FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 3. (szerkesztve) Én csak szeretném megköszönni, mert nemrég, azaz kb. 2 hónapja láttam neki a sorozatnak és meg is néztem 1-4ig az összes eddigi részt. Mivel mindent eredeti nyelven nézek, így sok esetben jól jött a magyar felirat, volt amikor nem hallottam ki, mit mondanak angolul. Remek munka, mint nyelvtanilag, mint nyelvhelyesség szintjén követendő példa. Csak így tovább... Szerkesztve: 2012. Március 3. - FlóriBá Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2012. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 3. (szerkesztve) Elkészültem a fordítással, így úgy gondoltam megosztom veletek, hadd örüljetek. Hdtvhez és 720p orenjihez jó. Star Wars The Clone Wars - 04x20 - Bounty.zip Szerkesztve: 2012. Március 3. - Lok Durd Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 3. Köszi szépen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ágki Hozzászólás ideje: 2012. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 3. Kösszi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 3. Ismét kösz, gyors volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2012. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 3. Nagyszerű! Köszi a fordítást Lok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2012. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 3. Köszi. Már nézem is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Március 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 3. Köszi Lok! Szedem és nézem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2012. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 3. tommcckay elkészítette a Web-DL es időzítést a felirat.hura. Nagy köszönet neki. Star.Wars.The.Clone.Wars.S04E20.Bounty.720p.WEB-DL.AVC.AC3-SWC.zip Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Március 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 3. Köszi neki is. Közben lejött a WEB-DL. Ez a rész megérdemli, hogy abban nézzem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Március 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 10. Természetesen van már felirat. Gondolom most nem ez a legnagyobb gond. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2012. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 10. Fordítás folyamatban, de délben dolgom volt, úgyhogy csak 6-7 fele lesz kész a felirat. Persze lehetséges, hogy előbb elkészülök, úgyhogy aki nagyon izgatott, figyelje az oldalt, hátha hamarabb fent lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2012. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 10. Na, ismét sikerült felülmúlnom magamat. Fogyasszátok élvezettel! SWTCW.04x21.Brothers.zip Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Március 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 10. (szerkesztve) Na, ismét sikerült felülmúlnom magamat. Imádom a humorod. Puszi érte! Mármint a feliratért. A cuppanót meg majd Ágika szállítja. Szerkesztve: 2012. Március 10. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 10. Köcc a feliratot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 10. Na, ismét sikerült felülmúlnom magamat. Fogyasszátok élvezettel! Köszönöm szépen! Felirattal talán jobban bejön majd! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 10. Imádom a humorod. Puszi érte! Mármint a feliratért. A cuppanót meg majd Ágika szállítja. Én is köszönöm szépen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2012. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 10. Én is köszönöm a feliratot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 10. Köszi ismét! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 10. Köszi szépen a feliratot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ágki Hozzászólás ideje: 2012. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 10. Imádom a humorod. Puszi érte! Mármint a feliratért. A cuppanót meg majd Ágika szállítja. Köszi a feliratot Lok Igen,szállítom a cuppanót... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Március 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 10. Ha valaki tud web-dl feliratot ne habozzon közzé tenni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2012. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 10. Most hogy így mondtad, lecsekkoltam a felirat.hu-t és tommckkay ismét megcsinálta az időzítést. Hála néki. Íme. Star.Wars.The.Clone.Wars.S04E21.Brothers.720p.WEB-DL.AVC.AC3-SWC.zip Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Március 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 10. You are my GOD! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 10. Köszi a feliratot, Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2012. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 10. Szívesen mindenkinek! Ody, azért ne isteníts, mert lévén Istenhívő ember, kényelmetlenül érzem magam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 10. Szerintem nem részeg vagy, csak egy tapló és jó lenne, ha az elméleteidet meghagynád magadnak, mert mint már annak jópárszor hangot adtam: K**VÁRA NEM ÉRDEKEL SENKIT! Nyugi, Lok! Végy példát rólam, és sz*rd le! Másra nem érdemes sajnos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 10. Nyugi, Lok! Végy példát rólam, és sz*rd le! Másra nem érdemes sajnos. Most éppen mi történt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 10. Most éppen mi történt? Semmi különös, Bennek megint "agymenése" van. De szerintem ne OFF-oljunk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 10. Most éppen mi történt? Pusztán egy kitörölt balhé, amiről én is lemaradtam, ne foglalkozz vele. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.