Ugrás a kommentre

Teaser trailer

Bence1997

Ajánlott hozzászólás

18 perccel korábban, Bomarr írta:

Ott van az Andor. A hangulat vagy a sztorivezetés terén az aztán tényleg nagyon SW idegen.

Érdekes, nekem nem az. Teljesen be tudom illeszteni az SW világába.

Nálam szerintem az előzetes első fele nyomja rá a bélyegét a véleményemre. Az nem jön be.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

The Goonies + Star Wars, ez vagy bukás lesz, vagy a Disney tökéletes receptje, hogy további nézőket behúzzon a franchise számára.

Teljesen földies kinézetű bolygó és járművek... bizarr, de nekem mégis valahogy bejött, bár ennek okát megfogalmazni sem tudom. Talán a jó adag nosztalgikus érzés miatt, amellyel a kelleténél nagyobb mértékben megvehető vagyok. 

A hozzászólás linkje

Minél többször nézem az előzetest, annál kevésbé érzem az elején a kertvárosi résznél, hogy "ez nem SW". Jó lesz ez.

A szokásos szivárogtató szerint amúgy ez az előzetes

Spoiler

szinte semmit nem mutatott az "igazán jó dolgokból", valamint nagyon gyereksorozat érzetet áraszt szerinte, holott neki a sorozat nézése közben abszolút nem az volt az érzése, hogy ez gyerekeknek szólna első sorban

A hozzászólás linkje

2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Érdekes, nekem nem az. Teljesen be tudom illeszteni az SW világába.

Egyetértek. Az Andor bármelyik másodpercében több SW érzés van, mint ebben a teljes trailerben. Az egésznek olyan feelingje volt mintha egy Star Trek sorozat előzetesét nézném. Az Andor első előzeteséből szinte sütött az, ami itt totálisan hiánycikk: az out of universe SW feeling. 

A hozzászólás linkje

Ezek a like-dislike arányok totál kamuk. Mióta a Youtube letiltotta a dislike kijelzőt azóta vannak letölthető programok, amik mutatják, hogy mennyi dislike van az egyes videókon, csakhogy a trükk az hogy amit mutatnak az nem igaz. Ugyanis nem férnek hozzá a valódi adatokhoz. Ezért a programok becsléseket végeznek. Ám a becsléseket kizárólag a saját felhasználóikra alapozzák (azokat szorozzák fel úgy hogy kijöjjön egy adat ami valós lehet). Csakhogy kiderült: azok akik ilyen programokat használnak egyáltalán nem tipikus átlagfelhasználók. Sokuk hajlamosabb dislike-ot hagyni bizonyos jellegű videók alatt, emiatt kamu számok jönnek ki. 

Ime egy példa: 

Van egy Dream nevü Youtube-ozó (jómagam nem követem a munkásságát). Nála például az egyik videónál úgy tűnt hogy óriási az utálkozás a like-dislike mutató szerint (299 ezer like és 175 ezer dislike):

nMrxIgC.jpeg

Csakhogy a valódi adat egészen más volt:

Z5VN0Kl.jpeg

Bár nekem nagyon icikepicike Youtube csatornám van alig pár like-dislike-al, de azt még én is látom: az adatok nem valódiak ezeknél a programoknál.

• Nagyon tetszik 1
  • Meglepő 2
  • Tetszik 2
A hozzászólás linkje

1 órával korábban, Darth Revan9 írta:

Beindultak a halálb**** és a szenvedésfetisiszták, akik nem akarnak nem akarnak látni a Star Warsban gyerekeken, hanem kínt, halált, szenvedést és erőszakot.

Ne idegesítsd magad ezeken, nem ér annyit

A hozzászólás linkje

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.