Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 26.14 éve Ez vicces. De most komolyan, az ilyet szerintem kár erőltetni, már Trench admirális esetében is így gondoltam. Ha már se a Skywalkert, se a Grievoust, sőt, majd a nemsokára debütáló Savage Opresst sem fordítjuk le, akkor a többiekét sem érdemes. Értem én, hogy beszélő név, meg minden, de akkor is. Keblemre, cimbora!!!
Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 26.14 éve Szerző Ez vicces. De most komolyan, az ilyet szerintem kár erőltetni, már Trench admirális esetében is így gondoltam. Ha már se a Skywalkert, se a Grievoust, sőt, majd a nemsokára debütáló Savage Opresst sem fordítjuk le, akkor a többiekét sem érdemes. Értem én, hogy beszélő név, meg minden, de akkor is. Azt hiszem ezek a "problémák" Lok Durd érkezésével megszűnnek. Szerkesztve: 2010. Szeptember 26.14 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 27.14 éve Ez vicces. De most komolyan, az ilyet szerintem kár erőltetni, már Trench admirális esetében is így gondoltam. Ha már se a Skywalkert, se a Grievoust, sőt, majd a nemsokára debütáló Savage Opresst sem fordítjuk le, akkor a többiekét sem érdemes. Értem én, hogy beszélő név, meg minden, de akkor is. Égenjáró? Az sem lett lefordítva... Szerkesztve: 2010. Szeptember 27.14 éve - Jinx Lumos Joke
Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 29.14 éve Ciki vagy sem, én csak az epizód végén vettem észre, hogy fordító-váltás volt.
Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 29.14 éve Ciki vagy sem, én csak az epizód végén vettem észre, hogy fordító-váltás volt. Akkor Lok Durd valóban kitűnő munkát végez.
Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 29.14 éve Akkor Lok Durd valóban kitűnő munkát végez. Igen, én is erre próbáltam utalni.
Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 29.14 éve Akkor Lok Durd valóban kitűnő munkát végez. Vagy mindketten ugyanolyan pocsékot. :)
Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 29.14 éve Szerző Vagy mindketten ugyanolyan pocsékot. :)Ez nem volt vicces.
Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 29.14 éve Ez nem volt vicces.Vágd nyakon a renitenst Amúgy én is röhögtem rajta. (CSATT) AÚÚÚÚÚÚÚÚ......
Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 29.14 éve Szerző Vágd nyakon a renitenst Amúgy én is röhögtem rajta. (CSATT) AÚÚÚÚÚÚÚÚ...... A fal adta a másikat remélem.
Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 29.14 éve Ha nem éreztem, volna úgy, hogy leírható, nem írtam volna le. De akit zavar, attól szeretnék teljeskörű bocsánatot kérni. :) És elnézést.
Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 29.14 éve Szerző Ha nem éreztem, volna úgy, hogy leírható, nem írtam volna le. De akit zavar, attól szeretnék teljeskörű bocsánatot kérni. :) És elnézést. Végül is akiket érint nem írtak, szóval....
Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 29.14 éve Vagy mindketten ugyanolyan pocsékot. :) Hogy merészeled te kutya?! Holnap az egész iskola szeme láttára foglak elevenen megnyúzni!
Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 29.14 éve Szerző Hogy merészeled te kutya?! Holnap az egész iskola szeme láttára foglak elevenen megnyúzni! Ez az!!! Videót is kérek róla.
Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 30.14 éve Kutya???? Ezen a szófordulaton majdnem meghaltam a röhögéstől. 'Pimasz', vagy 'szemtelen', esetleg 'rohadék' az ok, de kutya?! Egyik oldalról elintézve a beszólásom, úgy látom 50%-os bocsánatot nyertem eddig. kolmilan?
Hozzászólás ideje: 2010. Október 1.14 éve Kutya???? Ezen a szófordulaton majdnem meghaltam a röhögéstől. 'Pimasz', vagy 'szemtelen', esetleg 'rohadék' az ok, de kutya?! Egyik oldalról elintézve a beszólásom, úgy látom 50%-os bocsánatot nyertem eddig. kolmilan? Elég hülye vicc volt, de hát ez a korral jár. Megkapod a 100%-ot.
Hozzászólás ideje: 2010. Október 1.14 éve Elég hülye vicc volt, de hát ez a korral jár. Megkapod a 100%-ot. Köszönjük szépen, viszont kívnjuk!
Hozzászólás ideje: 2010. Október 2.14 éve Szerző A fordítás kész, már csak az időzítésre kell várni.Nagyszerű. Keresek neked egyet.
Hozzászólás ideje: 2010. Október 2.14 éve Hölgyeim és uraim, íme a várva várt felirat kolmilan és az én jóvoltomból: star.wars.the.clone.wars.s03e04.hdtv.xvid_fqm.zip
Hozzászólás ideje: 2010. Október 2.14 éve Köszi szépen, de még én is várok a HD-shez De úrinépség gyűlt itt össze.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.