Embo Hozzászólás ideje: 2011. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 6. Köszi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2011. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 6. Köszi a feliratot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. November 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 6. Köszi Durd! Remélem már kijózanodtál. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 6. Köszi Durd! Remélem már kijózanodtál. Á, nem is rúgtam be. Utoljára tavaly a latin érettségi után engedtem el nagyon magam, azóta nem nagyon barátkozom a röviditalokkal. Van egy kis vendéglő, ahol az egyik ismerősünk havonta egyszer blues zenét játszik, és haverokkal mindig elmegyünk rá, most is ott voltunk. Csak 3 sört fogyasztottunk, de a hangulatot így is garantálta a zene, meg a társaság. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. November 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 6. Á, nem is rúgtam be. Utoljára tavaly a latin érettségi után engedtem el nagyon magam, azóta nem nagyon barátkozom a röviditalokkal. Van egy kis vendéglő, ahol az egyik ismerősünk havonta egyszer blues zenét játszik, és haverokkal mindig elmegyünk rá, most is ott voltunk. Csak 3 sört fogyasztottunk, de a hangulatot így is garantálta a zene, meg a társaság. OFF Jó is az így. A hangulat a lényeg. ON Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 6. Köszi, Lok Durd. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 6. Köszi a feliratot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. November 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 12. Van angol felirat! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 12. Hozzak szívlapátot serkentő erőként? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. November 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 12. Hozzak szívlapátot serkentő erőként? Először meg kellene találni a delikvenst. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 12. Na jól van, Oldie, felirat hétfőre várható. Egyébként mindjárt nekikezdek, csak eddig Doctor Who nézéssel töltöttem az időt, nem gondoltam, hogy ilyen hamar fenn lesz az angol felirat, pláne a múltkori teljesítményük után. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. November 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 12. Na jól van, Oldie, felirat hétfőre várható. Egyébként mindjárt nekikezdek, csak eddig Doctor Who nézéssel töltöttem az időt, nem gondoltam, hogy ilyen hamar fenn lesz az angol felirat, pláne a múltkori teljesítményük után. Érdemes folyamatosan nézni, mert régebben 13 óra körül mindig felrakták. No de addig akkor megnézem most már a Mortis trilógiát is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 12. Egyébként mindjárt nekikezdek, csak eddig Doctor Who nézéssel töltöttem az időt. Akkor elnézzük Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 12. A tévé maci meghozta az esti mese feliratát. Nézzétek meg, aztán mars az ágyba, gyerekek! Star Wars The Clone Wars - 04x09 - Plan of Dissent.ASAP.zip Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 12. Köszi szépen Tévé-Maci Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. November 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 12. A tévé maci meghozta az esti mese feliratát. Nézzétek meg, aztán mars az ágyba, gyerekek! Nem megyek aludni, apu. Köszi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2011. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 12. Köszi szépen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 12. Köszi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2011. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 12. Köszi, mester! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ágki Hozzászólás ideje: 2011. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 12. Köszönöm Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 12. Köszi szépen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 12. Köszi a feliratot! Tetszik az avatarod, Ágki! Hol találtad ezt a képet? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 12. Köszi, mint mindig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ágki Hozzászólás ideje: 2011. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 13. Tetszik az avatarod, Ágki! Hol találtad ezt a képet? Köszi Facebook-on Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 13. Valaki tudna feliratot dobni nekem a Web-DL-hez? A normál időzítés szokás szerint csúszik, a google-s kereséssel pedig nem sokra mentem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. November 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 13. Valaki tudna feliratot dobni nekem a Web-DL-hez? A normál időzítés szokás szerint csúszik, a google-s kereséssel pedig nem sokra mentem. Még nincs a web-dl -hez. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 13. Már van, akit érdekel, az innen leszedheti. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. November 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 13. Köszi Sky. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. November 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 19. Remélem ma is gyorsan fog dolgozni az időzítő és hamar fent lesz az angol felirat. Már alig várom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 19. Felirat úgy néz ki ma már nem lesz. Most nézem a postaládámat, és látom, hogy a felirathusok elküldték a a feliratot. Ez csak azért fura, mert a szokásos oldalon nem találtam, viszont a feliraton az áll, hogy ők csinálták. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.