Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

The Mandalorian and Grogu spoileres topik

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Jól néztek ki az új jelenetek és még a Celebrationös előzetesből is mutattak jelenetet, amikor Din végigmegy az AT-AT belsejében. D

De jó B2-es droidokat is látni. )

image.png

Szerkesztve: - Bence1997

Hozzászólás ideje:

És ami most kimondottan megütötte a szemem, hogy élőben is milyen jól néz ki Sigourney Weaver! Nyilván a korához képest, szerelmes azért nem lettem.

Hozzászólás ideje:

Továbbra is marha jól néznek ki a rosszfiúk. Főleg ezek a droidok! Szerintem ez a film hatalmasat fog aratni a rajongók körében!

2026. 03. 30. - 20:28, Bence1997 írta:

De jó B2-es droidokat is látni. )

Ahogy elnézem lesz ott B1-es mutáns is. D

Hozzászólás ideje:

Május 4-én a film készítői valamint színészei Berlinben lesznek egy Mandós esemény miatt. További információkat majd később fognak megosztani. )

image.png

Szerkesztve: - Bence1997

Hozzászólás ideje:
5 órával ezelőtt, DanCarver írta:

Filoni pilóta karaktere lehet nagyobb szerepet kap a Mando és Groguban.

Remélem nem. Az én ízlésemhez mérve túl ismert arcok egy ilyen nyíltabb feltűnéshez. Már a mandiban is zavart a hülye kalapjával.

Hozzászólás ideje:
8 órával ezelőtt, Frenkie írta:

Én nem így látom. Ha a New Jedi Order jönne vagy a Jedik hajnala sokkal jobban pörögne a téma. Egyszerüen ennél a filmnél nincs mit várni. Tuti biztos jó lesz, sőt kiváló, de nincs miért várni.

Eleinte én se vártam túlzottan, de nem is tettek ezért. Viszont ahogy most beleástam magam ismét az SW-be, plusz a második előzetes és az azóta napvilágot látott dolgok fényében már nagyon várom! Eleve az, hogy SW film lesz a moziban!! Hogy lehet ezt kihagyni? Már most látszik, mennyire atom jó lesz a látványvilág, és biztos le fogjuk tenni a hajunkat tőle. A Mando sorozat is k*rva jó volt, ez a film se lesz gyengébb.

Nem tesz hozzá semmit a nagy egészhez.

Már hogyne tenne hozzá? Épp azért sírtunk, hogy nincs elég tartalom az ÚK korszakából. Szóval nem az, hogy nem tesz hozzá semmit, hanem inkább úgy kell, mint egy falat kenyér! Főleg ha érintik az ST néhány sarkalatos kérdését is. mint a Nekromancer projektet, vagy az Első Rendet ugyebár.... Mert simán lehet ennek az egész korszaknak a hozadéka, hogy az ÚK a birodalmi maradványok és Thrawn felett aratott győzelem után még inkább elhiszi, hogy nincs már fenyegetés közel s távol. Ez tökéletesen megágyazna az ST-nek, és ahhoz ilyen filmek és jó sztorik kellenek, hogy a lyukak ki legyenek töltve és a világ fel legyen építve. A Mandi, Boba Fett, Ahsoka, Skeleton Crew mind ezt a célt szolgálják.

Én is ezerszer kiváncsibb lennék Rey új Jedi Rendjére a még újabb Köztársaságra, vagy hogy a Jedik hogyan lett a Köztársaság védelmezői.

Én is nagyon kíváncsi vagyok rá és meg is fogjuk tudni. Ki kell várni. Szerintem ez a szál már a Starfighterben el fog kezdődni.

Tudom nagyon negatív vagyok ezzel a filmmel kapcsolatban, de egyszerüen semmit nem érzek azzal kapcsolatban hogy nekem ezt látni kell azonnal.

Nem is nagyon tudom hova tenni ezt az ellenszenvet, főleg a korábbi remek élmények tükrében. De persze nem kell mindenért lelkesedni, majd megtesszük mi. D

Nam indegy majd a Disney+-on.evil

Remélem jó sokára adják ott, minimum fél év vagy több. evil

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:
2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Remélem jó sokára adják ott, minimum fél év vagy több. evil

Ha úgy kezelik, mint az Avatar: Fire and Ash-t és a Zootropia 2-t, akkor 5-7 hónap. De gondolom ez attól is függ, mennyire megy jól a moziban.

Hozzászólás ideje:

Szerintem az Ahsoka 2. évada előtt kiadják majd. Hogy ez mikor is lesz pontosan, azt majd idővel megtudjuk.

Esetleg a tavalyi Lilo & Stitch lehet referencia (ahhoz is hasonlították a film marketingjét), az ugyanúgy az Emlékezet napjának hetében érkezett és a streamingre szeptember elején került fel.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 1

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Account

Navigation

Keresés

Keresés

Böngésző push értesítéseinek konfigurálása

Chrome (Android)
  1. Koppints a címsáv melletti lakat ikonra.
  2. Koppints az Engedélyek → Értesítések lehetőségre.
  3. Módosítsd a beállításokat.
Chrome (Desktop)
  1. Kattints a lakat ikonra a címsorban.
  2. Válaszd a Webhelybeállítások lehetőséget.
  3. Keresd meg az Értesítések elemet, és módosítsd a beállításokat.