Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 15. Köszi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 15. Köszi a feliratot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 15. Mindenkinek Szívesen! Még mindig nagyon tetszik ez a beszédstílus, amit Talzin anya képvisel. Nagyon nagy tapsvihar ezért Lok Durdnak, hiszen nagyon hangulatossá válik ezáltal a karaktere. Köszönöm a dicséretet, reméltem, hogy valakinek feltűnik ez az apróság . Igazából már fordítói pályafutásom elejétől ki akartam próbálni, hogy a karakterekre jellemző beszédstílust adok nekik, de eddig nem voltak ennyire jellegzetesen beszélő szereplők, akiken ennyire szemléletes lett volna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 22. Ilyet se pipáltam még. Már van angol felirat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 22. No akkor sicc fordítani Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 22. Ilyet se pipáltam még. Már van angol felirat Szép délutánom lesz. Opress trilógia egyben. Nyamiiii. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 22. Durd, kérlek siess! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 22. Durd, kérlek siess! Szerintem két óra tájban kész lesz vele. Legalábbis remélem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 22. Nagyszerü hírek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 22. Szerintem két óra tájban kész lesz vele. Legalábbis remélem. Most van egy kis dolgom, de délután 5-re itthon vagyok, remélem, addigra már meglelem a feliratot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 22. Bocsi srácok, de nem biztos, hogy elkészül korábban a felirat. Már épp befejeztem, mikor lefagyott a gépem, és mivel már régen nem mentettem el, kb az elejétől kezdhetem a munkát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 22. No comment.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2011. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 22. Bocsi srácok, de nem biztos, hogy elkészül korábban a felirat. Már épp befejeztem, mikor lefagyott a gépem, és mivel már régen nem mentettem el, kb az elejétől kezdhetem a munkát. Túl szép lett volna, hogy ha készen lett volna 2-re Majd várunk, további jó munkát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2011. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 22. Bocsi srácok, de nem biztos, hogy elkészül korábban a felirat. Már épp befejeztem, mikor lefagyott a gépem, és mivel már régen nem mentettem el, kb az elejétől kezdhetem a munkát. Life sucks. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 22. Na nehézségek árán is, de elkészültem. Jó 2HD-hez és 720p-hez is. SWTCW-3X14.zip Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 22. Na nehézségek árán is, de elkészültem. Jó 2HD-hez és 720p-hez is. THX 1138-szor Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 22. Köszi a feliratot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 22. Kösz mester! Most már csak a Web-DL-re kell várjak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2011. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 22. Szuper.Köszi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 22. Köszi szépen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 22. Köszi szépen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 22. (szerkesztve) Köszi Durd! Ahhoz képest jó gyorsan kész lettél. Ha tudtam volna előbb feljövök. Szerkesztve: 2011. Január 22. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
misi920 Hozzászólás ideje: 2011. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 22. köszi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2011. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 22. Köszi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 22. Köszi a feliratot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 29. Nem szeretnék türelmetlenkedni, csak érdeklődés szintjén kérdezném, hogy felirat körülbelül mikorra várható? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 29. Nem szeretnék türelmetlenkedni, csak érdeklődés szintjén kérdezném, hogy felirat körülbelül mikorra várható? Sajnos fogalmam sincs, mivel még nem készült el az angol, ami alapján tudnék dolgozni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 29. A fordítást most kezdem. Ne kérdezzétek mikorra lesz kész, mert nem tudom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 29. A fordítást most kezdem. Ne kérdezzétek mikorra lesz kész, mert nem tudom. Nem sürget senki Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 29. Nem sürget senki Még. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.