Hozzászólás ideje: 2009. Október 6.15 éve Szerző Én nem tudom milyen üres karakterről beszéltek, nálam rögtön a sor elején villog a kurzor. Anno kaptam leba**ást mert entereztem Most már az első sorba írok mindent Akkor is kihagy egy sort. Közvetlen a quote mögé kell írni és akkor szép lesz.
Hozzászólás ideje: 2009. Október 6.15 éve Egy backspace-t kell nyomni. Azt hiszem ennél egyszerűbb dolog a világon nincs. Mint írtam, átláthatósági bajaim vannak ezzel a megoldással, én maradok a réginél, nem törlök.
Hozzászólás ideje: 2009. Október 6.15 éve Én is törzstag vagyok mert én is régóta csinálom hézag nélkül.
Hozzászólás ideje: 2009. Október 7.15 éve Gratula Dzséjtnek is a 10^4 hozzászóláshoz Bakker, ha nem szólsz, észre sem veszem Robogok az élmezőny mögött. Vissza szerzem én az dobogó harmadik fokát.
Hozzászólás ideje: 2009. Október 7.15 éve Bakker, ha nem szólsz, észre sem veszem Robogok az élmezőny mögött. Vissza szerzem én az dobogó harmadik fokát. Sok sikert hozzá, a 3. helyezet most 93 hsz-sal előz meg téged
Hozzászólás ideje: 2009. Október 7.15 éve Sok sikert hozzá, a 3. helyezet most 93 hsz-sal előz meg téged A járókeretes nagypapák nem okoznak gondot. Úgyis csak azért előzött meg, mert a vén kór már pletykássá teszi, viszont korábban megy aludni (olykor a gép előtt is elalszik).
Hozzászólás ideje: 2009. Október 7.15 éve A járókeretes nagypapák nem okoznak gondot. Úgyis csak azért előzött meg, mert a vén kór már pletykássá teszi, viszont korábban megy aludni (olykor a gép előtt is elalszik). Khm, ki is a DINASZTIA nagypapija?
Hozzászólás ideje: 2009. Október 7.15 éve Khm, ki is a DINASZTIA nagypapija? Hát ez az! Csakhogy én örök ifjú vagyok
Hozzászólás ideje: 2009. Október 8.15 éve Gratula, Dzséjt! Innentől hivatalosan is szószátyárnak számítasz.
Hozzászólás ideje: 2009. Október 8.15 éve Az esetemben, ahogy Dooku mondaná "There's still room for improvement then."
Hozzászólás ideje: 2009. Október 13.15 éve Az mitől van, hogy ha nem jelentkezem be, akkor a hozzászólások létrehozása két órával korábbi időpontot mutat valósnál?
Hozzászólás ideje: 2009. Október 13.15 éve Szerző Az mitől van, hogy ha nem jelentkezem be, akkor a hozzászólások létrehozása két órával korábbi időpontot mutat valósnál?Ez mindig is így volt. De itt általában online mindenki, szóval ez nem nagyon érdekelt még eddig senkit. Az igazat megvallva én sem tudom. Nyilván valami beállítási hiányosság lehet.
Hozzászólás ideje: 2009. Október 13.15 éve A téli-nyári időszámítás és az idő eltolódás miatt van így.
Hozzászólás ideje: 2009. Október 20.15 éve Szerző Sokszor emlegettétek, hogy túl kontrasztos a szöveg a háttérhez képest, ergo kiégeti az ember szemét. Várom a javaslatokat a betűszínre, megváltoztathatjuk hátha jobb lesz. Lehetőleg színkódot írjatok!
Hozzászólás ideje: 2009. Október 20.15 éve Szerintem a hátteret kéne kicsit világosítani A sárga amúgy nyugtatóbb szín betűhöz, de ha tök sötét fekete a háttér akkor tök mindegy, hogy milyen a betűszín. Ha azon sötétítesz akkor meg nem lehet kiolvasni a betűket. Valahogy az arany középútat kéne megtalálni.
Hozzászólás ideje: 2009. Október 20.15 éve Eddig nem találkoztam ilyennel, hogy ez az oldal égetné a szemem és ez nagy szó, én a fehét alapon feketét nem bírom gépnél, de ez teljesen jó, ne változtass rajta
Hozzászólás ideje: 2009. Október 20.15 éve Nekem is így a jó, szeretem ezt a fekete alapot. Viszont ha valakinek nagyon-nagyon bántaná, akkor válthatunk, de ötletem nincs.
Hozzászólás ideje: 2009. Október 20.15 éve Szerző Szerintem a hátteret kéne kicsit világosítani LOL! Nem tetszik egy fa? Építs új parkot. Eddig nem találkoztam ilyennel, hogy ez az oldal égetné a szemem és ez nagy szó, én a fehét alapon feketét nem bírom gépnél, de ez teljesen jó,Mert ez nem is fehér betűszín.
Hozzászólás ideje: 2009. Október 20.15 éve Szerző Régebben mintha többen követelték volna, de akkor marad így. Sorry oldie. (egyébként már rájöttem, hogy a monitorom a sz*r és nem a színvilág)
Hozzászólás ideje: 2009. Október 20.15 éve Én arra emlékszem, hogy régebben mintha világosabb, sötétszürke részek lettek volna a felületen, a hsz-ek elválasztására, vagy valami ilyesmi, de aztán simán hozzászoktam ehhez a mostani háttérhez. És mintha a váltásnál lett volna néhány felvetés, hogy így túl sötét lett... A betűszin pedig nekem is jó - de ha nem fehér, akkor milyen?
Hozzászólás ideje: 2009. Október 20.15 éve Szerző de ha nem fehér, akkor milyen? Olyan szín mint a tojás héja.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.