Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2013. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 20. Ez tényleg gyors volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 20. Köszi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Január 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 20. Basszus Lok! Nem bírtál aludni? Mondjuk tegnap én se nagyon, sok kólát ittam este. Köszi egyébként! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2013. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 20. Ejha! Ez gyors volt. Gondoltam csak benézek ide, hogy van-e angol, vagy egyáltalán, erre meg... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2013. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 20. Nagyon köszi lok! De azért legközelebb aludj is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
albundy Hozzászólás ideje: 2013. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 20. Köszi Lok , és itt a 1080p- webdl időzítés: swtcw514webdl-SUB.zip Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2013. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 21. Köszi ismét a feliratot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Január 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 26. Van angol felirat! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2013. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 27. Ma vendégek jönnek hozzánk, úgyhogy feliratra csak estefelé számítsatok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
albundy Hozzászólás ideje: 2013. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 27. Szerintem megvárom... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Január 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 27. (szerkesztve) Én nem biztos. Túlságosan várom már ahhoz. Ha érteni fogom a szöveget, akkor megnézem. SZERK: Jó-jó, de így nem az igazi, szóval várok. Szerkesztve: 2013. Január 27. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 27. Nehéz lesz, de kivárom. Addig legalább tanulok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kira Hozzászólás ideje: 2013. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 27. Köszi előre is a feliratot! Lok Durd: Írtam Privát Üzenetet, majd légyszíves nézd meg és írj rá valamit. Köszönöm szépen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2013. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 27. Na sikerült még a vendégek előtt befejeznem. Kira, láttam az üzidet, de nem volt még időm rá válaszolni, majd estefele nézz fel, addigra válaszolok. Star Wars The Clone Wars - 05x15.zip Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kira Hozzászólás ideje: 2013. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 27. Köszi szépen a feliratot! És nagyon szépen köszönöm a válaszod, előre is! ^^ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2013. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 27. Köszi szépen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Január 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 27. (szerkesztve) Köszi Lok a feliratot! SZERK: Al? WEB-DL? (tárgytalan) Köszi! Szerkesztve: 2013. Január 27. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
albundy Hozzászólás ideje: 2013. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 27. Köszi Lok , és itt a webdl időzítés: swtcw515webdl-SUB.zip Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 27. istenek vagytok, köszi szépen mindkettőtöknek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2013. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 27. Én is köszönöm! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2013. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 27. Köszi szépen, Lok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2013. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 27. köszi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2013. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 28. Köszönöm a feliratot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Február 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 2. Éééééés van angol felirat! Meg sem lepődöm már.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2013. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 3. (szerkesztve) Éééééés van magyar felirat! Mivel ma itthon voltam, a szöveg sem volt túl sok (bár annál velősebb) és olyan überállat volt ez a rész, gyorsan kivégeztem. Star Wars The Clone Wars - 05x16.zip Szerkesztve: 2013. Február 3. - Lok Durd Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 3. (szerkesztve) A fenébe, most abba kell hagynom a szakdolgozat-írást. Nagyon gyors voltál, köszi szépen. Update: szerintem véletlenül az előző rész feliratát töltötted fel. Szerkesztve: 2013. Február 3. - Nute Gunray Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2013. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 3. Köszi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2013. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 3. Na várjál... te a 15. rész feliratát tetted fel Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2013. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 3. Bocsi, késő volt. Javítottam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Február 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 3. Köszi Lok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.