Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 7. Köszi a feliratot. Sajnos az időzítés nem jó, de megnéztem így is csak néha kellett agyalni ki is mondta a megfelelő mondatot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Október 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 7. Köszi Lok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 7. Köszi a feliratot. Sajnos az időzítés nem jó, de megnéztem így is csak néha kellett agyalni ki is mondta a megfelelő mondatot. Nekem ez így elég kényelmetlen. Remélem valaki felrakja helyreállítva, mert én hülye vagyok ehhez. Remélem ez nem számít aggodalmaskodásnak Ody.. Nos, előre is kösz az illetőnek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2012. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 7. Bocsi a bakiért, itt a jól időzített version. Star Wars The Clone Wars - 05x02 - A War on Two Fronts.zip Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 7. Köszi a feliratot! Remélem, még a Web-DL-hez időzített is felkerül ma, mert már baromi kíváncsi vagyok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 7. Bocsi a bakiért, itt a jól időzített version. köszi, közben észrevettem, hogy a hosszupuskára is ez a 1,5 órával későbbi mentés került fel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
albundy Hozzászólás ideje: 2012. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 7. Köszi a feliratot, és itt a WEB-DL-hez időzített verzió... swtcw502webdl-SUB.zip Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 7. Köszi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Október 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 7. Köszi bundy mester! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ágki Hozzászólás ideje: 2012. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 8. Köszi a feliratot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2012. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 8. Én is köszönöm a feliratot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Október 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 14. Lok! Olaszul is jó? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2012. Október 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 14. Jó, most kezdek hozzá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Október 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 14. Szuper. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2012. Október 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 14. Ritkán fordul elő, hogy előbb van magyar felirat, mint angol, de ezúttal ezzel is eldicsekedhetek . Star Wars The Clone Wars - 5x03.zip Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Október 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 14. Köszi szépen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Október 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 14. Én a helyedben feltölteném az aqddic7ed.com -ra is. Köszi szépen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. Október 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 14. Ritkán fordul elő, hogy előbb van magyar felirat, mint angol, de ezúttal ezzel is eldicsekedhetek . köszi! Akkor pár napon belül lesz a lego t.e.s.o.-hoz is? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ágki Hozzászólás ideje: 2012. Október 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 14. Köszi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Október 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 14. Köszi! A Web-DL-es időzítés melyik feliratos oldalra szokott legkorábban felkerülni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Október 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 14. Itt szokott lenni leghamarabb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2012. Október 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 14. Ismét csak megköszönni tudom a feliratot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Október 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 14. Köszi a feliratot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Október 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 14. Köszi a feliratot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Október 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 14. Itt szokott lenni leghamarabb. Ezt az oldalt ismerem, de itt már a június 24-i "Jericho - 1. évad" óta nem volt frissítés. Viszont hosszupuskán már van a Web-DL-hez is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Október 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 21. Már van felirat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ágki Hozzászólás ideje: 2012. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 21. Már van felirat. Igen,de nem a hosszúpuskán Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Október 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 21. Ott is fent van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2012. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 21. Na, ezzel is elkészültem. Star Wars The Clone Wars - 05x04.zip Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Október 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 21. Nagyon köszi Lok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.