Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 15.16 éve Javított változat. Ez megy mindenhova. SZERK: Fenn van a Puskán. Szerkesztve: 2008. Szeptember 18.16 éve - kolmilan
Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 15.16 éve Szerző Köszi kolmilan! Átnézetted valakivel? Egyébként gratula!
Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 16.16 éve Átnézetted valakivel? Igen, Ody, saját magammal. Szerkesztve: 2008. Szeptember 16.16 éve - kolmilan
Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 16.16 éve Szerző Igen, Ody, saját magammal. Pedig ráférne még egy fésülés. Donát! Vállalod?
Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 16.16 éve Pedig ráférne még egy fésülés. Donát! Vállalod? Ha vállalod, majd én elküldöm neked, mert folyamatosan alakítgatom. Egyébként kijött már valami újabb release? Szeretnék lépést tartani velük.
Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 16.16 éve Szerző Ha vállalod, majd én elküldöm neked, mert folyamatosan alakítgatom. Egyébként kijött már valami újabb release? Szeretnék lépést tartani velük. Én nem tudok újabbról. De nekem jó ez a coalition amíg meg nem jelenik DVD-n.
Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 17.16 éve Ody: A későbbiekben vállalom hétvégén, de most nem, mert amíg még nem láttam a filmet, nem akarom lelőni a poént.
Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 17.16 éve Az sw.hura is elküldtem, de hogy Hofit idézzem: "Tukmáltam, nem köllött."
Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 17.16 éve Szerző Ody: A későbbiekben vállalom hétvégén, de most nem, mert amíg még nem láttam a filmet, nem akarom lelőni a poént. Hétvégén megnézed? Majd feltétlen írj róla.
Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 18.16 éve Tegnap lecsekkoltam a feliratot. Pár észrevételem van csak. 458 00:34:25,511 --> 00:34:26,510 Vörös fény! Ez mondjuk lényegtelen, de itt zöld fény gyullad ki és azt is mondja. 434 00:33:07,511 --> 00:33:11,510 Jabba csak egy utat adott, hogy biztonságban visszavigyük a fiát. Jabba csak egy bolygó fordulatnyi időt adott vagy (tatooine-i napot) vagy valami ilyesmi... 1044-es sor angolul maradt, de utána ugyanaz a mondat jön magyarul az 1045-s sorban. Szóval ott van valami bibi Én az utolsó ide belinkelt Teljes nevezetűt néztem meg.
Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 18.16 éve 45800:34:25,511 --> 00:34:26,510 Vörös fény! Ez mondjuk lényegtelen, de itt zöld fény gyullad ki és azt is mondja. Már javítottam a saját verziómban. 43400:33:07,511 --> 00:33:11,510 Jabba csak egy utat adott, hogy biztonságban visszavigyük a fiát. Jabba csak egy bolygó fordulatnyi időt adott vagy (tatooine-i napot) vagy valami ilyesmi... Javítva, köszi! 1044-es sor angolul maradt, de utána ugyanaz a mondat jön magyarul az 1045-s sorban. Szóval ott van valami bibi A publikus verzióban(puska) javítva lett. Én az utolsó ide belinkelt Teljes nevezetűt néztem meg. Azóta lett újabb, és most is itt van: coa_swtcw_xvid.zip
Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 18.16 éve A ragacs azért lett ragacs, mivel Anakin egyszer azt mondja: "you snipped on me", ami kb. (számomra) annyit jelent, hogy "rámragadtál", ezért lett ragacs. Nyugodtan átjavíthatod, ha így szoktad meg( pl. én is azért szeretem a szinkront, mert úgy láttam először.). Szerkesztve: 2008. Szeptember 18.16 éve - kolmilan
Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 18.16 éve Na szóval nagyon köszi a feliratot, így legalább megértem mit mondanak
Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 18.16 éve Na szóval nagyon köszi a feliratot, így legalább megértem mit mondanak Nagyon szívesen.
Hozzászólás ideje: 2008. Október 4.16 éve Munka elkezdve.(én időzítem) Ha valaki valahol találna hozzá feliratot, ossza meg velem. Szerkesztve: 2008. Október 4.16 éve - kolmilan
Hozzászólás ideje: 2008. Október 4.16 éve Munka elkezdve.(én időzítem)Ha valaki valahol találna hozzá, ossza meg velem. Hajrá, ügyi légy! Ha kell valahol segítség szólj!
Hozzászólás ideje: 2008. Október 4.16 éve Sok sikert hozzá, aztán nem kell vele rohanni, kivárjuk Én legalább is tudok várni rá napokat is
Hozzászólás ideje: 2008. Október 4.16 éve Hajrá hajrá. Ha bármilyen segítségre szükséged van, ahogy kudar is említtete, itt vagyunk.
Hozzászólás ideje: 2008. Október 4.16 éve Hajrá hajrá. Ha bármilyen segítségre szükséged van, ahogy kudar is említtete, itt vagyunk. Köszi! Akkor most élek is a lehetőséggel: 08:13-nál mit mond a klón azután, hogy "As should I know"? és majdnem közvetlenül utána a droid az AAT orrán? Szerkesztve: 2008. Október 4.16 éve - kolmilan
Hozzászólás ideje: 2008. Október 4.16 éve As no figure that a jedi master? - amennyit én ki tudtam érteni. Droid: Keep it free. Advanced! és az orron: Broken points. - talán. Szerkesztve: 2008. Október 4.16 éve - Coce_Plant
Hozzászólás ideje: 2008. Október 4.16 éve Köszi! Még egy: Mit üvölt a klón, mikor előkapja a golyószórót? "OK, clankers..."
Hozzászólás ideje: 2008. Október 4.16 éve Majd az időpontját is írd már ide legközelebb, ahova a kérdés vonatkozik. Hogy mit üvölt? Hát én olyan szót hallok oda, ami biztos nincs ott. Írj valamit oda, és majd az angol feliratnál kiderül. Utána meg átírod.
Hozzászólás ideje: 2008. Október 4.16 éve Majd az időpontját is írd már ide legközelebb, ahova a kérdés vonatkozik. Hogy mit üvölt? Hát én olyan szót hallok oda, ami biztos nincs ott. Írj valamit oda, és majd az angol feliratnál kiderül. Utána meg átírod. Oké, konzervek... Íme a konzervnyitó!!
Hozzászólás ideje: 2008. Október 4.16 éve Szerintem abban a szituban a gépfegyveréhez beszél, és mintha neki parancsolna abban a mondatban. "Daráld be mind!"
Hozzászólás ideje: 2008. Október 4.16 éve Ezen a "rollies"-on még agyalnom kell egy kicsit. Göri, guri, valami ilyesmi kéne.
Hozzászólás ideje: 2008. Október 4.16 éve Hol tartasz? Írd be azokat, amikre nem tudsz magyar nevet találni. Többen összehozunk valamit.
Hozzászólás ideje: 2008. Október 4.16 éve A rollies a droidekákra vonatkozik. Csak ez lenne most. Írtam, hogy görire, gurira gondoltam, de ezek hülyén hangzanak. (Tudom, lassú vagyok, de időzítenem is kell.) Az eddigi: Szerkesztve: 2008. Október 4.16 éve - kolmilan
Hozzászólás ideje: 2008. Október 4.16 éve Elkezdem vele nézni. Lassú? Dehogy vagy lassú. Elismerésem, hogy ennyit dolgozol vele. Közbe jegyzetelem, ha van valahol gikszer.
Hozzászólás ideje: 2008. Október 4.16 éve Elkezdem vele nézni. Lassú? Dehogy vagy lassú. Elismerésem, hogy ennyit dolgozol vele. Közbe jegyzetelem, ha van valahol gikszer. Köszi, ez jól esik. Egyébként a következő részekkel az lesz a célom, hogy szombat estére kész legyek. (Példaképem: Schéry András. )
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.