MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 15. Köszi a fordítást Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 15. (szerkesztve) Javított változat. Ez megy mindenhova. SZERK: Fenn van a Puskán. Szerkesztve: 2008. Szeptember 18. - kolmilan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 15. Köszi kolmilan! Átnézetted valakivel? Egyébként gratula! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 16. (szerkesztve) Átnézetted valakivel? Igen, Ody, saját magammal. Szerkesztve: 2008. Szeptember 16. - kolmilan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 16. Igen, Ody, saját magammal. Pedig ráférne még egy fésülés. Donát! Vállalod? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 16. Pedig ráférne még egy fésülés. Donát! Vállalod? Ha vállalod, majd én elküldöm neked, mert folyamatosan alakítgatom. Egyébként kijött már valami újabb release? Szeretnék lépést tartani velük. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 16. Ha vállalod, majd én elküldöm neked, mert folyamatosan alakítgatom. Egyébként kijött már valami újabb release? Szeretnék lépést tartani velük. Én nem tudok újabbról. De nekem jó ez a coalition amíg meg nem jelenik DVD-n. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 17. Ody: A későbbiekben vállalom hétvégén, de most nem, mert amíg még nem láttam a filmet, nem akarom lelőni a poént. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 17. Az sw.hura is elküldtem, de hogy Hofit idézzem: "Tukmáltam, nem köllött." Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 17. Ody: A későbbiekben vállalom hétvégén, de most nem, mert amíg még nem láttam a filmet, nem akarom lelőni a poént. Hétvégén megnézed? Majd feltétlen írj róla. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 18. Tegnap lecsekkoltam a feliratot. Pár észrevételem van csak. 458 00:34:25,511 --> 00:34:26,510 Vörös fény! Ez mondjuk lényegtelen, de itt zöld fény gyullad ki és azt is mondja. 434 00:33:07,511 --> 00:33:11,510 Jabba csak egy utat adott, hogy biztonságban visszavigyük a fiát. Jabba csak egy bolygó fordulatnyi időt adott vagy (tatooine-i napot) vagy valami ilyesmi... 1044-es sor angolul maradt, de utána ugyanaz a mondat jön magyarul az 1045-s sorban. Szóval ott van valami bibi Én az utolsó ide belinkelt Teljes nevezetűt néztem meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 18. 45800:34:25,511 --> 00:34:26,510 Vörös fény! Ez mondjuk lényegtelen, de itt zöld fény gyullad ki és azt is mondja. Már javítottam a saját verziómban. 43400:33:07,511 --> 00:33:11,510 Jabba csak egy utat adott, hogy biztonságban visszavigyük a fiát. Jabba csak egy bolygó fordulatnyi időt adott vagy (tatooine-i napot) vagy valami ilyesmi... Javítva, köszi! 1044-es sor angolul maradt, de utána ugyanaz a mondat jön magyarul az 1045-s sorban. Szóval ott van valami bibi A publikus verzióban(puska) javítva lett. Én az utolsó ide belinkelt Teljes nevezetűt néztem meg. Azóta lett újabb, és most is itt van: coa_swtcw_xvid.zip Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 18. (szerkesztve) A ragacs azért lett ragacs, mivel Anakin egyszer azt mondja: "you snipped on me", ami kb. (számomra) annyit jelent, hogy "rámragadtál", ezért lett ragacs. Nyugodtan átjavíthatod, ha így szoktad meg( pl. én is azért szeretem a szinkront, mert úgy láttam először.). Szerkesztve: 2008. Szeptember 18. - kolmilan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 18. Na szóval nagyon köszi a feliratot, így legalább megértem mit mondanak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 18. Na szóval nagyon köszi a feliratot, így legalább megértem mit mondanak Nagyon szívesen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 4. (szerkesztve) Munka elkezdve.(én időzítem) Ha valaki valahol találna hozzá feliratot, ossza meg velem. Szerkesztve: 2008. Október 4. - kolmilan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 4. Munka elkezdve.(én időzítem)Ha valaki valahol találna hozzá, ossza meg velem. Hajrá, ügyi légy! Ha kell valahol segítség szólj! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 4. Sok sikert hozzá, aztán nem kell vele rohanni, kivárjuk Én legalább is tudok várni rá napokat is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 4. Hajrá hajrá. Ha bármilyen segítségre szükséged van, ahogy kudar is említtete, itt vagyunk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 4. (szerkesztve) Hajrá hajrá. Ha bármilyen segítségre szükséged van, ahogy kudar is említtete, itt vagyunk. Köszi! Akkor most élek is a lehetőséggel: 08:13-nál mit mond a klón azután, hogy "As should I know"? és majdnem közvetlenül utána a droid az AAT orrán? Szerkesztve: 2008. Október 4. - kolmilan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 4. (szerkesztve) As no figure that a jedi master? - amennyit én ki tudtam érteni. Droid: Keep it free. Advanced! és az orron: Broken points. - talán. Szerkesztve: 2008. Október 4. - Coce_Plant Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 4. Köszi! Még egy: Mit üvölt a klón, mikor előkapja a golyószórót? "OK, clankers..." Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 4. Majd az időpontját is írd már ide legközelebb, ahova a kérdés vonatkozik. Hogy mit üvölt? Hát én olyan szót hallok oda, ami biztos nincs ott. Írj valamit oda, és majd az angol feliratnál kiderül. Utána meg átírod. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 4. Majd az időpontját is írd már ide legközelebb, ahova a kérdés vonatkozik. Hogy mit üvölt? Hát én olyan szót hallok oda, ami biztos nincs ott. Írj valamit oda, és majd az angol feliratnál kiderül. Utána meg átírod. Oké, konzervek... Íme a konzervnyitó!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 4. Szerintem abban a szituban a gépfegyveréhez beszél, és mintha neki parancsolna abban a mondatban. "Daráld be mind!" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 4. Ezen a "rollies"-on még agyalnom kell egy kicsit. Göri, guri, valami ilyesmi kéne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 4. Hol tartasz? Írd be azokat, amikre nem tudsz magyar nevet találni. Többen összehozunk valamit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 4. (szerkesztve) A rollies a droidekákra vonatkozik. Csak ez lenne most. Írtam, hogy görire, gurira gondoltam, de ezek hülyén hangzanak. (Tudom, lassú vagyok, de időzítenem is kell.) Az eddigi: Szerkesztve: 2008. Október 4. - kolmilan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 4. Elkezdem vele nézni. Lassú? Dehogy vagy lassú. Elismerésem, hogy ennyit dolgozol vele. Közbe jegyzetelem, ha van valahol gikszer. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 4. Elkezdem vele nézni. Lassú? Dehogy vagy lassú. Elismerésem, hogy ennyit dolgozol vele. Közbe jegyzetelem, ha van valahol gikszer. Köszi, ez jól esik. Egyébként a következő részekkel az lesz a célom, hogy szombat estére kész legyek. (Példaképem: Schéry András. ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.