Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Na eddig zsír! Taglalhatnám, hogy milyen zseniális, de a többiek visszajelzéséből úgy is szembesülsz majd vele! :)

Észrevételeim, kérdéseim:

09:28 Itt még nincs semmi. A gépfegyvert kéne valahogy elnevezni, ami a pörgéshez és darálóhoz hasonlít. És második mondatjaként sztem mehetne a Daráld be mindet! felszólítás.

09:43 Sztem a klón nem a super battle droidokat említte, mint konzervek, hanem ... guys, vagyis a többi klónt figyelmeztette, csak nem tudom milyen szót mondott.

12:05 szerintem jobban járunk, ha kiírjuk az egyes droidoknak a filmekben elhangzott nevét, és azonosítás szempontjából is jobb lesz, és nem lesz erőltetve visszaadva egy becenév. Gondolok a Drooidekák Gurik elnevezésére. Sztem abban a szituációban maradhatnának haláldroidok.

Hozzászólás ideje:
Na eddig zsír! Taglalhatnám, hogy milyen zseniális, de a többiek visszajelzéséből úgy is szembesülsz majd vele! :)

Észrevételeim, kérdéseim:

09:28 Itt még nincs semmi. A gépfegyvert kéne valahogy elnevezni, ami a pörgéshez és darálóhoz hasonlít. És második mondatjaként sztem mehetne a Daráld be mindet! felszólítás.

09:43 Sztem a klón nem a super battle droidokat említte, mint konzervek, hanem ... guys, vagyis a többi klónt figyelmeztette, csak nem tudom milyen szót mondott.

12:05 szerintem jobban járunk, ha kiírjuk az egyes droidoknak a filmekben elhangzott nevét, és azonosítás szempontjából is jobb lesz, és nem lesz erőltetve visszaadva egy becenév. Gondolok a Drooidekák Gurik elnevezésére. Sztem abban a szituációban maradhatnának haláldroidok.

Kösz az észrevételeket!

1. A fegyver neve: Z-6 rotary blaster cannon.

2. Szerintem világosan azt mondja, hogy "Clankers!"

3. Hívhatnánk őket Dekának. :)

Hozzászólás ideje:

És még egy vitatott részhez észrevételem. :)

08:18 környékén

? Ti értitek, hogy miről beszélt a Tábornok?

? Tudnom kellene? Nem vagyok én Jedi mester.

Szerintem valami ilyen poénra akartak kilyukadni. Bár lehet nagyon hülye vagyok. :)

Hozzászólás ideje:
És még egy vitatott részhez észrevételem. :)

08:18 környékén

– Ti értitek, hogy miről beszélt a Tábornok?

– Tudnom kellene? Nem vagyok én Jedi mester.

Szerintem valami ilyen poénra akartak kilyukadni. Bár lehet nagyon hülye vagyok. :)

Jó lesz, jobb, mint az enyém! :)

Köszi a francia feliratot! :)

Szerkesztve: - kolmilan

Hozzászólás ideje:
Ez még nem a teljes!! De köszi.

Nem nem. Úgy gondolom, hogy minden angolul nem, vagy csak keveset tudó emberke nevében beszélhetek, hogy mi tartozunk köszönettel mindazoknak, akik veszik a fáratságot és megcsinálják :):)

Hozzászólás ideje:
Remek kolmilan! Na és persze többiek! :) Türelmetlenül várom a cuccot.

Kész az első részhez. Ez a nyers verzió. 19:30-ig lehet beküldeni a hibákat. :)

Hozzászólás ideje:
Valaki angolos átnézhetné. :) Addig megsasolom a TCW mozifilmet. :)

Szerintem nincs benne hiba, Coce már átnézte az első felét, és a készítés során is sokat segített. Be is írtam társkészítőnek. :)

Hozzászólás ideje:

Megnéztem most felirattal és semmi kiventivalót nem találtam benne, köszi kolmilan, tudom milyen nagy dolog a fordítás.

1 kérdés: kitehetem az oldalamra és egy fórumra a feliratot?

Hozzászólás ideje:

Nem voltam itt, de lehet még bele kotnyeleskedni? :)

16:08-nál van egy elírás, a Lőjék le-nél.

A végén pedig 2: a király mikor észreveszi Yodát, sztem elég lenne a Yoda mester megszólítás, az angolban még dallamos, de magyarul olvasva soknak tűnik a Yoda Jedi mester. És a legvégén, mikor a király mondja hogy a népem a tiéd, az nagyon zsarnokságnak tűnik. Inkább valami olyasmi, hogy a rendelkezésedre állnak. :) Ennyi voltam. Elnézést a késésért! :)

Hozzászólás ideje:
Megnéztem most felirattal és semmi kiventivalót nem találtam benne, köszi kolmilan, tudom milyen nagy dolog a fordítás.

1 kérdés: kitehetem az oldalamra és egy fórumra a feliratot?

Ha a puskáról linkeled ki, részemről oké.

Kezdem a második részt.

Ody: ez a tökéletes köszönet! Nagyon szívesen! :)

Hozzászólás ideje:

Nagyon köszi a fordítást.

Egy kis építő jellegű kritika: néha bajban voltál a rangokkal. Thire-t egyszer tábornoknak nevezted, Yodát meg néha lemesterezted, holott tábronokot mondanak (a klónok nem hiszem, hogy mesterezik, a hadseregben ilyen rang nincsen).

Hozzászólás ideje:

Olyan szinten vagyok ettől a "cucctól" bezsongva, hogy az már nem is igaz :) . Alig fogom tudni kivárni a többi részt :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.