Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Nagyon szép az új külcsin.

Még egy kicsit be kell lakni.

A banner tökéletes! :)

Még nem ismerem meg az új hsz jelölését a topiklistában.

Gratulálok! Nagyon szép munka: Legas, Coce, Ody.

És köszönjük!

Hozzászólás ideje:

ezt a Csoport, Hzzászólások, Innen, Azonosító rovatot nem lehetne valahogy eltüntetni? Annyira nmem érdekes hogy emiatt egy háromszavashozzászólás kitöltsön egy oldalt.... (na jó nem teljesen tölti ki)

Hozzászólás ideje:

Hú, nagyon jó lett az új kinézet, minden elismerésem :)

Igaz, még kicsit szoknom kell az új felületet, de majd hamar belerázódom.

Hozzászólás ideje:

Ody, köszi a dicséretet! :)

lokatelli, most főleg Odynak és Legasnak köszönd, mert én most inkább a csendestárs szerepkörében tevékenykedtem csak a vizsgáim miatt! :)

Ja, és alakul a híroldal! ;)

Egy észrevétel: az avatarok megjelenése fontos a híreknél? Vagy lehet folyamatban van, csak okoskodok itt feleslegesen. :)

Hozzászólás ideje:

Egy apró észrevétel. Nem lehetne a fejlécek szegélyét picivel világosabb árnyalatban feltüntetni? Nagyon egybefolyik így az összes hsz egy oldalon.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Egy apró észrevétel. Nem lehetne a fejlécek szegélyét picivel világosabb árnyalatban feltüntetni? Nagyon egybefolyik így az összes hsz egy oldalon.

Akkor bele kellene nyúlni az egészbe, mert ha azt megváltoztatjuk, akkor a többit is meg kell. A hsz-ek elkülönülnek, mert az egyik szürke mezőben van, míg az azt követő feketében, és így tovább.

Hozzászólás ideje:
Akkor bele kellene nyúlni az egészbe, mert ha azt megváltoztatjuk, akkor a többit is meg kell. A hsz-ek elkülönülnek, mert az egyik szürke mezőben van, míg az azt követő feketében, és így tovább.

Aha, látom, hogy most már elkülönülnek. :) Időbe telik no a megszokás. :)

Hozzászólás ideje:
Nagyon vonzódok ehhez a sötét témáhopz, de szerintem ez illik a legjobban az SW-hez. Persze megspékelve a szokásos aranysárga színnel. :)

Értelek, csak az se lenne túl impozáns ha minden a feketéből állna. Nekem pl bejöttek a világosszürke fejlécek is, mert sokkal jobban átláthatóbb volt részemre a fórum. :)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Értelek, csak az se lenne túl impozáns ha minden a feketéből állna. Nekem pl bejöttek a világosszürke fejlécek is, mert sokkal jobban átláthatóbb volt részemre a fórum. :)

Igen, ezért vannak benne árnyalatok, bár nem annyi mint a régiben. Nekem így jobban tetszik. :)

Hozzászólás ideje:

Izé, öö. Ha egy olyan totyikra kattintok, ami esetleg több oldal terjedelmű, akkor elő ugrik egy ablak és kéri, hogy írjam be az oldalszámot..Az Én készülékemben van a bibi? Mert csak a frisseket akarom elolvasni...........

Hozzászólás ideje:

Ez én most látom először! A mostani ugyan már sokkal szebb, de azért ez a legelső sem volt semmi! :clap:

Hozzászólás ideje:

Donát, ha belépsz egy fórumba (pl. A fórumról), akkor alul láthatsz egy jelmagyarázatot és megtudod milyen szín mit jelöl. :clap:

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Nekem még nem sikerült rájönnöm, de érdekelne, hogy az a piros mütyűr az új hozzászólások jelölésénél mi lenne?

Az kérlek szépen egy szó, mely Aurabesh nyelven (SW univerzum nyelvezete ugyebár) íródott. Jelentése: "új" :clap:

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Ez jóóó :clap:

Van egy ilyen font, és ráraktam a gépre. Persze a Photoshop is látja, innen már egyszerű dolgom volt. A másik. Nem tudom észrevettétek-e, de a fő oldalon lévő gombok tényleg csak akkor világítanak, ha van bennük új hsz. A réginél asszem ezzel is voltak gondok, főleg amikor egyből a főoldalra tértetek visza a topikból.

Hozzászólás ideje:
Nem tudom észrevettétek-e, de a fő oldalon lévő gombok tényleg csak akkor világítanak, ha van bennük új hsz. A réginél asszem ezzel is voltak gondok, főleg amikor egyből a főoldalra tértetek visza a topikból.

Nekem sokkal rosszabbul működik most.Hiába nézem meg akár többször is az adott topicot, újnak írja ki.És ezáltal mindig amikor rákattintok a topikra az oldal közepére dob ki, mindig fel kell görgetni.És az is fura ha egy válasz előzménye az előző oldalon van és rámegyek hogy mutassa meg, a topic utolsó oldalára ugrik.

Hozzászólás ideje:
Van egy ilyen font, és ráraktam a gépre. Persze a Photoshop is látja, innen már egyszerű dolgom volt. A másik. Nem tudom észrevettétek-e, de a fő oldalon lévő gombok tényleg csak akkor világítanak, ha van bennük új hsz. A réginél asszem ezzel is voltak gondok, főleg amikor egyből a főoldalra tértetek visza a topikból.

Jaja, ez régen így volt. Én már annyira megszoktam, hogy az "új" jel nem törlődik, ha egyből a föoldalra ugrok, hogy még mindig úgy csinálom. De nálam törlődik az "új" ikon, ha egyszer olvastam.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.