Ugrás a kommentre

The Mandalorian and Grogu spoileres topik

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Oh, most látom, hogy ehhez már kijött egy trailer? Wow, totál lemaradtam róla. Thrawnnal engem már megvettek. :love: Most tudom, hogy az Acolyte miatt búslakodunk, de biztos vagyok benne, hogy jó lesz ez!

Hozzászólás ideje:
19 perccel korábban, Donát írta:

Oh, most látom, hogy ehhez már kijött egy trailer? Wow, totál lemaradtam róla. Thrawnnal engem már megvettek. :love: Most tudom, hogy az Acolyte miatt búslakodunk, de biztos vagyok benne, hogy jó lesz ez!

Mi dobott fel ebben az előzetesben? Komolyan kérdezem. :) 

Hozzászólás ideje:
6 órával ezelőtt, Yoda József írta:

Thrawn benne volt az előzetesben, vagy te mit láttál? :o

Hát nem ez az? :lol2:

6 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Mi dobott fel ebben az előzetesben? Komolyan kérdezem. :) 

Várjál mielőtt válaszolok, meggyőződöm róla hogy jót láttam-e. :P

Hozzászólás ideje:

Az igazit nem fogod youtube-on megtalálni, mert nem nyilvános, onnan seperc alatt leszedik a kamerásakat. Talán ebben a topikban ha visszaolvasol augusztus 9 körülre, találsz még élő linket

Hozzászólás ideje:

Igen, hivatalos a színésznő részéről. Volt egy interjú a Deadline-al, ahol többek között kérdezték a következő projektjéről:

https://deadline.com/2024/08/sigourney-weaver-interview-venice-film-festival-golden-lion-award-alien-avatar-1236052005/

DEADLINE: And the next movie you’re going to film?

WEAVER: I’m playing a role in The Mandalorian & Grogu [which will be directed by Jon Favreau]. I got to meet Grogu for the first time the other day. I’m filming that before I go to London for The Tempest at the end of the year.

• Ody Mandrell megváltoztatta a címet erre: The Mandalorian and Grogu spoileres topik
Hozzászólás ideje:

Én őszintén azt gondolom, hogy valami betekintőt csak Japánból fogunk kapni jövőre. Az kb. az a távolság lesz, mint volt a TFA első teasere és a premier között (kb. 1 év és 1 hónap, 2014 november - 2015. december, itt 2025 április - 2026 május).

Persze lehet az előzetes pusztán csak egy bts videó. Persze, ha tényleg lesz valami. :)

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Pedro Pascal visszatér. 2026-ban fog érkezni.

Favreau és Filoni egy videóüzenetben jelentkeztek és mutattak egy betekintőt a filmből. Az egyik beszámoló szerint az előzetes más, mint amit nyáron vetítettek le.

Image

Szerkesztve: - Bence1997
Hozzászólás ideje:
2024. 11. 09. - 21:18, kdani20 írta:

És mi, nem a helyszínen tartózkodó SW parasztok ebből sem látunk semmit. Remek.

Igen, szerintem ez így tisztességes. Előbb-utóbb ki fognak adni trailereket és aztán később a filmet is bárki meg tudja majd tekinteni, amikor bemutatják. 

Aki meg elmegy egy ilyen rendezvényre, az nem ritkán egy rakás pénzt rákölt, így jó, hogy a Lucasfilm készül nekik exkluzív kontenttel, ami legtöbbször néhány héten-hónapon belül eljut a széles tömegekhez is. Azoknak, akik ott vannak, felejthetetlen élmény, hogy első betekintést láttak egy-egy dologba, ellenben nekünk "SW parasztoknak" a sokezredik trailer már, amit megnéznénk az ebédidőben, és nem marad olyan emlékezetes, mint egy teremben megtekintve. Pár héttel később is olyan élvezetes tud lenni, és egyébként aki meg nem tud várni, az is le tudja vadászni kamerásban, ez utóbbinak is van varázsa, a keresgélésnek.

A gond az inkább, hogy az ilyen rendezvényekre ellátogató közönség egy jelentős része is meg van fosztva az élménytől, mert sorsolásokon dől el az egész, hogy ki mehet be a panelokra, és nem biztosítják mindenkinek az exkluzív tartalmak megtekinthetőségét. Erről többen is be tudunk számolni a Celebration Europe-os élményeinkkel...

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Érdekes, más stúdiók ezt nem így látják. Az egész showcase-en azt hiszem a Lucasfilm volt az egyetlen stúdió, amelyik nem adott ki publikus előzetest.

Egyébként 2019-ig a Lucasfilm se így gondolta, ahogy most, és nem hinném, hogy a SWC kisebb élménynek számított ettől.

Szerkesztve: - Yoda József

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.