Hozzászólás ideje: 2010. Január 18.15 éve Szerző Nem értem, egyáltalán hogy merült fel benned ez a kérdés? Szerinted hogy merült fel? De ez a reakció megnyugtatott.
Hozzászólás ideje: 2010. Január 18.15 éve Nekem is tök fura, miért merült ez fel. Ody, miért? Ha már megkérdezted, oszd már meg az aggodalmad miértjét is velünk
Hozzászólás ideje: 2010. Január 18.15 éve Szerző Nekem is tök fura, miért merült ez fel. Ody, miért? Ha már megkérdezted, oszd már meg az aggodalmad miértjét is velünk Hamarosan rá fogsz jönni.
Hozzászólás ideje: 2010. Január 18.15 éve Csak azért mondom, mert a Wookieepedián úgy van fennt. A starwars.com-on és az IMDB-n egy k-val van. Az inkább tekinthető hivatalosnak mint a Wookiepedál.
Hozzászólás ideje: 2010. Január 18.15 éve Ody, csak nem be vagy fossva, hogy Kolmilan a fóruma miatt nem fog TCW-t fordítani? Nyakon köll vágni, oszt jól van
Hozzászólás ideje: 2010. Január 18.15 éve Hamarosan rá fogsz jönni. Ha már fáradtál a gépeléssel, akkor leírhattad volna
Hozzászólás ideje: 2010. Január 18.15 éve Szerző Ody, csak nem be vagy f*ssva, hogy Kolmilan a fóruma miatt nem fog TCW-t fordítani? Nyakon köll vágni, oszt jól van Nem f*stam be csak érdeklődtem. Na ezt majd lehet, hogy rád bízom. Ha már fáradtál a gépeléssel, akkor leírhattad volna Bocsi', egyszerűbb lett volna.
Hozzászólás ideje: 2010. Január 19.15 éve A starwars.com-on és az IMDB-n egy k-val van. Az inkább tekinthető hivatalosnak mint a Wookiepedál. De a scriptben már két k-val van, és annál hivatalosabb semmi sem lehet írásmód tekintve (kivétel, ha a filmben is felbukkan az írás): "Suu's children, a five-year old girl named Shaeeah and a four-year-old boy named Jekk, look on with curiosity." A starwars.com az utóbbi két rész esetében így is elkövetett két baromi nagy hibát (mindkettőt említettem a rész leírásaiban), ez a kis elírás már nem is meglepő.
Hozzászólás ideje: 2010. Január 19.15 éve Nekem nyóc. Hallás után mindegy meg feliratot se veszek igénybe egy TCW-hez sem. Szerkesztve: 2010. Január 19.15 éve - Rog
Hozzászólás ideje: 2010. Január 23.15 éve Kolmilan: Ha Be akarod rakni a szövegbe hogy mit mond Palpatin akkor itt van "I have no doubt the Jedi are doing their very best to ensure the safety of every citizen in the Republic. The accusations that the Jedi created the Clone War to give themselves more power over the government is absurd, and I will not stand for it."
Hozzászólás ideje: 2010. Január 23.15 éve Felirat, van má'? Nekem még nincsen... Szerkesztve: 2010. Január 23.15 éve - kolmilan
Hozzászólás ideje: 2010. Január 23.15 éve Nekem még nincsen... Hogyhogy nincs? A Hosszupuskán már van angol...
Hozzászólás ideje: 2010. Január 23.15 éve Hogyhogy nincs? A Hosszupuskán már van angol... Most nézem, tényleg, de annak sz*r az időzítése.
Hozzászólás ideje: 2010. Január 23.15 éve Én úgyis csak este tudom megnézni, nekem simán jó a felirat akkor is. Persze megértem, ha valaki türelmetlen.
Hozzászólás ideje: 2010. Január 23.15 éve Szerző Kb. mikorra várható a felirat? Csak, hogy tudjak tervezni.
Hozzászólás ideje: 2010. Január 23.15 éve Kb. mikorra várható a felirat? Csak, hogy tudjak tervezni. Este hét.
Hozzászólás ideje: 2010. Január 23.15 éve Kb. mikorra várható a felirat? Csak, hogy tudjak tervezni. Mi van, mérnök vagy te, vagy mi?
Hozzászólás ideje: 2010. Január 23.15 éve Szerző Mi van, mérnök vagy te, vagy mi? Addig mást csinálok. Mondjuk....TCW -t nézek.
Hozzászólás ideje: 2010. Január 23.15 éve Bocsi az egy óra csúszásért, jó szórakozást! swtcw.211_2hd.hun.zip
Hozzászólás ideje: 2010. Január 23.15 éve Szerző Bocsi az egy óra csúszásért, jó szórakozást! Nem baj! Köszi szépen!!
Hozzászólás ideje: 2010. Január 23.15 éve Kösz, Mester Most már csak video kell hozzá -II- Szerkesztve: 2010. Január 23.15 éve - Darth_Phobos
Hozzászólás ideje: 2010. Január 23.15 éve Szerző Kösz, Mester Most már csak video kell hozzá :D Nyakonváglak! Meg kell nézni a 2hd-s verziót.
Hozzászólás ideje: 2010. Január 23.15 éve Nyakonváglak! Meg kell nézni a 2hd-s verziót. Nem-nem. Minőségre utazok, hogy olyan okos és nagy legyek mint te, Apa
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.