Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

The Mandalorian and Grogu spoileres topik

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Jól néztek ki az új jelenetek és még a Celebrationös előzetesből is mutattak jelenetet, amikor Din végigmegy az AT-AT belsejében. D

De jó B2-es droidokat is látni. )

image.png

Szerkesztve: - Bence1997

Hozzászólás ideje:

És ami most kimondottan megütötte a szemem, hogy élőben is milyen jól néz ki Sigourney Weaver! Nyilván a korához képest, szerelmes azért nem lettem.

Hozzászólás ideje:

Továbbra is marha jól néznek ki a rosszfiúk. Főleg ezek a droidok! Szerintem ez a film hatalmasat fog aratni a rajongók körében!

2026. 03. 30. - 20:28, Bence1997 írta:

De jó B2-es droidokat is látni. )

Ahogy elnézem lesz ott B1-es mutáns is. D

Hozzászólás ideje:

Május 4-én a film készítői valamint színészei Berlinben lesznek egy Mandós esemény miatt. További információkat majd később fognak megosztani. )

image.png

Szerkesztve: - Bence1997

Hozzászólás ideje:
5 órával ezelőtt, DanCarver írta:

Filoni pilóta karaktere lehet nagyobb szerepet kap a Mando és Groguban.

Remélem nem. Az én ízlésemhez mérve túl ismert arcok egy ilyen nyíltabb feltűnéshez. Már a mandiban is zavart a hülye kalapjával.

Hozzászólás ideje:
8 órával ezelőtt, Frenkie írta:

Én nem így látom. Ha a New Jedi Order jönne vagy a Jedik hajnala sokkal jobban pörögne a téma. Egyszerüen ennél a filmnél nincs mit várni. Tuti biztos jó lesz, sőt kiváló, de nincs miért várni.

Eleinte én se vártam túlzottan, de nem is tettek ezért. Viszont ahogy most beleástam magam ismét az SW-be, plusz a második előzetes és az azóta napvilágot látott dolgok fényében már nagyon várom! Eleve az, hogy SW film lesz a moziban!! Hogy lehet ezt kihagyni? Már most látszik, mennyire atom jó lesz a látványvilág, és biztos le fogjuk tenni a hajunkat tőle. A Mando sorozat is k*rva jó volt, ez a film se lesz gyengébb.

Nem tesz hozzá semmit a nagy egészhez.

Már hogyne tenne hozzá? Épp azért sírtunk, hogy nincs elég tartalom az ÚK korszakából. Szóval nem az, hogy nem tesz hozzá semmit, hanem inkább úgy kell, mint egy falat kenyér! Főleg ha érintik az ST néhány sarkalatos kérdését is. mint a Nekromancer projektet, vagy az Első Rendet ugyebár.... Mert simán lehet ennek az egész korszaknak a hozadéka, hogy az ÚK a birodalmi maradványok és Thrawn felett aratott győzelem után még inkább elhiszi, hogy nincs már fenyegetés közel s távol. Ez tökéletesen megágyazna az ST-nek, és ahhoz ilyen filmek és jó sztorik kellenek, hogy a lyukak ki legyenek töltve és a világ fel legyen építve. A Mandi, Boba Fett, Ahsoka, Skeleton Crew mind ezt a célt szolgálják.

Én is ezerszer kiváncsibb lennék Rey új Jedi Rendjére a még újabb Köztársaságra, vagy hogy a Jedik hogyan lett a Köztársaság védelmezői.

Én is nagyon kíváncsi vagyok rá és meg is fogjuk tudni. Ki kell várni. Szerintem ez a szál már a Starfighterben el fog kezdődni.

Tudom nagyon negatív vagyok ezzel a filmmel kapcsolatban, de egyszerüen semmit nem érzek azzal kapcsolatban hogy nekem ezt látni kell azonnal.

Nem is nagyon tudom hova tenni ezt az ellenszenvet, főleg a korábbi remek élmények tükrében. De persze nem kell mindenért lelkesedni, majd megtesszük mi. D

Nam indegy majd a Disney+-on.evil

Remélem jó sokára adják ott, minimum fél év vagy több. evil

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:
2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Remélem jó sokára adják ott, minimum fél év vagy több. evil

Ha úgy kezelik, mint az Avatar: Fire and Ash-t és a Zootropia 2-t, akkor 5-7 hónap. De gondolom ez attól is függ, mennyire megy jól a moziban.

Hozzászólás ideje:

Szerintem az Ahsoka 2. évada előtt kiadják majd. Hogy ez mikor is lesz pontosan, azt majd idővel megtudjuk.

Esetleg a tavalyi Lilo & Stitch lehet referencia (ahhoz is hasonlították a film marketingjét), az ugyanúgy az Emlékezet napjának hetében érkezett és a streamingre szeptember elején került fel.

Hozzászólás ideje:
3 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

@RockySkywalker várod ezt a filmet? D

Várni várom, bár nem annyira, mint a Maul sorozatot vagy az Ahsoka második évadát. Én a Mando sorozatot nagyon szerettem, ami az első két évadát illeti. A harmadiknak megvoltak a maga pillanatai, de főleg a vége nagyon összecsapott lett. A Book of Boba Fettel kapcsolatban hasonlóan vegyes érzéseim vannak. Igazából a legnagyobb bajom az, hogy nem tudom, lesz ez a film olyan epikus-e, hogy a Star Wars pont ezzel térjen-e vissza a nagy vászonra 7 év kihagyás után. Ezen kívül viszont tök jó lesz hogy többet láthatunk majd az Új Köztársaságból, meg remélhetőleg a birodalmi hadurak is többek lesznek egyszerű mellékszereplőknél, akiket a film végére lepuffantanak. Jó lenne ha nem mindegyikük halna meg, mert lehetne a Birodalom oldalán egykét ellenlábas Thrawn-on és Pellaeon-on kívül is. Zeb-et jó lesz viszont látni, meg Embo-nak is örülök (bár azért egykét eredeti trilógiás fejvadászt is visszahozhatnának néha, pl: Bossk, Dengar, vagy akár Zuckuss). Meg max még annyit remélek, hogy lesz valami karakterfejlődése Din-nek is, mert a harmadik évadra visszaemlékezve nem sok volt

Hozzászólás ideje:

Na ezt tök jó volt olvasni. Látom Te is szereted az egész SW-t, nem csak egy részét. )

4 perccel korábban, RockySkywalker írta:

bár azért egykét eredeti trilógiás fejvadászt is visszahozhatnának néha, pl: Bossk, Dengar

A TCW-ben szerepeltek pár rész erejéig.

Hozzászólás ideje:
17 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Na ezt tök jó volt olvasni. Látom Te is szereted az egész SW-t, nem csak egy részét. )

A TCW-ben szerepeltek pár rész erejéig.

Bossk és Dengar igen, de örülnék, ha abban az érában, ahol ők elvileg aktívan tevékenykednek még, ők is megjelennének. Legalább Bossk, bár Zuckussnak is nagyon örülnék. Ő volt az egyik személyes kedvencem a Fejvadász Háborúk trilógiában

Hozzászólás ideje:
20 órával ezelőtt, Dzséjt írta:

Szerintem ez itt azért egy kulcsmondat. ) Engem például már most jobban érdekel, mint a Solo két órával a mozi előtt, ami szintén nem tett hozzá abszolút semmit a nagy egészhez, csak egy fun kaland volt egy már ismert karakterrel, és igazán nem sok olyat mutattak be vele kapcsolatban, amit amúgy nem tudtunk. És az a kevés is csak Han és Lando karakteréhez kapcsolódott, semmi galaktikushoz.

Nézd nekem gyerekkorom hőse Luke Leia és Han. És azok is maradnak. Semmillyen más sw-karakter nem előzi meg őket ha hősökröl van szó. Emiatt az sokkal jobban érdekel hogy mit evett Han Solo reggelire aznap mikor mwegismerkedett Luke Skywalkerrel mint egy újabb Mandó Grogu kaland az Új Köztársaság idején. De hát nem vagyunk egyformák. Te nézed a Mandot én meg a Solo-t)

Ráadásul Solo ikonikusabb karakter mint Mando. Később nagyon is hozzátesz a nagy egészhez. nélküle gyakorlatilag egy pár kulcsfontosságú esemény mely a Birodalom legyőzéséhez vezet nem történik meg. Tehát az ő előélete az igaz hogy akkor még nem tett hozzá a nagy egészhez, de a későbbi döntései igen. Mando nálam meg csak egy fejvadász aki 20 év múlva is az lesz, bár kétségtelen hogy jó irányba fejlődött.

Hozzászólás ideje:
13 perccel korábban, Frenkie írta:

Később nagyon is hozzátesz a nagy egészhez. nélküle gyakorlatilag egy pár kulcsfontosságú esemény mely a Birodalom legyőzéséhez vezet nem történik meg.

Djarin technikailag egymaga meggátolta azt, hogy Palpatine megszerezze a tartós halhatatlanság titkát 26 évvel az exegoli csata előtt. Nélküle Rey hiába süti meg az öreg valagát, öt perc múlva újra ott van. Aztán újra, aztán újra, és lehet, hogy erősebben, mint azelőtt, hiszen Gideon sleppje csak azt tudta átültetni a gyakorlatba, amivel akár egy nem Erőérzékeny embert klónját is badass Erőérzékennyé lehet tenni. Képzeld, mit tudtak volna csinálni a valaha volt egyik legerősebb Erőérzékeny ember klónjából. Anakin 10 ezer midi-chlorianja lehet, hogy kevésnek számított volna ahhoz képest. ) Sőt, igazából Rey nem is számított volna, hiszen Sidious már évekkel a születése előtt megszerezte volna a vágyott halhatatlanságot (Rey csak 11 évvel a The Mandalorian eseményei után születik), vagyis még ha Rey a világra is jön (Palpatine nem vadássza le Dathant), nem indulnak el azok az események, amiknek hála végül akkor és ott az Exegolon le tudta győzni Palpatine-t. Technikailag Mando nélkül nem lenne ep7-8-9, mert Sidioius 20+ évvel korábban visszatért volna, halhatatlanként, és mire elértünk volna az ep7 idejére, már rég övé lenne újra az egész Galaxis.

Emellett Djarin az apja annak a lénynek, aki az elkövetkezendő 850 év új Yodája lehet. Nevelése meghatározza majd Grogu sorsát. Ami, a trailer alapján, ennek a filmnek az egyik témája egyúttal. Nagyon is lehetséges, hogy Grogu a jövőben még Rey Skywalkerrel is kooperálni fog. Főleg most, hogy Grogu alkotója, Dave Filoni határozza meg a Star Wars irányát. És, hát ha valamit biztosan tudhatunk Filonitól, hogy nem engedi el a karaktereit egykönnyen.

Szóval Din Djarin már most nagyon is hozzátett a nagy egészhez, nélküle gyakorlatilag egy pár kulcsfontosságú esemény, amely Darth Sidious és bandája végleges legyőzéséhez vezet, nem történik meg. wink És Din és Grogu napja még csak most kelt fel. Mondjuk, ha a film borzalmas lesz, akkor lehet, azonnal le is bukik, de legyünk bizakodóak.

56 perccel korábban, Frenkie írta:

Ráadásul Solo ikonikusabb karakter mint Mando.

Djarin még simán kinőheti magát olyan ikonikus státuszba, mint Han. Nyilván nem nálad, valószínűleg nem is nálam, de azoknak, akik ma ugyanúgy gyerekként fogják látni a The Mandalorian and Grogut, mint te az A New Hope-t, vagy én a The Phantom Menace-t (ugyan az OT-t előbb láttam, de meghatározó mozis élményként a TPM játszik), azoknak nagyon is lehet ugyanolyan hős Mando és Grogu. Mint, ahogy vannak olyanok, akiknek nem Han, Leia és Luke, hanem Anakin, Obi-Wan és Padmé a hőse, de olyanok is akadnak már szép számmal, akiknek Rey, Finn és Poe az. Djarin és Grogu is lehet hőse a gyerekeknek, akik az ő párosuk kalandjain nőnek fel. Sőt talán még jobban hozzá is nőnek az emberekhez, mert Han, Leia és Luke már nem szerepelhet sok kalandban, révén a színészek nem csak kiöregedtek, sajnos egyikük már meg is halt. Az új karakterek viszont még nagyon sok élőszereplős műben megjelenhetnek, pláne most, hogy futószalagon gyártják a Star Wars produkciókat. Még Djarin is simán feltűnhet akár az ep9 utáni sztorikban is, hiszen nagyjából egyidős lehet Hannal.

Ez a Star Wars, ahol lassan bármi lehetséges. 1999-ben senki sem mondta volna meg, hogy a háromszavas Darth Maul olyan státuszba emelkedik, hogy egy komplett animációs sorozatot szánek köré. De azt sem jósolta volna meg senki, hogy Ewan McGregor Obi-Wanja jócskán túlnő Alec Guinness Kenobiján, és mára már mindenki McGregorral azonosítja a karaktert.

18 perccel korábban, Frenkie írta:

Te nézed a Mandot én meg a Solo-t)

Mi lenne, ha inkább mindketten néznénk mindkettőt? wink

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Account

Navigation

Keresés

Keresés

Böngésző push értesítéseinek konfigurálása

Chrome (Android)
  1. Koppints a címsáv melletti lakat ikonra.
  2. Koppints az Engedélyek → Értesítések lehetőségre.
  3. Módosítsd a beállításokat.
Chrome (Desktop)
  1. Kattints a lakat ikonra a címsorban.
  2. Válaszd a Webhelybeállítások lehetőséget.
  3. Keresd meg az Értesítések elemet, és módosítsd a beállításokat.