Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Tudod az adminoknak vannak kiváltságaik. Látom már kritikát is írtál. Fene azt a fensőbbrendűségedet. :P :D Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Hehh! A szegény pórnép meg csak várjon, mi? Bannoljam a piszkot, hogy így kínoz minket? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Látom már kritikát is írtál. Fene azt a fensőbbrendűségedet. :P :D A tojáshéj még a popómon van. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Legközelebb titoktartási nyilatkozatot fogok aláíratni Kudarral... Megbízhatatlan... Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Legközelebb titoktartási nyilatkozatot fogok aláíratni Kudarral... Megbízhatatlan... Szerintem ez simán felér egy sikasztással is. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Szerintem ez simán felér egy sikasztással is. Mekkora értéke lehet a feliratnak? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Mekkora értéke lehet a feliratnak? Nem tudom, de most már a KERESZTAPA nagyon várja. Egyezzünk meg abban, hogy nem kapsz lófejet, ha öt percen belül letölthetem. Válasz
barnez Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. (szerkesztve) Mekkora értéke lehet a feliratnak? Kaland. Izgalom. Értékek. Egy Jedi nem vágyik ilyen dolgokra. - idézet a Plázapatkányokból Viccet félretéve, sokat... ezt egy műértő mondja. Szerkesztve: 2009. Január 3. - barnez Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Na most mire várunk kolmilan? Ne csigázd az embereket. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Kedves "rokon", én nem szívesen üzöm a Maffiahagyományokat Családon belül, de most már kezd necces lenni a dolog. Felíratot, MOST! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Kedves "rokon", én nem szívesen üzöm a Maffiahagyományokat Családon belül, de most már kezd necces lenni a dolog. Felíratot, MOST! Ha nem tér jobb belátásra, akkor majd felrakom én. De ha az van amire gondolok, akkor morcos leszek. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Ha nem tér jobb belátásra, akkor majd felrakom én. De ha az van amire gondolok, akkor morcos leszek. Csak nem matyóhímzéssel akarja felcsicsázni a feliratot? Válasz
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Mostmár én is nagyon várom! Válasz
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. (szerkesztve) Türelem ifjú Padawan! Padawan... és ráadásul ifjú is... Nem olvastad véletlenül Lara Strongtól a Torias Barr és a tekercsek című novellát? Ha nem, olvasd el! Itt megtalálod: Jedi Rend Star Wars Fanfiction Kolmilan, édes fiam! Most tényleg itt várjon rád szegény apád? (A többiekről nem beszélve...?) Ejnye már! Szerkesztve: 2009. Január 3. - Gyoka Lamaro Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Padawan... és ráadásul ifjú is... Nem olvastad véletlenül Lara Strongtól a Torias Barr és a tekercsek című novellát? Ha nem, olvasd el! Itt megtalálod: Jedi Rend Star Wars Fanfiction Gyoka. Ez nem fan fiction ajánló topik. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Kolmilan, mond csak, hány menet fér el a nyakadon? Nem vagyok az erőszak híve, de most már kezdem tekerni képzeletben a fejedet. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Kolmilan, mond csak, hány menet fér el a nyakadon? Nem vagyok az erőszak híve, de most már kezdem tekerni képzeletben a fejedet. Nyugi, kész van... swtcw.111.sdh.zip Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Na most elképzeltem ahogy ovációba tör ki a nép. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Nyugi, kész van... Tudtam, hogy ellenállhatatlanok az érveim Köszi szépen srácok, nézzem is a filmet. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Na most elképzeltem ahogy ovációba tör ki a nép. És a lovak. Válasz
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. (szerkesztve) Gyoka. Ez nem fan fiction ajánló topik. Pont annyira, mint ahogy a Dinasztia topicja... Egyébként bocs, csak az említett műben kísértetiesen hasonló félreértés szerepel. Köszi a feliratot, srácok! Szerkesztve: 2009. Január 3. - Gyoka Lamaro Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Kolmilan, mond csak, hány menet fér el a nyakadon? Nem vagyok az erőszak híve, de most már kezdem tekerni képzeletben a fejedet. :D És még én vagyok türelmetlen. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Pont annyira, mint ahogy a Dinasztia topicja... Én nem láttam, hogy bárki belinkelte volna ide a dinasztia topikját. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Köszi szépen a feliratot, részemről nem voltam türelmetlen, mivel nekem még csak most jön le a film. Így jár, aki későn ér haza. Válasz
Eszter Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Köszi a feliratot! Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Január 4. Hozzászólás ideje: 2009. Január 4. (szerkesztve) Hm... sikerült az fqm-et leszednem az sdh helyett... Upsz, nem szóltam, az a 10-es Szerkesztve: 2009. Január 4. - Donát Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Január 4. Hm... sikerült az fqm-et leszednem az sdh helyett... Szerintem ugyanúgy jó lesz ahhoz is. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Január 4. Hozzászólás ideje: 2009. Január 4. Sajnos velem is történt már hasonló, csak fordítva Azért nem is fogom legközelebb leszedni előre, csak ha már megírják ide, melyikhez lesz felirat Amíg elkészül, lejön a film is. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Január 4. Hozzászólás ideje: 2009. Január 4. Nem, elnéztem. Egyébként Ody, nem az eltérő verziókhoz sajna eltérő időzítések kellenek. Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2009. Január 5. Hozzászólás ideje: 2009. Január 5. (szerkesztve) Kolmilan, gratulálok a felirathoz, nagyon jó lett! Szerkesztve: 2009. Január 5. - SimonZ Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.