Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 17 órával korábban Megosztás Hozzászólás ideje: 17 órával korábban Végre visszatér a Star Wars a nagy vászonra, ezzel együtt újra összejöhetünk majd a vetítés előtt, vagy után. De akár ismét lehet közös mozizás valamelyik multiplexben. Mindenképpen remek időszaknak nézünk elébe, már ha a korábbi filmek tapasztalataiból indulok ki. Én már várom, remélem Ti is. 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 15 órával korábban Megosztás Hozzászólás ideje: 15 órával korábban Kevesebb, mint 562 nap múlva újra lesz film. Hamar elrepül majd az idő. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 10 órával korábban Megosztás Hozzászólás ideje: 10 órával korábban Kicsit korán nyílt meg ez a topik, nem? Hirtelen nem is tudtam, milyen premier közeleg.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 10 órával korábban Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 10 órával korábban A TFA-nál két évvel a premier előtt nyílt meg. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 10 órával korábban Megosztás Hozzászólás ideje: 10 órával korábban És tényleg. Már nem emlékeztem erre. Viszont azóta sokkal rutinosabbak vagyunk, nagy rákészülést majd akkortól jelent, mielőtt elindul a jegy elővétel. Remélem, ez sem éjféli premier lesz, abból már kiöregedtem. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 10 órával korábban Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 10 órával korábban Ez a topik nem csak a jegy rendelésről szól, hanem arról ki hol nézi és milyen élmények érték. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.