Bence1997 Hozzászólás ideje: Augusztus 19. Megosztás Hozzászólás ideje: Augusztus 19. Utólag frissítve lett a dolog: Temuera azt mondta, hogy a 4. évadban lett volna szerepe, de mivel most filmet csinálnak, nem tudja, hogy benne lesz-e, nem hívták még. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: Augusztus 20. Megosztás Hozzászólás ideje: Augusztus 20. 2024. 08. 19. - 20:57, Yoda József írta: TM azt mondta, Boba nem tér vissza a filmben. Meglátjuk, hazudott-e A filmről itt beszél: https://www.youtube.com/shorts/-eRx3QYhYMg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: Augusztus 24. Oh, most látom, hogy ehhez már kijött egy trailer? Wow, totál lemaradtam róla. Thrawnnal engem már megvettek. Most tudom, hogy az Acolyte miatt búslakodunk, de biztos vagyok benne, hogy jó lesz ez! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: Augusztus 24. Thrawn benne volt az előzetesben, vagy te mit láttál? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: Augusztus 24. 19 perccel korábban, Donát írta: Oh, most látom, hogy ehhez már kijött egy trailer? Wow, totál lemaradtam róla. Thrawnnal engem már megvettek. Most tudom, hogy az Acolyte miatt búslakodunk, de biztos vagyok benne, hogy jó lesz ez! Mi dobott fel ebben az előzetesben? Komolyan kérdezem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: Augusztus 24. Most őszintén szólva az Akolitus kaszája után, mintha már valami undor érzés kerítene hatalmába, ha Thrawn-ról van szó, úgyhogy hiába rakják bele a filmbe. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: Augusztus 24. Azárt a paci másik oldalára sem kéne ám átesni. 3 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: Augusztus 24. Természetesen azt elhiszem, hogy a Thrawn-fanatikusok erősen csattogtatják a fitymát, amikor a kék bőrű stratégiai zseni bárhol, bármikor felbukkan. De az nekem kevés, hogy őt belerakják. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: Augusztus 24. 6 órával ezelőtt, Yoda József írta: Thrawn benne volt az előzetesben, vagy te mit láttál? Hát nem ez az? 6 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Mi dobott fel ebben az előzetesben? Komolyan kérdezem. Várjál mielőtt válaszolok, meggyőződöm róla hogy jót láttam-e. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: Augusztus 24. (szerkesztve) 3 perccel korábban, Donát írta: Hát nem ez az? Nem, ez fake, leírásban is ott van Szerkesztve: Augusztus 24. - Yoda József Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: Augusztus 24. Éppen most , Yoda József írta: Nem, ez fake, leírásban is ott van De jó hogy ez az első találat a YouTube-on. Na majd akkor megnézem az igazi trailert is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: Augusztus 24. Az igazit nem fogod youtube-on megtalálni, mert nem nyilvános, onnan seperc alatt leszedik a kamerásakat. Talán ebben a topikban ha visszaolvasol augusztus 9 körülre, találsz még élő linket 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: Augusztus 24. @Donát: itt van a kamerával felvett előzetes. 2024. 08. 10. - 5:50, Bence1997 írta: A levetített előzetest itt tudjátok megtekinteni 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: Augusztus 28. Sigourney Weaver szerepet kapott a filmben 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: Augusztus 28. Akkor eldőlt? Régóta pletykálták. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: Augusztus 28. Igen, hivatalos a színésznő részéről. Volt egy interjú a Deadline-al, ahol többek között kérdezték a következő projektjéről: https://deadline.com/2024/08/sigourney-weaver-interview-venice-film-festival-golden-lion-award-alien-avatar-1236052005/ DEADLINE: And the next movie you’re going to film? WEAVER: I’m playing a role in The Mandalorian & Grogu [which will be directed by Jon Favreau]. I got to meet Grogu for the first time the other day. I’m filming that before I go to London for The Tempest at the end of the year. 2 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: Augusztus 28. Sigourney Weaver, az második kedvenc franchise-om sztárja szerepelni fog az első kedvenc franchise-omban? 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 17 órával korábban Megosztás Hozzászólás ideje: 17 órával korábban Amúgy ha jól értettem a szivárogtató szavait, a szombati előzetes lehet, hogy nyilvános lesz (nem írta oda, hogy D23 exclusive lenne, más előzeteshez viszont igen) 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 15 órával korábban Megosztás Hozzászólás ideje: 15 órával korábban Én őszintén azt gondolom, hogy valami betekintőt csak Japánból fogunk kapni jövőre. Az kb. az a távolság lesz, mint volt a TFA első teasere és a premier között (kb. 1 év és 1 hónap, 2014 november - 2015. december, itt 2025 április - 2026 május). Persze lehet az előzetes pusztán csak egy bts videó. Persze, ha tényleg lesz valami. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 15 órával korábban Megosztás Hozzászólás ideje: 15 órával korábban Vagy csak ugyanaz, ami korábban volt idén Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.