Dzséjt Hozzászólás ideje: Október 24. Hozzászólás ideje: Október 24. Vajon mikor tér vissza Magyarország abba az évszázadba, amikor nálunk is újra megjelenhetnek ilyenek? 5 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: Október 24. Hozzászólás ideje: Október 24. A magyarországi kiadások leállásában mi is volt a fő ok? Úgy emlékszem, hogy a Disney-nek nem felelt meg ahogyan a hazai forgalmazó fizetett. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Október 24. Hozzászólás ideje: Október 24. 12 perccel korábban, Dzséjt írta: Vajon mikor tér vissza Magyarország abba az évszázadba, amikor nálunk is újra megjelenhetnek ilyenek? Pedig milyen szépen be lehetne tárazni ezekből. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Október 24. Hozzászólás ideje: Október 24. 14 perccel korábban, Darth Revan9 írta: A magyarországi kiadások leállásában mi is volt a fő ok? Úgy emlékszem, hogy a Disney-nek nem felelt meg ahogyan a hazai forgalmazó fizetett. A ProVideo nyilatkozata szerint a Disney-nek az volt az oka a BD-k magyarországi kiadásának megszűntetésére, hogy nem fogytak megfelelően a lemezek, így nekik nem érte meg a magyar kiadás. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: Október 24. Hozzászólás ideje: Október 24. 3 perccel korábban, Dzséjt írta: A ProVideo nyilatkozata szerint a Disney-nek az volt az oka a BD-k magyarországi kiadásának megszűntetésére, hogy nem fogytak megfelelően a lemezek, így nekik nem érte meg a magyar kiadás. Ja, értem, akkor az eladásokkal volt a gond. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: Október 31. Hozzászólás ideje: Október 31. https://hu.ign.com/disney-play/100085/news/negy-kozkedvelt-marvel-es-star-wars-sorozat-is-megjelenik-nalunk-4k-uhd-lemezeken-nezzetek-meg-kepek Ez jött fel a google hírekben, bát nálam nem nyílik meg az oldal. Csak nem pislákolgat a remény? 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Október 31. Hozzászólás ideje: Október 31. Árulkodó, hogy eltűnt a cikk, de fantasztikus lenne ha megjelenne! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Október 31. Hozzászólás ideje: Október 31. Húbazeg, az brutal jó lenne! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Október 31. Hozzászólás ideje: Október 31. Megtaláltam a szöveget. IGN 2024. október 30., 15:09, szerda Négy közkedvelt Marvel- és Star Wars-sorozat is megjelenik nálunk 4K UHD lemezeken: Nézzétek meg képeken, milyenek lesznek ezek a különleges kiadások! .... A Disney+-on az utóbbi években több Marvel- és Star Wars-sorozat is debütált, amelyek közül néhány megjelent lemezes kiadásban. Ezekre pedig hamarosan a hazai rajongók is lecsaphatnak. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: Október 31. Hozzászólás ideje: Október 31. Nem láttam Csoli linkjét mielőtt törölték a tartalmát, nem ezekről volt szó? https://www.gsplus.hu/masvilag/magyar-illusztrator-boritokepeivel-erkeznek-a-star-wars-es-marvel-sorozatok-gyujtoi-kiadasai-360792.html Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Október 31. Hozzászólás ideje: Október 31. Feletted van mit írt az ign. Abban hazai kidásra céloznak de lehet clicbait is. Gyanús, hogy inaktíválták a hírt. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Október 31. Szerző Hozzászólás ideje: Október 31. Én a sorozatjunkie "Hírcsütörtök" bejegyzésében találkoztam ezzel, ami a gsplusos hírrel megegyezik: Kaptunk egy magyar közleményt a Disney-től, miszerint “12.03-tól négy népszerű Lucasfilm és Marvel sorozat jelenik meg 4K UHD gyűjtői verzióban, egyedi SteelBook® csomagolással”, ami, mivel ezek a Star Wars: A Mandalóri S3, Star Wars: Ahsoka S1, Sólyomszem S1, Loki S2, felteszem, hogy nem itthonra jönnek (már, ha korábban nem jött itthon gyűjtőiben a többi (Star Wars: Obi-Wan Kenobi, Star Wars: Andor S1, A Sólyom és a Tél Katonája S1, Moon Knight S1). Ergó akkor “csak” annyi a lényeg és a magyar vonatkozás, hogy a sorozatok Szarka Attila, magyar illusztrátor borítóképeivel jelennek meg. (Egyébként fura a DVD/Blu-ray-ek technikai jellemzőinek hájpolása, ha van az embernek Disney+-a.) Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Október 31. Hozzászólás ideje: Október 31. Valószínűleg sajnos ez lesz a megfejtés, és az IGN csupán benézte a dolgot. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: Október 31. Hozzászólás ideje: Október 31. Kb egy hete egy másik oldal is lehozta, hogy lesz hazai megjelenés, de azt én is tévedésnek véltem, az egyik kommentelő is lehurrogta a cikkírót tájékoztatván a hazai helyzetről, szóval elengedtem ,nem linkeltem , most meg már nem tudom, hogy mi volt az a forrás... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Október 31. Hozzászólás ideje: Október 31. Már reklámozni kellene ha itthon is megjelenne. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: Október 31. Hozzászólás ideje: Október 31. Meg hát ugye ki adná ki? Nincs hivatalos Disney-kiadó hazánkban. Ha jól tudom. Mondjuk engem annyira nem érint. Mióta van Disney+ már nem veszek/vennék lemezeket. Minden fent van, nagyrészt 4K-ban ami meg nem azt a tv-m felskálázza. Számomra már nincs értelme lemezt venni. Persze szép a doboz, de az ár/érték arány már nagyon a Disney+ javára billen. Nekem ez a mennyország. Pár kattintás és már megy tökéletes minőségben(mind hang mind kép) az összes létező sw. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: November 1. Hozzászólás ideje: November 1. Én mindenképp megvenném. A legjobb a lemezes minőség mind képben, mind hangban. Abban nincs ingadozás. 2 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: November 1. Hozzászólás ideje: November 1. Számomra is lenne jogosultsága a fizikai kiadásnak, úgy nem csak bérled a megtekintés jogát, hanem a tiéd az a mű. A legtöbb esetben elég nekem is a stream, de a star warsra újra költenék, ha jönnének az elmúlt évek sorozatai. 2 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: November 1. Hozzászólás ideje: November 1. Én is megvenném, főleg ugyanabból az okból, amiért még megvásárlok lemezen is játékokat (bár már csak leárazva és olyat, amit digitálisan is megvettem): a fizikai változat biztosan az enyém, nem csak "bérlem". Igazából ez az egyetlen komoly félelmem a digitális szolgáltatásokkal kapcsolatban: semmi sem a tiéd. A játékoknak vagy a digitálisan megvett filmeknek csak a licencét vásárlod meg, jogosultságot arra, hogy használhasd az XY cég által továbbra is teljes mértékben birtokolt a terméket. A streaming esetében meg csak a szolgáltatásért fizetsz, nem a pontos tartalomért. Mindkét esetben egy arctalan cég rendelkezik a termék fölött. Sőt még egy külső tényező, a netszolgáltató is beleszól ebbe. Persze a fizikai változat sem örök, de azt legalább akkor is tudom használni, ha a netszolgáltató éppen valamiért nem szolgáltat netet, ha a streaming szolgáltató leveszi a streamingről az adott műsort, vagy ha valaha is megszűnik a szolgáltató. 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.