Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 26. Ez vicces. De most komolyan, az ilyet szerintem kár erőltetni, már Trench admirális esetében is így gondoltam. Ha már se a Skywalkert, se a Grievoust, sőt, majd a nemsokára debütáló Savage Opresst sem fordítjuk le, akkor a többiekét sem érdemes. Értem én, hogy beszélő név, meg minden, de akkor is. Keblemre, cimbora!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 26. (szerkesztve) Ez vicces. De most komolyan, az ilyet szerintem kár erőltetni, már Trench admirális esetében is így gondoltam. Ha már se a Skywalkert, se a Grievoust, sőt, majd a nemsokára debütáló Savage Opresst sem fordítjuk le, akkor a többiekét sem érdemes. Értem én, hogy beszélő név, meg minden, de akkor is. Azt hiszem ezek a "problémák" Lok Durd érkezésével megszűnnek. Szerkesztve: 2010. Szeptember 26. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 27. (szerkesztve) Ez vicces. De most komolyan, az ilyet szerintem kár erőltetni, már Trench admirális esetében is így gondoltam. Ha már se a Skywalkert, se a Grievoust, sőt, majd a nemsokára debütáló Savage Opresst sem fordítjuk le, akkor a többiekét sem érdemes. Értem én, hogy beszélő név, meg minden, de akkor is. Égenjáró? Az sem lett lefordítva... Szerkesztve: 2010. Szeptember 27. - Jinx Lumos Joke Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 29. Ciki vagy sem, én csak az epizód végén vettem észre, hogy fordító-váltás volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 29. Ciki vagy sem, én csak az epizód végén vettem észre, hogy fordító-váltás volt. Akkor Lok Durd valóban kitűnő munkát végez. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 29. Akkor Lok Durd valóban kitűnő munkát végez. Igen, én is erre próbáltam utalni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 29. Akkor Lok Durd valóban kitűnő munkát végez. Vagy mindketten ugyanolyan pocsékot. :) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 29. Vagy mindketten ugyanolyan pocsékot. :)Ez nem volt vicces. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 29. Ez nem volt vicces.Vágd nyakon a renitenst Amúgy én is röhögtem rajta. (CSATT) AÚÚÚÚÚÚÚÚ...... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 29. Vágd nyakon a renitenst Amúgy én is röhögtem rajta. (CSATT) AÚÚÚÚÚÚÚÚ...... A fal adta a másikat remélem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 29. Ha nem éreztem, volna úgy, hogy leírható, nem írtam volna le. De akit zavar, attól szeretnék teljeskörű bocsánatot kérni. :) És elnézést. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 29. Ha nem éreztem, volna úgy, hogy leírható, nem írtam volna le. De akit zavar, attól szeretnék teljeskörű bocsánatot kérni. :) És elnézést. Végül is akiket érint nem írtak, szóval.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 29. Vagy mindketten ugyanolyan pocsékot. :) Hogy merészeled te kutya?! Holnap az egész iskola szeme láttára foglak elevenen megnyúzni! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 29. Hogy merészeled te kutya?! Holnap az egész iskola szeme láttára foglak elevenen megnyúzni! Ez az!!! Videót is kérek róla. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 30. Kutya???? Ezen a szófordulaton majdnem meghaltam a röhögéstől. 'Pimasz', vagy 'szemtelen', esetleg 'rohadék' az ok, de kutya?! Egyik oldalról elintézve a beszólásom, úgy látom 50%-os bocsánatot nyertem eddig. kolmilan? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 1. Kutya???? Ezen a szófordulaton majdnem meghaltam a röhögéstől. 'Pimasz', vagy 'szemtelen', esetleg 'rohadék' az ok, de kutya?! Egyik oldalról elintézve a beszólásom, úgy látom 50%-os bocsánatot nyertem eddig. kolmilan? Elég hülye vicc volt, de hát ez a korral jár. Megkapod a 100%-ot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 1. Elég hülye vicc volt, de hát ez a korral jár. Megkapod a 100%-ot. Köszönjük szépen, viszont kívnjuk! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Október 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 2. A szokásos addict -os felirat már fenn van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 2. A fordítás kész, már csak az időzítésre kell várni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Október 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 2. A fordítás kész, már csak az időzítésre kell várni.Nagyszerű. Keresek neked egyet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 2. Megvan az olasz, kezdem az időzítést Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Október 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 2. Megvan az olasz, kezdem az időzítést Remek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 2. Hölgyeim és uraim, íme a várva várt felirat kolmilan és az én jóvoltomból: star.wars.the.clone.wars.s03e04.hdtv.xvid_fqm.zip Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Október 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 2. Köszönjük nektek ismét! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Október 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 2. A 720p -hez is lesz felirat? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 2. Köszi a feliratot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 2. Köszi a feliratot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 2. Köszi szépen, de még én is várok a HD-shez Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 2. Részemről is köszi a feliratot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 2. Köszi szépen, de még én is várok a HD-shez De úrinépség gyűlt itt össze. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.