Rog Hozzászólás ideje: 2008. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 5. Ezen a "rollies"-on még agyalnom kell egy kicsit. Göri, guri, valami ilyesmi kéne.Lehetett volna mondjuk "gurigák". Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 5. Jó felirat. Lehetett volna még javítgatni rajta de annak ellenére jól sikerált. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 5. Egy kis építő jellegű kritika: néha bajban voltál a rangokkal. Thire-t egyszer tábornoknak nevezted, Yodát meg néha lemesterezted, holott tábronokot mondanak (a klónok nem hiszem, hogy mesterezik, a hadseregben ilyen rang nincsen). Akkor ott elkalandoztam egy kicsit. Köszönöm az észrevételeket! Mindhárom javítva. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 5. Találtam hozzá időzítést! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 5. Találtam hozzá időzítést! A Malevolence -hez? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 5. A Malevolence -hez? Igen, már tegnap délután kijött a francia felirat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 5. Igen, már tegnap délután kijött a francia felirat. Remek! Mikorra várható? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 5. 01:25 A kémei jól szolgálják Önt, gróf. 02:01 Elveszítjük a pajzsainkat! 02:48 - Az ellenség mindenre tüzet nyit amit kilövünk! - Akkor maga mindet ki fogja lőni. 03:10 Valóban? Ha úgy dönt hogy csatlakozik hozzánk, a tanítványom kapcsolatba lép/fog lépni velem. 03:34 - Milyen szörnyű lövés! - Nos hát... a programozásom miatt. 06:06 Hadrendbe állítom az egységeimet, mester. 06:53 Kicsi, he? Ne aggódjon, fővezető! Gondunk lesz rá! 07:57 Legközelebb kövesdd a parancsokat! 09:06 Te vödörfejű! 10:58 Azt hiszem, jól vagyok! 11:41 El az utamból! Mindannyian! 11:59 Senkit se hagyunk hátra. 14:55 Lehet hogy klónok vagytok de az Erő minden életformában jelen van. Képesek vagytok használni. Csendesítsétek le az elméteket! 15:14 Ez a legjobb amivel meg tudnak dobni minket? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 5. Rog: néhányat javítottam. Ody: este meg tudod majd nézni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 5. Este kb. mikor? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 5. Kolmilan, én a helyedben ezt az Ody gyereket most már fenéken billenteném. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 5. Az első harmad, a reklámszünetig. Van benne néhány mondat, amit nem értettem. 1.harmad.zip Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 5. néhányat javítottam.Szerintem a többit is ki lehetne javítani. Kivéve talán az utolsót mert az szó szerinti fordításban fura egy kicsit. Ahelyett lehetne "Csak ennyire telik tőlük?" vagy hasonló. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 5. (szerkesztve) A másodikhoz 01:30 How is the hunt for the mistery weapon goin'? Ez lehetne "Hogy halad a titokzatos fegyver utáni kutatás?" vagy hasonló 01:34 Erősítésre van szükségünk. 01:50 A támogatásunkra van szüksége. 02:06 Nem engedhetjük meg, hogy még több hajót veszítsünk, barátaim. 04:36 Szóval csak ülünk itt, és visszafojtjuk a lélegzetünket? Szerkesztve: 2008. Október 5. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 5. (szerkesztve) A támogatásunkra van szüksége. Szerintem ez egy kicsit magyartalan. Szerkesztve: 2008. Október 5. - kolmilan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 5. Kolmilan, én a helyedben ezt az Ody gyereket most már fenéken billenteném. Én is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 5. Én is Gyere! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 5. Most jöttem haza egy kb 14-15 km-es bicajtúráról, szóval marha fáradt vagyok, hogy még elmenjek hozzátok is bármilyen járművel Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 5. Íme. Nézzétek át. Fél óráig lehet nyavalyogni. star.wars.the.clone.wars.102.hdtv_0tv.zip Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 5. Kolmilan. Legközelebb fizetek neked egy sört. Iszonyatosan vártam a feliratot. Most még várok kicsit a lektorálásra, aztán nézem is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 5. Kolmilan. Legközelebb fizetek neked egy sört. Iszonyatosan vártam a feliratot. Most még várok kicsit a lektorálásra, aztán nézem is. Coce-nak is fizess, a második felét ő fordította, én csak javítottam. Sőt, mindkettőt megkaphatja, mivel én nem iszok sört. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 5. (szerkesztve) mivel én nem iszok sört. Majd fogsz...igen....majd fogsz. Amúgy köszi neked is Coce!! Ez már akkor a végleges verzió? Szerkesztve: 2008. Október 5. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2008. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 5. (szerkesztve) 1000 hála és köszönet a feliratért, tudom milyen fáradtságos munka (Én az Episode IV - Revisited-hez készítettem feliratot de itt-ott javításra szorul még) Am.. amúgy én sem iszok sört.... Szerkesztve: 2008. Október 5. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 5. Majd fogsz...igen....majd fogsz. Amúgy köszi neked is Coce!! Ez már akkor a végleges verzió? Dehogyis! Az húsz harminckor jön ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 5. Dehogyis! Az húsz harminckor jön ki. Akkor még hajlandó vagyok várni tíz percet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 5. Majd fogsz...igen....majd fogsz. Ajjaj! De még hogy! Szintén hála és köszönet a feliratokért, srácok! Sok dolgot megértek a párbeszédekből, de azért így sokkal könnyebb. És így élvezhetőbb is az egész. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 5. Szívesen. Kolmilan amúgy zseniálisan dolgozik! Nagy gratula neki. Én megnéztem, sztem ez lesz a végleges. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 5. Szívesen. Kolmilan amúgy zseniálisan dolgozik! Nagy gratula neki. Én megnéztem, sztem ez lesz a végleges. Köszi még egyszer! És persze kolmilannak is. Beleásom magam a következő epizódba. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 5. Köszi még egyszer! És persze kolmilannak is. Beleásom magam a következő epizódba. Még ne! Várj még hét percet! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 5. (szerkesztve) Még ne! Várj még hét percet! Minek várjak? Szerintem már oldie is nézné. Behűtött vagy 10 üveg sört csak ezért. Szerkesztve: 2008. Október 5. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.