Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
18 perccel korábban, Bomarr írta:

Ott van az Andor. A hangulat vagy a sztorivezetés terén az aztán tényleg nagyon SW idegen.

Érdekes, nekem nem az. Teljesen be tudom illeszteni az SW világába.

Nálam szerintem az előzetes első fele nyomja rá a bélyegét a véleményemre. Az nem jön be.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Az első fele számomra fura, a második fele már jobban bejön, de a vége... nem tudom ki dobta össze az előzetest, de a várt hatás nálam elmaradt. A zene is fura volt számomra Jude feltűnésekor.

Hozzászólás ideje:

The Goonies + Star Wars, ez vagy bukás lesz, vagy a Disney tökéletes receptje, hogy további nézőket behúzzon a franchise számára.

Teljesen földies kinézetű bolygó és járművek... bizarr, de nekem mégis valahogy bejött, bár ennek okát megfogalmazni sem tudom. Talán a jó adag nosztalgikus érzés miatt, amellyel a kelleténél nagyobb mértékben megvehető vagyok. 

Hozzászólás ideje:

Minél többször nézem az előzetest, annál kevésbé érzem az elején a kertvárosi résznél, hogy "ez nem SW". Jó lesz ez.

A szokásos szivárogtató szerint amúgy ez az előzetes

Spoiler

szinte semmit nem mutatott az "igazán jó dolgokból", valamint nagyon gyereksorozat érzetet áraszt szerinte, holott neki a sorozat nézése közben abszolút nem az volt az érzése, hogy ez gyerekeknek szólna első sorban

Hozzászólás ideje:
2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Érdekes, nekem nem az. Teljesen be tudom illeszteni az SW világába.

Egyetértek. Az Andor bármelyik másodpercében több SW érzés van, mint ebben a teljes trailerben. Az egésznek olyan feelingje volt mintha egy Star Trek sorozat előzetesét nézném. Az Andor első előzeteséből szinte sütött az, ami itt totálisan hiánycikk: az out of universe SW feeling. 

Hozzászólás ideje:

Ez még csak egy teaser. Egy kalandos gyerektörténetet jelez, mint a Rejtelmes sziget és a Kétévi vakáció c. Verne regények mai verziója, szerintem most ezen van a hangsúly.

Hozzászólás ideje:

Ezek a like-dislike arányok totál kamuk. Mióta a Youtube letiltotta a dislike kijelzőt azóta vannak letölthető programok, amik mutatják, hogy mennyi dislike van az egyes videókon, csakhogy a trükk az hogy amit mutatnak az nem igaz. Ugyanis nem férnek hozzá a valódi adatokhoz. Ezért a programok becsléseket végeznek. Ám a becsléseket kizárólag a saját felhasználóikra alapozzák (azokat szorozzák fel úgy hogy kijöjjön egy adat ami valós lehet). Csakhogy kiderült: azok akik ilyen programokat használnak egyáltalán nem tipikus átlagfelhasználók. Sokuk hajlamosabb dislike-ot hagyni bizonyos jellegű videók alatt, emiatt kamu számok jönnek ki. 

Ime egy példa: 

Van egy Dream nevü Youtube-ozó (jómagam nem követem a munkásságát). Nála például az egyik videónál úgy tűnt hogy óriási az utálkozás a like-dislike mutató szerint (299 ezer like és 175 ezer dislike):

nMrxIgC.jpeg

Csakhogy a valódi adat egészen más volt:

Z5VN0Kl.jpeg

Bár nekem nagyon icikepicike Youtube csatornám van alig pár like-dislike-al, de azt még én is látom: az adatok nem valódiak ezeknél a programoknál.

Hozzászólás ideje:
1 órával korábban, Darth Revan9 írta:

Beindultak a halálb**** és a szenvedésfetisiszták, akik nem akarnak nem akarnak látni a Star Warsban gyerekeken, hanem kínt, halált, szenvedést és erőszakot.

Ne idegesítsd magad ezeken, nem ér annyit

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.