Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Június 2. Hozzászólás ideje: Június 2. Akkor ezt benéztem. A szöveg se eredeti? Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Június 2. Hozzászólás ideje: Június 2. (szerkesztve) Korábbi spotokból vágta össze egy rajongó, a leírásban írja Igazából nekem a zene szúrt szemet, az valahogy olyan generic epic zene volt, ami az eddigiekre nem volt jellemző Szerkesztve: Június 2. - Yoda József 1 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: Június 3. Hozzászólás ideje: Június 3. Azért a két egykezes zöld pengézés is elég környezetbarát ugye @Dzséjt? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Június 3. Hozzászólás ideje: Június 3. Nem t'om, a fő trailereket leszámítva semmilyen videót nem néztem meg. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: Június 3. Hozzászólás ideje: Június 3. Akkor ezt a spotot told már le! Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Június 6. Hozzászólás ideje: Június 6. Új jelenetek is vannak! 1 1 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: Június 6. Hozzászólás ideje: Június 6. Jájj, a híres 3. rész.. Ugye itt tették le a hajukat páran. Vagy a 4.nél? Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Június 6. Hozzászólás ideje: Június 6. Nem tudom a spothoz hogy jön a harmadik rész, nem a 3. részt promózza, hanem általánosan a sorozatot. Egyébként igen, ha igazak a pletykák (és a premierben is volt egy szó, ami azt vetíti előre, hogy igazak), a jövőheti részben lesz egy olyan dolog, ami valószínűleg sokaknál ki fogja verni a biztosítékot Válasz
kdani20 Hozzászólás ideje: Június 6. Hozzászólás ideje: Június 6. (szerkesztve) Egy kis érdekesség a legutóbbi spotból, bár lehet, spoiler, úgyhogy inkább elrejtem. Spoiler Jacki Kelnacca fénykardját fogja használni a párbajban. Szerkesztve: Június 7. - kdani20 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Június 6. Hozzászólás ideje: Június 6. Érdekes, ez a harc a sith-el a Khofaron lesz. De az még tuti nem a jövőhét eseménye. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: Június 6. Hozzászólás ideje: Június 6. 46 perccel korábban, Yoda József írta: Nem tudom a spothoz hogy jön a harmadik rész, nem a 3. részt promózza, hanem általánosan a sorozatot. Ja nem tudom, de túl messzire nem nyúlhatnak, nem szoktak nyúlni, hissz csak 8 rész. 17 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Érdekes, ez a harc a sith-el a Khofaron lesz. De az még tuti nem a jövőhét eseménye. "Abban ne légy olyam biztos! " Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Június 14. Hozzászólás ideje: Június 14. (szerkesztve) Borzasztó ez a zene. Annyira illik ide, mint egy óvodában felejtett műf*sz. Szerkesztve: Június 14. - Ody Mandrell 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Június 14. Hozzászólás ideje: Június 14. Ezt nem kéne ennyire erőltetni... 2 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: Június 15. Hozzászólás ideje: Június 15. Nekem nagyon tetszett. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: Június 27. Hozzászólás ideje: Június 27. 2024. 06. 15. - 0:48, Ody Mandrell írta: Borzasztó ez a zene. Annyira illik ide, mint egy óvodában felejtett műf*sz. Végül mi lett ezzel a zenével? Nem úgy volt, hogy a sorozat elején majd az egyik rész végén ezt fogjuk hallani? Nem panaszkodok Csak kérdem. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Június 27. Hozzászólás ideje: Június 27. Még van három rész, szóval minden lehetséges. Tippre az utolsó rész végén csendülhet fel? De ez inkább illik a Titanicba vagy az Avatarba, mint ide. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Június 27. Hozzászólás ideje: Június 27. Az utolsó epizód végén lesz elvileg a megbízható reddites ember szerint (aki egyébként hetekkel korábban megmondta, hogy csináltak egy ilyen dalt ) Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Június 27. Hozzászólás ideje: Június 27. Gáz ha ez a nyálas borzalom oda fog illeni. 1 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.