MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Köszi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Ma hat előtt meg fogjátok kapni... Egy...Kettő...Három...Négy....Öt....Hun van? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Ma hat előtt meg fogjátok kapni... Köszi szépen előre is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. (szerkesztve) Hat óra helyett késő este lesz. Sajnos nem tudtam elkészülni. Szerkesztve: 2010. Február 13. - kolmilan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Hat óra helyett késő este lesz. Sajnos nem tudtam elkészülni. Kár volt beígérni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Ody, én lefogom és te ütöd, vagy te ütöd míg én lefogom? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Ody, én lefogom és te ütöd, vagy te ütöd míg én lefogom? Hozok popcornt Viszont csak a felirat elkészülte után kezdődjön a műsor Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Ody, én lefogom és te ütöd, vagy te ütöd míg én lefogom? Inkább hívjuk a medve zsidót. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Gyerekek, gyerekek, annyi ideje, amióta ti a feliratért sírtok-rítok, már rég megtanulhattatok volna angolul, és akkor szegény kolmilannak sem kéne rettegésben, ilyen nyomás alatt élnie. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Na hazaértem. Pár paksi srác készített egy rövidfilmet, és annak voltam a ?premierjén?. Legkésőbb negyed tíz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Gyerekek, gyerekek, annyi ideje, amióta ti a feliratért sírtok-rítok, már rég megtanulhattatok volna angolul,Ez lesz a megoldás. Na hazaértem. Pár paksi srác készített egy rövidfilmet, és annak voltam a ?premierjén?. Legkésőbb negyed tíz. Mondom én, haladunk az éjfél felé. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Mondom én, haladunk az éjfél felé. Hát, ha ez nem lett volna, a szokott időre tudtam volna szállítani... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Legalább megérte elmenni? Vagy te is szerepeltél benne? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. (szerkesztve) Legalább megérte elmenni? Vagy te is szerepeltél benne? Hát nem, de elég jó volt. Egy poszt-apokaliptikus sztori, itt forgatták a város környékén. Menedék a címe, a mostani magyar filmekhez képest nagyon jó. Szerkesztve: 2010. Február 13. - kolmilan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Végül is tiszta sor, hogy lehet kolmilannak más programja is szombaton. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. (szerkesztve) Végül is tiszta sor, hogy lehet kolmilannak más programja is szombaton. Persze, nincs ezzel semmi gond. Nekem viszont elment a kedvem a TCW -től, más programom is akad mint hogy itt üljek és várjak a semmire. Szerkesztve: 2010. Február 13. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Szét kell csapni Kolmilan közt, mese nincs Ody, neked a kedved a TCW-től?!?!?! Ne röhögtess! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Persze, nincs ezzel semmi gond. Nekem viszont elment a kedvem a TCW -től, más programom is akad mint hogy itt üljek. Micsoda? Újranézed az előző 2 mandalore-os részt is? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Tessék. swtcw.214_2hd.zip Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Köszi a feliratot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Köszi szépen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Én is köszi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Pedig már élezve voltak a fenyítőeszközök.... Kösz szépen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Köszi a feliratot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Nagyon szívesen mindenkinek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Köszi a feliratot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Köszi a feliratot kolmilan! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2010. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 14. Köszi a feliratot, kolmilan! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 14. Tudunk valamit az angol feliratról? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Március 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 14. Tudunk valamit az angol feliratról? Megvan a szöveg, a felirat pedig készül. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.