Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Október 26. Hozzászólás ideje: 2008. Október 26. Rog, ez nagyon jó párhuzam! Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Október 26. Hozzászólás ideje: 2008. Október 26. Nekem is tetszett az a rádió vagy mi amit hallgattak. Jó látni, hogy ilyen lazák és nem merevek. Különben szerintem a droid úgy bukott le Codyék elött, hogy kétszer mondta a "roger" szót egymás után.Gondolom a klónok csak egyszer mondják, vagy más szót használnak. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Október 26. Hozzászólás ideje: 2008. Október 26. (szerkesztve) Gondolom a klónok csak egyszer mondják, vagy más szót használnak.Azok a "Copy that."-et és a "Roger that."-et nyomják. Rex amúgy már a hajón jelezte hogy nem stimmol neki valami. Szerkesztve: 2008. Október 26. - Rog Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Október 26. Hozzászólás ideje: 2008. Október 26. Igen, már biztos gyanakodtak a hajóban is, hiszen ellenőrzést nem szokás úgy visszautasítani, hogy kösz, de kösz nem. Azt csak egyféleképpen lehet visszautasítani: sehogysem. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Október 26. Igen, már biztos gyanakodtak a hajóban is, hiszen ellenőrzést nem szokás úgy visszautasítani, hogy kösz, de kösz nem. Azt csak egyféleképpen lehet visszautasítani: sehogysem. Nagyon erre ment ki a játék. A leszálló platformon is eljátszotta a droid, hogy minden rendben és már mehetnek is. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Október 26. Hozzászólás ideje: 2008. Október 26. A film közben eszembe jutott, hogy a klónok milyen jól illenek a Jedijeikhez: Cody parancsnok Kenobi tábornokhoz, Rex pedig Anakinhoz, aki inkáb harcosféle, nem vezető (bár az egyébként, de inkább a sűrűjébe megy) Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Október 26. A film közben eszembe jutott, hogy a klónok milyen jól illenek a Jedijeikhez: Cody parancsnok Kenobi tábornokhoz, Rex pedig Anakinhoz, aki inkáb harcosféle, nem vezető (bár az egyébként, de inkább a sűrűjébe megy) Ez tök jó! Eddig még nem is gondoltam erre az aspektusra. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Október 26. Hozzászólás ideje: 2008. Október 26. Valami ilyesmi már nekem is feltűnt, csak nem fogalmazódott meg ennyire konkrétan. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Október 26. Hozzászólás ideje: 2008. Október 26. Akkor már csak egy olyan rész kell, ahol Rex nem igazán törődik a szabályzattal, ahogy Anakin. Válasz
Llew Hozzászólás ideje: 2008. Október 27. Hozzászólás ideje: 2008. Október 27. Nagyon jó rész volt. Ez az epizód, meg a klónokkal foglalkozó epizód részletek a legjobbak, mert olyan aspektusait mutatják meg a SW saganak, amivel a filmek nem foglalkoztak. És annyira jó, hogy minden rész tele van olyan apróságokkal, amit egyszeri nézésre lehetetlen észre venni. Én pl. nem szúrtam ki a női posztereket, amiket lejjebb említett valaki. Pici negatívum, hogy a droidok borzasztó módon nem tudnak lőni. A roham droidoknál még oké, de hogy a kommandós droidok se találják el Rexet és Codyt a leszálló platform közepén az durva. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Október 27. Hozzászólás ideje: 2008. Október 27. Én pl. nem szúrtam ki a női posztereket, amiket lejjebb említett valaki. Amikor a klónok először feszítik fel a szellőzőrácsot(?), akkor mutatják egy-két pillanatra a háttérben. Válasz
Llew Hozzászólás ideje: 2008. Október 27. Hozzászólás ideje: 2008. Október 27. Amikor a klónok először feszítik fel a szellőzőrácsot(?), akkor mutatják egy-két pillanatra a háttérben. Kössz, majd figyelem. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Október 27. Hozzászólás ideje: 2008. Október 27. Ez is egy jó utalás a filmekre: CT-327. Az ep1-ben 327 a nubian neve, az ep4-ben a 327-es dokkban szállt le a Falcon a Halálcsillagon, majd a 327-es platformon landolt a Bespinen. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Október 27. (szerkesztve) Nektek nem hiányzott Ahsoka? Eddig mindig Anakin mellett volt. Talán Plo mesterrel új küldetésre indult? Ez elég furcsa lenne. Szerkesztve: 2008. Október 27. - Ody Mandrell Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Október 27. Hozzászólás ideje: 2008. Október 27. Nekem nem hiányzot. kissé unalmas lenne ha minden részben csak őrá koncentrálna a sztori, elvégre a háború széles körben elterjedt a galaxisban és számos lehetőséget ad arra, hogy így több fontos karakter is szerepet kapjon. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Október 27. Nekem nem hiányzot. kissé unalmas lenne ha minden részben csak őrá koncentrálna a sztori, elvégre a háború széles körben elterjedt a galaxisban és számos lehetőséget ad arra, hogy így több fontos karakter is szerepet kapjon. Én csak arra gondoltam, hogy pl. Anakin mellett feltűnik, hisz a padawanja. Nem kell, hogy rá fókuszáljon a sztori... Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Október 27. Hozzászólás ideje: 2008. Október 27. Én csak arra gondoltam, hogy pl. Anakin mellett feltűnik, hisz a padawanja. Nem kell, hogy rá fókuszáljon a sztori... Lehet, hogy a holoadás alatt wc-re ment. De tényleg, én nem éreztem itt a hiányát. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Október 27. Lehet, hogy a holoadás alatt wc-re ment. De tényleg, én nem éreztem itt a hiányát. Nekem is csak most tűnt fel. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Október 27. Hozzászólás ideje: 2008. Október 27. A hiányát én sem éreztem, bár feltűnt, hogy nincs ott. Semmi szerepe nem volt, arra meg minek legyen ott, hogy csak álljon a háttérbe? Túl sok szerepe még Anakinnak és Obi-Wannak sem akadt. Ráadásul Obi-Wan még azon is meglepődött, hogy Anakin ébren volt, szóval lehet Ahsoka aludt a mestere helyett is. Válasz
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2008. Október 29. Hozzászólás ideje: 2008. Október 29. Szerintem nem olyan, jó, hogy a droidok poénkodnak, meg a klónok csajoznak... A droidokba nincs bele programozva ilyen, bár a hangulatnak jót tesznek a poénjaik. A klónoknak, meg mikor van kimenőjük??? Arra vannak teremtve, hogy harcoljanak. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Október 29. Hozzászólás ideje: 2008. Október 29. Szerintem csak a születésük a más, attól még ők is emberek Gondolom, a harci, stb képzés adása mellett nem vettek el tőlük túl sok emberi vonást. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Október 29. Hozzászólás ideje: 2008. Október 29. Arra vannak teremtve, hogy harcoljanak. De amellett "emberek" is, akik elfáradhatnak és megőrülhetnek, és rendelkeznek bizonyos biológiai szükséglettel, amit nem árt kiélniük. Legalábbis, sosem volt szó arról, hogy eunuchok. Válasz
Llew Hozzászólás ideje: 2008. Október 30. Hozzászólás ideje: 2008. Október 30. Ebben a részben volt róla szó, hogy csajoznak (még csak angolul láttam), vagy a poszterekből következtetek erre? Mert nem hiszem, hogy Kaminon túl sok emberrel/klónnal "kompatibilis" nőnemű szaladgált volna, a hadszíntéren sem lehet túl sok a női Jediket kivéve, de ők ilyen szempontból ugye nem játszanak. Szóval mikor, hol és kivel csajoztak volna? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Október 30. Hozzászólás ideje: 2008. Október 30. (szerkesztve) Ebben a részben volt róla szó, hogy csajoznak (még csak angolul láttam), vagy a poszterekből következtetek erre? Mert nem hiszem, hogy Kaminon túl sok emberrel/klónnal "kompatibilis" nőnemű szaladgált volna, a hadszíntéren sem lehet túl sok a női Jediket kivéve, de ők ilyen szempontból ugye nem játszanak. Szóval mikor, hol és kivel csajoztak volna? Szerinted csata után ők visszamennek Kaminora, vagy mi? Totál szét vannak szórva a galaxisban és ugye van, hogy nem a nap 24 vagy az ottani keringési időnek megfelelő órában harcolnak. Vagy nézzük példának ezeket a helyőrségeket. Nem mindegyik lakatlan holdon épült. Szükségleteik meg ugye nekik is vannak. Szóval vagy műszak után, a kimenőn benéznek valami lokálba, vagy pedig "házhoz" hívják az illető hölgyeményt. De az is lehet, hogy néhányuknak komoly kapcsolata van, ezt nem tudhatjuk. Másrészről meg hallgasd meg figyelmesen miről is beszélnek az epizód elején Szerkesztve: 2008. Október 30. - Oldfighter Válasz
Llew Hozzászólás ideje: 2008. Október 30. Hozzászólás ideje: 2008. Október 30. Szerinted csata után ők visszamennek Kaminora, vagy mi? Totál szét vannak szórva a galaxisban és ugye van, hogy nem a nap 24 vagy az ottani keringési időnek megfelelő órában harcolnak. Vagy nézzük példának ezeket a helyőrségeket. Nem mindegyik lakatlan holdon épült. Szükségleteik meg ugye nekik is vannak. Szóval vagy műszak után, a kimenőn benéznek valami lokálba, vagy pedig "házhoz" hívják az illető hölgyeményt. De az is lehet, hogy néhányuknak komoly kapcsolata van, ezt nem tudhatjuk. Másrészről meg hallgasd meg figyelmesen miről is beszélnek az epizód elején Majd megnézem újra. Oké, hogy nem állandóan harcolnak, meg nem csak a harctéren vannak x órában, de akkor is fura elképzelni a sok jango arcot egy Cantine szerű kocsmában, amint a twilek lányokat fűzik. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Október 30. Hozzászólás ideje: 2008. Október 30. Majd megnézem újra. Oké, hogy nem állandóan harcolnak, meg nem csak a harctéren vannak x órában, de akkor is fura elképzelni a sok jango arcot egy Cantine szerű kocsmában, amint a twilek lányokat fűzik. A sok tökegyforma bith, rodi, durosi mellett kinek tűnik fel? Valószínűleg sok fajnak amúgy is egyforma az ember. A csaposnak meg mindegy, amíg fizetnek, vagy nem lövik szét a bárt Arról nem beszélve, hogy nők is szolgálnak a Nagy Hadseregben, lásd ep3. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Október 30. Hozzászólás ideje: 2008. Október 30. A klóneszok mintha használgatnák az Erőt. A leszállópályán Rex és Cody lazán elhajolgat a kommandósok lövései elől. Válasz
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2008. Október 30. Hozzászólás ideje: 2008. Október 30. Nem hiszem, hogy Erő kéne egy lövedék elől elhajoláshoz, mert ha így lenne akkor minden lény lehetne Jedi. Ha nem tudnának elhajolni a lények, akkor már mindenki hulla lenne csak az Erő használók nem... Válasz
orki Hozzászólás ideje: 2008. Október 31. Hozzászólás ideje: 2008. Október 31. A klóneszok mintha használgatnák az Erőt. A leszállópályán Rex és Cody lazán elhajolgat a kommandósok lövései elől. Nem lehet, hogy csak Jango reflexei ilyen jók? Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. November 1. Hozzászólás ideje: 2008. November 1. (szerkesztve) Nem lehet, hogy csak Jango reflexei ilyen jók?Amaz magyarázattal együtt a "lehet hogy a reflexeik miatt van" is eszembe jutott de Yoda barlangbeli mondókája után nekem a másik elmélet jön be jobban. Szerkesztve: 2008. November 1. - Rog Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.