Ody Mandrell Hozzászólás ideje: December 4. Szerző Hozzászólás ideje: December 4. Valami főnököt emlegetnek, akinek a megnevezésére most nem emlékszem, valószínűleg ő lehet a főnök. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: December 4. Hozzászólás ideje: December 4. (szerkesztve) 3 órával ezelőtt, Wilde írta: Akár az is lehet, hogy a hajó nem egy idős azzal az okkal, ami miatt az At Attint elzárták/elzáródott a külvilágtól, Szerintem is ez lehet, abból gondolom, hogy a hajó át tudott haladni az ágyúkon Borgo Primenál, tehát ismerte a rendszer, több száz évig nem frissítenék a belépési kódokat? Egyáltalán fenn tudna egy ilyen kalóztanya maradni ilyen hosszú ideig? 3 órával ezelőtt, Wilde írta: hanem itt van egy másik szál a történetben és SM-33-nek külön története van, hogy ők hogyan kerültek oda, miért támadta meg egymást a legénység és mi történt egyáltalán ezzel a hajóval. Szerintem ennek a bolygón található kincshez lesz köze. Valószínűleg ők is azt keresték és mikor már relatív közel voltak a kincshez jó kalózhoz méltón hátba szúrták egymást, illetve mellbe Amúgy fejjel lefelé letenni egy hajót már karrier , láthattunk már pár kényszerleszállást SW-n belül, de ilyet még nem, ha jól emlékszem. Szerkesztve: December 4. - Darth Cupsy Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: December 4. Hozzászólás ideje: December 4. 1 órával ezelőtt, NorbiLordi írta: Elég szembetűnő volt, ahogy Neel családját figyelte ahogy örülnek egymásnak, ott van valami backstory, nem csak annyi, hogy az apja sokat melózik. Szerintem csak ennyi a sztori: Wimnek hiányzik a családja. Anyuci kinyiffant, apucinál a póstást is többször látja, és amikor találkoznak, kábé akkor is csak egy "szia-szevasz"-ra futja. 1 órával ezelőtt, NorbiLordi írta: Amúgy annyira nem idegen a dolog. A HR korszak elején mikor felfedezték/újra felfedezték a Külső Gyűrűt, a prospector-ok között keringtek legendák mesebeli bolygókról. Ezek közül az egyik volt a Planet X ahonnan a Névtelenek is származnak. Nagyon sokan keresték azt a bolygót is mert ezt meg azt tulajdonítottak neki legendák alapján, végül Sunshine Dobbs tényleg megtalálta. De én nem gondoltam arra, hogy nem kereshetnek mesebeli dolgokat, hiszen a Star Wars teli van ilyenekkel. Nem is kell visszamenni a HR korszakig, pár évvel ezután Luke elkezd a legendabeli Exegol után kutakodni, majd kábé húsz év múlva a mesebeli Ahch-To felkutatására indul. Csak az bizarr, ha valaki erre teszi fel az életét, miközben az egész mesét tízévesektől hallotta, akiket először 30 másodperce látott, egy cellában. Azért a forrás nem mellékes dolog. Ha találkozol egy idegen gyerekkel és azt mondja, most jött Atlantiszról, hinnél neki? Nem, ugyanúgy röhögnél, mint majdnem mindenki, aki eddig hallotta a sztori vagy csak szimplán hazugságnak vennéd, mint az a kevés, aki nem röhögött, miután hallotta a sztorit. Mert eddig senki sem hitt a gyerekeknek. Szerintem Jod sem azért lép szövetségre velük, mert 30 másodperc alatt azonnal bevette tokkal vonóval ezt az egészet, hanem csak lát négy könnyen manipulálható kölyköt, akiknek van hajója. Ő meg sürgősen le akar lépni. Szóval kihasználja őket, aztán majd mehetnek a gyerekek szépen a légzsilipbe szellőzni kicsit. Vagy eleve hátrahagyná őket, miután megszerzi a hajójukat. De gondolom majd lesz egy pont, amikor rájön, hogy az At Attin tényleg létezik, a srácok odavezethetik, és akkor módosul a terve. 1 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: December 5. Hozzászólás ideje: December 5. Rövid volt, még néztem volna. Egy jóval intenzívebb cselekményű epizódot kaptunk. Ami számomra lenyűgöző volt, az a pezsgő borgói kalózkikötő bemutatása, igazi SW-hangulatot mutatott, megannyi faj változatos kavalkádja. Ami az utóbbit illeti, főleg az Andor steril látványvilágához képest megdöbbentő, persze annál a sorozatnál nagyon is indokolt, hogy az a sokszínűség, ami jellemzi a SW világának alsóbb néprétegeit (főleg a Peremvidéken) nem jelenik meg. Itt viszont volt minden: árusok, night club, tetováló-szalon, kocsma. Érdekesség, hogy a klatooini (tipikus hutt rabszolgafaj) épp a Hutt Klán szimbólumát tetováltatta a karjára, amikor a menekülő gyerekcsapat bezavart. Jó, hogy ilyen apróságokra figyelnek. Nem is beszélve a megannyi hajótípusról, ami a háttérben felbukkant, amikor a gyereket átszállnak. Igazi inyenség egy rajongó számára! Lett egy új droidunk SM-33 képében (reméljük, nem pusztult el máris), aki ha nincs, már mind a négy gyerek rég valami rabszolgapiacon fejezte volna be életét. Eléggé felelőtlenek voltak, de tény, a külvilágról semmit sem tudnak és ahogy egyikük megfogalmazta, nem szabadna, hogy a Galaxis ilyen veszélyes hely legyen. Márpedig a SW galaxisa mindig is az volt, rendszerektől és államformáktól függetlenül. Az itteni jelenetsor bármikor játszódhatna: akár a High Republic, akár a Birodalom idején. Az ehhez hasonló helyek, a Galaxis ezen szegletének színterei mintha megálltak volna az időben. Szóval At Attin lesz az elveszett kincses bolygó, ami kalózok generációinak fantáziáját megmozgatta. Jod Na Nawood karaktere egyelőre totálisan rejtély számomra. Erőhasználó, az nem vitás, de hogy Jedi lett volna bármikor is, azt egyelőre kétlem. Meglátjuk. Valószínűleg elsősorban szerencsevadász, lehet, hogy az At Attin-kincs megszállottja lesz. Jó volt, hogy árnyalták a szereplők közti viszonyrendszert is. Ismeretlen és veszélyes közegben Fern már nem annyira magabiztos, persze ez érthető. Wim mutatott egy kis leleményt, amikor elrejtette a krediteket. Úgy látszik, kredit és kredit között is van különbség. Ha At Attin ennyire el van zárkózva a külvilágtól, Wim apja hogy adhatott köztársasági váltót a fia számára? Vagy ezek még a Régi Köztársaság idejéből valók? Most hogy így átgondolom, ezt gyanítom, és Wim olyan pénzzel fizetett, ami a Galaxis gyűjtői számára valóságos numizmatikai ritkaság lehet. Jó lenne majd, ha Neel és (főleg) KB is egy kicsit előtérbe kerülne majd. Lesz még erre idő. Ki kell emelnem, hogy a zene csodálatos. Amikor hőseinket a révész átvitte a hajóról a kikötőre, az valami fantasztikus traktus volt. Egyelőre a sorozatot kellemes időtöltésnek érzem. Nem lesznek itt 150-200+ hozzászólások, de azt, amire vállalkozik, maradéktalanul betölti, és eddig megfelelően adagolják a sztorivonalat is. 1 3 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: December 5. Szerző Hozzászólás ideje: December 5. A misztikum a történet hajtóereje ami, duplán érdekessé teszi. Ez az előzetesből totál nem jött át. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: December 5. Hozzászólás ideje: December 5. 2 órával ezelőtt, Nute Gunray írta: Ha At Attin ennyire el van zárkózva a külvilágtól, Wim apja hogy adhatott köztársasági váltót a fia számára? Vagy ezek még a Régi Köztársaság idejéből valók? Benne van a kérdésedre a válasz az epizódban: 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: December 5. Szerző Hozzászólás ideje: December 5. Valószínű ez ki is jelölte mikor került karanténba a bolygó. Mint ahogy az fentebb taglalva is lett. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: December 5. Hozzászólás ideje: December 5. 3 órával ezelőtt, Dzséjt írta: Benne van a kérdésedre a válasz az epizódban: A magyar feliratban asszem csak simán Köztársaság szerepelt. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: December 5. Hozzászólás ideje: December 5. Mondjuk maga az Old Republic kifejezést az ugye még a Darth Bane előtti Köztársaságra szoktuk használni ami Yavin előtt 1000-ig tartott. De mivel már van New Republic nekem úgy volt evidens, hogy jelen esetben az Old Republic az a Birodalom előtti Köztársaság akar lenni, de arra meg simán csak Republicként/Galactic Republicként szoktak hivatkozni. Lehet, hogy így hoznák be az Old Republic érát félig-meddig? Bár nekem a Great Work szófordulat a High Republicra utal, aztán fene tudja. Próbáltam utána keresni, hogy milyen pénzt használhattak a HR idején, de nem találtam képet. Köztársaságban ugye ezeket láttuk használni meg a credit chipeket ami formailag hasonló: Bobában a New Republic credit viszont hasonló mint amit Wim ad át, csak más a mintája. Lehet a HR idején ugyanilyen érmét használtak mint credit. Bár nem rémlik, hogy írásban említenének olyat, hogy credit coin vagy ilyesmi, simán csak credit szokott lenni. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: December 5. Hozzászólás ideje: December 5. 48 perccel korábban, NorbiLordi írta: Mondjuk maga az Old Republic kifejezést az ugye még a Darth Bane előtti Köztársaságra szoktuk használni ami Yavin előtt 1000-ig tartott. De mivel már van New Republic nekem úgy volt evidens, hogy jelen esetben az Old Republic az a Birodalom előtti Köztársaság akar lenni, de arra meg simán csak Republicként/Galactic Republicként szoktak hivatkozni. Lehet, hogy így hoznák be az Old Republic érát félig-meddig? Bár nekem a Great Work szófordulat a High Republicra utal, aztán fene tudja. Obi-wan is Régi Köztársaságra hivatkozik arra a korra, amikor még ő is élt. "For over a thousand generations, the Jedi Knights were the guardians of peace and justice in the Old Republic. Before the dark times. Before the Empire." 2 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: December 5. Hozzászólás ideje: December 5. (szerkesztve) Így van. És ugyanígy tett Tarkin nagy moff is, amikor a Szenátust a régi Köztársaság utolsó maradványának tulajdonította. És mivel mind az épület, mind a benne dolgozók többé-kevésbé ugyanazok, akik két évtizeddel azelőtt is voltak, és ő is annak a Köztársaságnak a szülötte, erősen kétlem, hogy az 1032 éve nem létező államra gondolt, amit talán még Maz Kanata sem látott működni. Ezért is baromság ez a "Régi Köztársaság" és "Új Köztársaság" megnevezés. Főleg most, amikor a sztori legtávolabbi pontján mindhárom ismert Köztársaság régi már, hiszen egyik sem létezik. Ha az exegoli csata után valaki azt mondja, régi Köztársaság, vissza lehet kérdezni: melyik? Szerintem amúgy az "új" vagy "régi" mindig attól függ, épp mikor mondják. A klón háborúk idején az első Galaktikus Köztársaságra utal, a Birodalom alatt és után arra, ami a klón háborúk alatt elbukott, az exegoli csata után meg már a harmadik Galaktikus Köztársaságra fog utalni. Szerkesztve: December 5. - Dzséjt 3 Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: December 5. Hozzászólás ideje: December 5. 2024. 12. 04. - 20:37, NorbiLordi írta: Nekem azaz elméletem, hogy nagyon a várost sem hagyják el az emberek. Ha direkt vannak elzárkózva, akkor minden úgy van kitalálva, hogy helyben meglegyen minden, ne legyen okuk a város határán túlmenni, vagy ha mehetnek is akkor nem messzire. Majd valaki megcáfol ha tévedek, de szerintem a hajó nem feküdt olyan messze a várostól, Wim apja is simán elkóborolt oda. Egy erdőben volt, ami attól kertvárosi parcellától nem messze feküdt, ahol Wimék is laknak. Annyira viszont nincs messze, hogyha ez a hajó nem 100+ éve csapódott oda be, akkor tudniuk kéne róla. Amennyiben a város azon része viszonylag új, értsd az után épült, hogy a közelbe becsapódott egy hajó akkor értem, hogy miért nem tudnak róla, mert már korábban történt és utána építkeztek oda, ha viszont a hajó a közelmúltban csapódott be 10-20 éve, akkor nehéz elképzelni, hogy senki se tudna róla... ha viszont valaki tud róla, akkor miért hagyták ott? Szóval innen megközelítve valószínűbb, hogy nem tudnak róla. A másik gondolatodhoz, amúgy tetszene, hogy a vezetőknek vannak saját hajóik, amikkel el is hagyhatják az At Attint, de mi van akkor, ha félnek a hiperűrben utazni a Nihil miatt, mert abban az elképzelésben vannak, hogy nem biztonságos, így lehet csak rövidebb távokra alkalmas hajóik vannak. 23 órával ezelőtt, Darth Cupsy írta: Szerintem is ez lehet, abból gondolom, hogy a hajó át tudott haladni az ágyúkon Borgo Primenál, tehát ismerte a rendszer, több száz évig nem frissítenék a belépési kódokat? Egyáltalán fenn tudna egy ilyen kalóztanya maradni ilyen hosszú ideig? Alapvetően akkor lenne fenntartható egy ilyen közösségi tér, ha van erre valami szerveztt keret, amiben managelik a Borgot. Elég kaotikus helynek tűnt így elsőre, ami ellentmond annak, hogy ez egy 100+ éve működő kalóztanya lenne, ahová mondjuk a HR idejében is jöhettek kalózok, de akár nem is elképzelhetetlen, hogy ha elég extrém fazonok fordulnak is meg itt, de ez egy ilyen safe space a kalózoknak amit ők is tiszteletben tartanak és nem zúzták le a helyet az eltelt évszázadokban és nem vált támadás célpontjává sem, ami esetleg elpusztíthatta volna. Az viszont nekem is úgy jött le, hogy SM-33 már járt itt. 23 órával ezelőtt, Darth Cupsy írta: Szerintem ennek a bolygón található kincshez lesz köze. Valószínűleg ők is azt keresték és mikor már relatív közel voltak a kincshez jó kalózhoz méltón hátba szúrták egymást, illetve mellbe Én arra gondolnék, vagy nekem így jött le az ebből a részből, hogy nincsen kincs, hanem az At Attin körül ez a misztikum arra vonatkozik, hogy el van szeparálódva. Egy elveszett város, ami hatalmas kincset rejt, ez a mi világunkon a felfedezések korában is megmozgatta az emberek fantáziáját és elmentek Dél-Amerikába kincset keresni, valami ilyesmit tudnék elképzelni az At Attin kapcsán is, hogy azért tűnik ez ilyen mesés helynek, mert "elveszett" és akkor ott biztos valami értékés dolog van. Ha az a helyzet, hogy a hajó nagyon régóta ott van, mondjuk kb. azóta, hogy az At Attin elzárkózott, akkor viszont az eredeti kalózok akik tetőre rakták le a hajót az erdőben, még nem gondolták, hogy ott valami kincs lehet, mert az At Attint még nem lengte körbe ez az utólagos misztikum. 2024. 12. 04. - 18:24, Dzséjt írta: Az is egy jó kérdés, hogy az At Attinon egyáltalán vannak-e még űrhajók? Ez tényleg jó kérdés, mert ez egy más szinezetet adna annak, hogy vannak akik tudnak a bolygó elzáródásának okáról és direkt nem mennek el innen, vagy ha akarnának se tudnának, mert nincs hozzá járművük. Mondjuk ez egy újabb jó kérdést vet fel, hogyha nincsenek hajóik, akkor miért nincsenek, hiszen valamikor lenniük kellett? Maguk pusztították el, történt valami társadalmi zavar, ahol járulékosan megsemmisültek, esetleg direkt zárták el őket így a külvilágtól... de itt is felmerül a miért, ami újabb kérdéseket szül. 2 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: December 5. Hozzászólás ideje: December 5. 40 perccel korábban, Wilde írta: Ez tényleg jó kérdés, mert ez egy más szinezetet adna annak, hogy vannak akik tudnak a bolygó elzáródásának okáról és direkt nem mennek el innen, vagy ha akarnának se tudnának, mert nincs hozzá járművük. Mondjuk ez egy újabb jó kérdést vet fel, hogyha nincsenek hajóik, akkor miért nincsenek, hiszen valamikor lenniük kellett? Maguk pusztították el, történt valami társadalmi zavar, ahol járulékosan megsemmisültek, esetleg direkt zárták el őket így a külvilágtól... de itt is felmerül a miért, ami újabb kérdéseket szül. És ehhez még hozzá lehet tenni még egy kérdést: mi a helyzet a távolsági kommunikációval? Ez egy fejlett világ, aminek kapcsolatban kéne állnia a galaktikus kommunikációs hálózattal, azaz a HoloNettel. A teljes elszigetelődéshez arról is le kellett válnia az egész bolygónak. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: December 5. Hozzászólás ideje: December 5. Az At Attin elzártságához még. Az első részben az első iskolai jelenetben - most megnéztem - az egyik tanár droid - már maga a koncepció is fura - azért beszél a gyerekeknek a Barrieren kívül eső bolygókról, valamilyen számítási modell magyarázása közben, tehát valamilyen minimális tudásuk mégis lehet a külvilágról, ha tudják, hogy ott egyes matematikai számításokat miként végeznek. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: December 5. Szerző Hozzászólás ideje: December 5. 2 órával ezelőtt, Wilde írta: Egy erdőben volt, ami attól kertvárosi parcellától nem messze feküdt, ahol Wimék is laknak. Annyira viszont nincs messze, hogyha ez a hajó nem 100+ éve csapódott oda be, akkor tudniuk kéne róla. Amennyiben a város azon része viszonylag új, értsd az után épült, hogy a közelbe becsapódott egy hajó akkor értem, hogy miért nem tudnak róla, mert már korábban történt és utána építkeztek oda, ha viszont a hajó a közelmúltban csapódott be 10-20 éve, akkor nehéz elképzelni, hogy senki se tudna róla... ha viszont valaki tud róla, akkor miért hagyták ott? Szóval innen megközelítve valószínűbb, hogy nem tudnak róla. Szerintem a hajó a HR korszak környékén csapódott be oda, és azt sem tartom kizártank, hogy a Nihil a bukása végén ott rejtette el a kincseit. Ezért tudnak róla a kalózok. Viszont a kolónia az csak már jóval azután alakult meg, hogy a hajó oda lezuhant. Ezért nem tudnak róla a helyiek. 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: December 5. Hozzászólás ideje: December 5. Ez is egy lehetőség, de ha a Nihil bukása után telepedtek meg a telepesek az At Attinen akkor mi miatt zárkóztak be ennyire? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: December 5. Szerző Hozzászólás ideje: December 5. Az még lehetett a HR éra projekje amire a többiek is utaltak, nem (sajnos hazai megjelenés híján a harmadik fázissal sehogy se állok )? Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: December 5. Hozzászólás ideje: December 5. Ez attól függ, hogy Lina Soh a nihil krízis után továbbra is a Nagy Feladatok folytatását akarta-e. És ha esetleg nem élte túl a konfliktust (teszem azt az utolsó felnőtt könyvben elhalálozik), akkor az őt követő kancellár folytatja-e elődje munkáját? De amúgy nekem fura, hogy (ha a feltételezésünk igaznak bizonyul) a Nagy Feladatok közé egy ilyen disztópikus hely létrejötte is bekerül, pedig a Csillagfény ás a Köztársasági Vásár is ezek közé tartozott és azoknak tök más funkciója volt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: December 5. Szerző Hozzászólás ideje: December 5. Lehet, hogy több iránnyal is próbálkoztak. Mondjuk épp a nagy nyitottságba nem fér bele az At Atinn, hisz itt minden el van rejtve a külsős kíváncsiskodók elől. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: December 5. Hozzászólás ideje: December 5. 1 órával ezelőtt, Iqvi írta: az egyik tanár droid - már maga a koncepció is fura Amúgy ez nem tudom, miért lett most fura sokaknak. Már a The Mandalorianben is láttunk droid tanárt. A második évad Siege című epizódjában Grogut és a többi gyereket egy 3PO egység tanította. De a droidok amúgy is nagy mennyiségben végeznek munkát gyerekekkel, hiszen láttuk már őket szülész és dada szerepben is. 4 perccel korábban, Bence1997 írta: De amúgy nekem fura, hogy (ha a feltételezésünk igaznak bizonyul) a Nagy Feladatok közé egy ilyen disztópikus hely létrejötte is bekerül, pedig a Csillagfény ás a Köztársasági Vásár is ezek közé tartozott és azoknak tök más funkciója volt. Honnan veszed, hogy egy disztópikus világ kialakítása volt itt a cél? Senki nem mondott olyat, hogy ezen a világon bármi is kapcsolódik a Nagy Munkához, egyszerűen csak annyit mondtak, hogy hozzá kell ahhoz járulni. Ez bármit jelenthet, akár annyit is, hogy mérnököket és kovácsokat termeltek, akik megcsinálták a csavarokat a Csillagényhez. A Narkina 5 rabjai is hozzájárultak a Csillagpor-projekthez, de magán a Narkina 5-ön semmi sem kapcsolódott a Halálcsillaghoz az alkatrészgyártást leszámítva. Nem ott állították össze a szuperlézert, a lakómodulokat, vagy ilyesmi, csak legyártottak egy ki tudja mire való alkatrészt. Másrészt, ha folyt is valami projekt, ami nagyobb volumenű volt, egyáltalán semmi sem utal még arra, hogy egy bolygó elszigetelése lett volna a célja, csak végül erre használták fel. Lehet a projekt lényege az volt, hogy létrehozzanak egy védőmezőt, ami megóvja a világokat az olyan katasztrófáktól, mint a hiperűrből kipotyogó alkatrészek, esetleg a Nihil kalóztevékenységtől, csak a bolygó vezérei sorompóvá tették. Mert a jelek szerint kábé annyit ér, az Onyx Cinder simán átröppent rajta. 54 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Szerintem a hajó a HR korszak környékén csapódott be oda Az biztos, hogy nagyon régen ott kell lennie az Onyx Cindernek, mert nem csak szimplán be lett temetve, hanem már fák, bokrok, fű is nőtt rajta. És főleg a fák már elég magasak voltak, szóval minimum évtizedekenek kellett eltelnie. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: December 5. Szerző Hozzászólás ideje: December 5. 7 perccel korábban, Dzséjt írta: Az biztos, hogy nagyon régen ott kell lennie az Onyx Cindernek, mert nem csak szimplán be lett temetve, hanem már fák, bokrok, fű is nőtt rajta. És főleg a fák már elég magasak voltak, szóval minimum évtizedekenek kellett eltelnie. A csontvázakról nem beszélve. OFF Amúgy fura, hogy téged és engem hagyott talán leghidegebebben ez a sorozat, aztán mi beszélünk róla a legtöbbet. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: December 6. Hozzászólás ideje: December 6. 34 perccel korábban, Ody Mandrell írta: OFF Amúgy fura, hogy téged és engem hagyott talán leghidegebebben ez a sorozat, aztán mi beszélünk róla a legtöbbet. Nekem is most fordult meg a fejemben ez. De ebből látszik, milyen jó kis sorozat. Mondjuk, ha nem lenne az At Attin-i rejtély, nem ragadott volna meg ennyire. De ezt szépen beleszőtték a készítők, és eddig jól is adagolták. Az első részben még csak gyanús, itt már tudod, hogy valami nem kerek. Kíváncsi vagyok, mivel bővül a rejtély a következő részben. Meg tetszik, hogy ezt így beleszőtték a történetbe, és nem valami olyannal oldották meg a dolgot, hogy tönkrement a hiperhajtómű, vagy az Ismeretlen Régiókból, isten ments, egy másik galaxisból jöttek. Egyszerű húzás, mégis szépen bővíti a Star Wars misztikumát. 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: December 6. Szerző Hozzászólás ideje: December 6. Pontosan! Szerintem is hatalmas húzás volt, mivel ez csak még több embert fog berántani. Azt viszont továbbra is mondom, hogy az előzetes promóció ritka elcseszett volt. 1 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: December 6. Hozzászólás ideje: December 6. Igen, a promóció annyira volt hatásos, mint amennyire informatív a Disney kommunikációja. Amúgy van még itt egy rejtély. Vajon az Onyx Cinder hová indult? Wim megnyomott egy gombot, és a hajó megindult, mint a felbőszült bika. Fejtetőről saját magától felszállt, elhagyta a bolygó, pályára állt és kilőtt valahová a hiperűrön át, amin pontos koordináták nélkül nem célszerű csak úgy átsuhanni. Ez a hajó céllal indult meg valahová, de vajon hová? Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: December 6. Hozzászólás ideje: December 6. 10 órával ezelőtt, Wilde írta: Én arra gondolnék, vagy nekem így jött le az ebből a részből, hogy nincsen kincs, Valamilyen kincs van. A trailerben van róla szó, a droid meséli, hogy veszélyes hely, mélyen a Koponya hegygerinc alatt, illetve az utolsó képkockákon az látszik, hogy a kis csapat egy kincseskamrában van, persze lehet, hogy ez nem az At Attinon van, de ha már a bolygó kincsesként van elkönyvelve, tényleg képesek lennének behozni egy teljesen másik helyet ahol, majd kincsre lelnek a hőseink? Kicsit faramuci sztori lenne ez így nekem. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: December 6. Szerző Hozzászólás ideje: December 6. 5 órával ezelőtt, Dzséjt írta: Ez a hajó céllal indult meg valahová, de vajon hová? Jó eséllyel talán a legutolsó kiindulási helyére? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: December 6. Hozzászólás ideje: December 6. Vagy a hajó eredeti tulajdonosainak bázisára? 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: December 7. Szerző Hozzászólás ideje: December 7. Itt is elkészültek az érdekességek. 1 Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: December 7. Hozzászólás ideje: December 7. 2024. 12. 06. - 8:09, Darth Cupsy írta: Valamilyen kincs van. A trailerben van róla szó, a droid meséli, hogy veszélyes hely, mélyen a Koponya hegygerinc alatt, illetve az utolsó képkockákon az látszik, hogy a kis csapat egy kincseskamrában van, persze lehet, hogy ez nem az At Attinon van, de ha már a bolygó kincsesként van elkönyvelve, tényleg képesek lennének behozni egy teljesen másik helyet ahol, majd kincsre lelnek a hőseink? Kicsit faramuci sztori lenne ez így nekem. Megmondom őszintén erre a részletre a trailerből már nem emlékeztem, de ennek fényében tényleg adná magát, ha teszem azt a nagy kaland vége az lenne, hogy tényleg találnak valami kincset és a történet végén úgyis vissza fognak térni a családjukhoz, úgyhogy akár lehetne az At Attinon is a kincs. Nekem valahogy az At Attinról az volt az elképzelésem, hogy a bolygón uralkodó állapotoknak és az elzárkózásuknak van köze ahhoz, hogy egy titkos, elveszett kincsekkel teli mesés helynek hiszi mindenki, ahova nem lehet eljutni. Még esetleg az lehetne, amit Dzséjt is pedzegetett, hogy kérdés, honnan érkezett az a hajó az At Attinre, amivel Wimék elmentek. Rögtön egy bizonyos helyre tudtak ugrani, így feltételezhető, hogy onnan érkeztek. Mi van, ha a kincs az eredeti uticéljuk lett volna, aztán történt egy kis felfordulás a hajón és kényszerleszállást hajtottak végre az At Attinen a kalózok. Az úgyis ki fog derülni, hogy velük mi volt a helyzet SM-33 biztos pedig lehet tudja is, hogy honnan indultak útnak, úgyhogy lehet már jövő hétren okosabbak leszünk ezzel a részlettel kapcsolatban. 2024. 12. 06. - 0:05, Bence1997 írta: De amúgy nekem fura, hogy (ha a feltételezésünk igaznak bizonyul) a Nagy Feladatok közé egy ilyen disztópikus hely létrejötte is bekerül, pedig a Csillagfény ás a Köztársasági Vásár is ezek közé tartozott és azoknak tök más funkciója volt. Sokszor a disztopikus állapotok létrejöttét megelőzi valami nagy és nemes cél, ami aztán valahol félremegy és egy disztópia alakul ki belőle. Nyilván itt még rengeteg mindent nem tudunk az At Attin kapcsán, de akár lehetett egy egyszerű és jó cél is, ami megelőzte az itteni állapotokat. Persze igazán tisztán nem is látjuk még az At Attin működését sem és lehet jó okuk van arra, amit látunk, vagy legalábbis ők így hiszik. A felnőttek nézőpontjából elég keveset tudunk az At Attinról. Wim apja állandóan dolgozik, Fern anyja talán közelebb lehet a tűzhöz, de a bolygó működésébe lehet ő sem lát bele és mi is keveset tudunk róla. 2024. 12. 06. - 3:51, Dzséjt írta: Amúgy van még itt egy rejtély. Vajon az Onyx Cinder hová indult? Wim megnyomott egy gombot, és a hajó megindult, mint a felbőszült bika. Fejtetőről saját magától felszállt, elhagyta a bolygó, pályára állt és kilőtt valahová a hiperűrön át, amin pontos koordináták nélkül nem célszerű csak úgy átsuhanni. Ez a hajó céllal indult meg valahová, de vajon hová? Arra gondolnék, hogy ott történhetett az összezördülés, vagy a konfliktus oka, ami után az At Attinra mentek. Tehát a kalózok összekaptak valamin (mondjuk a kincsen, amit meg akartak szerezni, vagy valamin) és utána keveredtek az At Attinra. Az is felemerült bennem, hogy mi van, ha közük volt a Nihilhez, mondjuk nekik dolgoztak, vagy a vezetőjük összejátszott velük, de a többiek ellenük fordultak. Persze mindez azt feltételezi, hogy a Nihil valamilyen módon érintett ebben a történetben, akár az At Attinon, akár a kalózokon keresztül, de én örülnék neki, ha valamilyen módon képbe kerülne ezzel még jobban összefűzve az érákat. 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.