tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2017. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Április 22. Az elektronikus formátumban jelent meg, az fenn akadt volna a Disney-Lucasfilm szűrőin. Akkor Az elveszett Sith törzs, hogy tudott megjelenni, ha eredetileg az is e-book? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2017. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Április 22. Akkor Az elveszett Sith törzs, hogy tudott megjelenni, ha eredetileg az is e-book? Mert az később az USA-ban megjelent papírformátumban is. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2017. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Április 22. Az elektronikus formátumban jelent meg, az fenn akadt volna a Disney-Lucasfilm szűrőin. Milyen szűrőn? E-bookot nem lehet kiadni vagy mi ezzel a helyzet? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2017. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Április 23. És nem mellesleg az egy novella, ha jól tudom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2017. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Április 23. Mert az később az USA-ban megjelent papírformátumban is. Igen a gyűjteményes kötet, ami nálunk is megjelent. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. Április 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Április 23. Akkor Az elveszett Sith törzs, hogy tudott megjelenni, ha eredetileg az is e-book? Nute megadta a választ. Pontosan az utólagos papír alapú kiadás miatt jelenhetett meg. Milyen szűrőn? E-bookot nem lehet kiadni vagy mi ezzel a helyzet? Jelenleg sajnos nem. Egyébként szerettek volna ilyeneket is kiadni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2017. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Április 23. Jelenleg sajnos nem. Egyébként szerettek volna ilyeneket is kiadni. És mi ennek az oka? Nem jobb az nekik is ha jön belőle a pénz?! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. Április 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Április 23. És mi ennek az oka? Nem jobb az nekik is ha jön belőle a pénz?! A kiadónál sem tudják, korábban próbálkoztak már, de nem kaptak jóváhagyást. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2017. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Április 23. A kiadónál sem tudják, korábban próbálkoztak már, de nem kaptak jóváhagyást. Értem. Köszi. Hát remélhetőleg egyszer, majd csak álláspontot váltanak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2017. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Április 23. Miért, van egyáltalán olyan e-book, ami feltétlen kiadásért kiált? A legtöbbjük csak kisregény, amelyeket persze jó lenne olvasni, de azért nem olyan nagy veszteség, ha nem jelennek meg magyarul. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Hunner Hozzászólás ideje: 2017. Április 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Április 24. Tatooine Ghost, Jedi Trial, Medstar duológia Ezekre lehet még idén számítani. Várjuk szeretettel:)))) 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2017. Április 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Április 24. Nute megadta a választ. Pontosan az utólagos papír alapú kiadás miatt jelenhetett meg. Tudom és válaszoltam rá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
caseyjones Hozzászólás ideje: 2017. Május 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Május 13. Elkezdtem olvasni John Jackson Miller Az elveszett Sith törzs című művét. Még csak az 57. oldalnál tartok, de egy dolog nem teljesen világos. Ez a kötet kilenc darab, egymástól különálló novellából áll? Csak mert az első résznek, a Szakadéknak a vége számomra egy kicsit semmilyen (tehát olyan, mintha lenne folytatása), a második rész, az Égjárók viszont egy teljesen más sztori, mintha köze se lenne az elsőhöz. A kilenc rész vagy fejezet között tehát van valamiféle kapocs, vagy ezek egymástól független történetek? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2017. Május 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Május 13. Elkezdtem olvasni John Jackson Miller Az elveszett Sith törzs című művét. Még csak az 57. oldalnál tartok, de egy dolog nem teljesen világos. Ez a kötet kilenc darab, egymástól különálló novellából áll? Csak mert az első résznek, a Szakadéknak a vége számomra egy kicsit semmilyen (tehát olyan, mintha lenne folytatása), a második rész, az Égjárók viszont egy teljesen más sztori, mintha köze se lenne az elsőhöz. A kilenc rész vagy fejezet között tehát van valamiféle kapocs, vagy ezek egymástól független történetek? Bár én még nem olvastam, úgy tudom, hogy a novelláknak a szereplőkön, helyszínen, a Sith törzsön kívül nincs sok közük egymáshoz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. Május 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Május 13. Elkezdtem olvasni John Jackson Miller Az elveszett Sith törzs című művét. Még csak az 57. oldalnál tartok, de egy dolog nem teljesen világos. Ez a kötet kilenc darab, egymástól különálló novellából áll? Csak mert az első résznek, a Szakadéknak a vége számomra egy kicsit semmilyen (tehát olyan, mintha lenne folytatása), a második rész, az Égjárók viszont egy teljesen más sztori, mintha köze se lenne az elsőhöz. A kilenc rész vagy fejezet között tehát van valamiféle kapocs, vagy ezek egymástól független történetek? Összefüggő történetek. Az elveszett Sith-törzs keshi történetei, melyek több évszázadot felölelnek. A történetekben idő után új szereplőket ismerhetünk meg, ők a keshi Sithek leszármazottai. Egy idő után majd jönnek az összefüggések. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2017. Május 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Május 13. Minden puzzle-darab szépen a helyére kerül. Imádtam ezt a könyvet, újra kéne már olvasni... 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. Május 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Május 14. Igen, nekem is fent van az újraolvasási listámon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. Május 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Május 31. (szerkesztve) A napokban végeztem a Törésponttal. Nagyon sötét hangulatú regény, amiben az általam nem igazán kedvelt Mace mesterséget jobban megismerhettem. A napló részekből jó volt megtudni, hogy sokszor kételkedik,vivódik azon, hogy mi lenne a helyes cselekedet. Meglepett, hogy mennyiszer akarta megölni az ellenségét,amit végül nem tett meg. A dzsungel leirásai nagyon igényesek voltak. A komor történetbe, Nick vitt egy kis humort, akivel kapcsolatban végig az az érzésem volt, hogy nem az lesz a sorsa a könyv végére ami lett végül. Bekerült a kedvenceim közé ez a könyv. Most a Cestus csapdát kezdtem el olvasni, utána pedig a Sötét találkozót kezdem el. Viszont azt nem értettem, hogy mikor Depa átszúrja Mace-t a fénykardjával, azt hogyan élhette túl Windu? Szerkesztve: 2017. Május 31. - luke19 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2017. Május 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Május 31. Ajánlom a Luke Skywalker és a Mindor árnyait is a Töréspont utáni olvasásra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2017. Június 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Június 1. Az nekem nagyon nem tetszett. A Töréspontot viszont még nem olvastam, de hamarosan az is sorra kerül. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. Június 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Június 1. A napokban végeztem a Törésponttal. Nagyon sötét hangulatú regény, amiben az általam nem igazán kedvelt Mace mesterséget jobban megismerhettem. A napló részekből jó volt megtudni, hogy sokszor kételkedik,vivódik azon, hogy mi lenne a helyes cselekedet. Meglepett, hogy mennyiszer akarta megölni az ellenségét,amit végül nem tett meg. A dzsungel leirásai nagyon igényesek voltak. A komor történetbe, Nick vitt egy kis humort, akivel kapcsolatban végig az az érzésem volt, hogy nem az lesz a sorsa a könyv végére ami lett végül. Bekerült a kedvenceim közé ez a könyv. Most a Cestus csapdát kezdtem el olvasni, utána pedig a Sötét találkozót kezdem el. Viszont azt nem értettem, hogy mikor Depa átszúrja Mace-t a fénykardjával, azt hogyan élhette túl Windu? Bizonyára nem volt olyan súlyos a sérülés, és ott van a bakta, meg a Jedik Erő-gyógyító képességei. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2017. Június 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Június 1. A Mindor Árnyak szerintem nagyon gyenge. A Sötét Találkozó viszont a többséggel ellentétben nagyon tetszett. Talán a Dooku, Yoda részek, emlékek miatt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. Június 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Június 9. A közelgő vihar és az Életre-halálra is átcsúszik júliusra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. Június 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Június 13. Augusztus 16-án jelenik meg A Tatuin szelleme, valamint a Harctéri sebészek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2017. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Június 13. Köszi a hírt! Várjuk őket, főleg az előbbit 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2017. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Június 13. Harctéri sebészek. Ennek mi az eredeti címe? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2017. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Június 13. Ennek mi az eredeti címe? Battle Surgeons 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. Június 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Június 13. Köszi a hírt! Várjuk őket, főleg az előbbit Én főleg az utóbbit várom. Végre folytatódik I-5 története. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2017. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Június 13. Mindkettőt nagyon várom. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2017. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Június 13. Én főleg az utóbbit várom. Végre folytatódik I-5 története. Hol kezdődik az ő története? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.