Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 23. Hozzászólás ideje: 2009. Április 23. Ez se lesz semmi, bár annyira nem fogott meg. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Április 23. Hozzászólás ideje: 2009. Április 23. (szerkesztve) Annyira engem se. Azért figyelgetni fogom. Szerkesztve: 2009. Április 23. - Rog Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 24. Hozzászólás ideje: 2009. Április 24. Hm, az emberek kidolgozottságával és mozgásával van némi bajom, te a táj az valami piszkosul jól nézz ki. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 24. Hozzászólás ideje: 2009. Április 24. Már várom a fanyalgók kifogását, hogy tisztára lenyúlás az SW droidekájáról. A mototerminatoroknak meg íme a hasznossága. Már amíg szét nem lővik őket. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Április 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Április 24. Hm, az emberek kidolgozottságával és mozgásával van némi bajom, te a táj az valami piszkosul jól nézz ki. Szerintem a táj is bőven hagy kívánnivalót maga után. Válasz
barnez Hozzászólás ideje: 2009. Április 24. Hozzászólás ideje: 2009. Április 24. Ha fele annyira jó lesz, mint a GoW (1-2, de inkább a második rész), akkor már egy jó játék lesz! Kíváncsian várom! Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 28. Hozzászólás ideje: 2009. Április 28. Skaccok, asszem érdemes volt kivárni, most már csak maradjon is belőle nyár közepéig a boltokban. http://www.hardver-teszt.hu/news.php?newsID=265 Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Április 28. Hozzászólás ideje: 2009. Április 28. Igen ez teljesen jó kártya.Ahogy néztem a Crysis-tesztet alul, ott 1 fps a különbség.Az meg semmi. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 29. Hozzászólás ideje: 2009. Április 29. Igen ez teljesen jó kártya.Ahogy néztem a Crysis-tesztet alul, ott 1 fps a különbség.Az meg semmi. Amíg 25 fölött van ez az fps érték, mezei HD felbontáson ezzel az árral ( remélem itthon nem raknak rá több ezer forint árrést), addig verhetetlen. Megj: Menet közben kijött a részletes teszt és tutira elkönyvelhető, ha kijön majd az 1GB-ot memóriával, nem lesz egy darabig versenytársa. CrossFire rendszerbe állítva meg piszok nagy bajba fog kerülni az nVidia. Válasz
barnez Hozzászólás ideje: 2009. Április 30. Hozzászólás ideje: 2009. Április 30. (szerkesztve) Oldfighternek ajánlva itt egy videó a Terminator: Salvation játékból egy kis gameplay. Igaz ez az iPhone-os, de bámulatba ejtő, hogy milyen játékokat gyártanak rá, itt gondolok a grafikára, lassan kezd PSP szintbe átmenni (jó közel sem, de tényleg tetszetős a grafika). (Szerk. és OFF: Jé, meg van a 100. hozzászólásom ) Szerkesztve: 2009. Április 30. - barnez Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 30. Hozzászólás ideje: 2009. Április 30. Köszi szépen, épp tegnap lestem meg én is ezt a videót. Tényleg rendkívül részletes ahhoz képest, hogy egy kis "vacakra" érkezik. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Nem a legjobb minőség sajnos, de a hangulatra nem lehet panasz. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Május 3. Hozzászólás ideje: 2009. Május 3. Nem a legjobb minőség sajnos, de a hangulatra nem lehet panasz. Ez nagyon jó lesz.Alig várom ,hogy megjelenjen. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 4. Hozzászólás ideje: 2009. Május 4. http://g4tv.com/xplay/previews/37935/Previ...-Salvation.html Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Május 4. Hozzászólás ideje: 2009. Május 4. Ebben aztán lehet majd irtani a konzerveket. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 4. Hozzászólás ideje: 2009. Május 4. Amint elnézem tipikus likvidálási módszer lesz a headshoot. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Május 4. Hozzászólás ideje: 2009. Május 4. Amint elnézem tipikus likvidálási módszer lesz a headshoot. Csak a fejüket hogy meg ne sántuljanak. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 5. Hozzászólás ideje: 2009. Május 5. TS pályavégigjátszás. http://g4tv.com/thefeed/blog/post/695259/T...ture-Today.html Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Május 5. Hozzászólás ideje: 2009. Május 5. Bejövős. Nagyon bejövős. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 5. Hozzászólás ideje: 2009. Május 5. Remélem azért, hogy nem egészen kötött pályás lesz a haladási irány, mert látszólag elég szépen ki vannak dolgozva az utcák, épületek belseje, autóroncsok, a szabályosan fedezékként felállított betonlapok. Szóval kissé kiábrándító lenne ha nem lehetne több útvonalat is használni az előrehaladáshoz, pl mellékutcákon, sikátorokon keresztül. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Május 5. Hozzászólás ideje: 2009. Május 5. Ami igaz az igaz ha már megcsinálták akkor csak be kéne járni az egész terepet. Ne mondják a fejlesztők hogy potyára dolgoztak a környezettel annyit. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 12. Hozzászólás ideje: 2009. Május 12. Van pár új jelenet, de szerencsére hamarosan kiadják. Más. Mostanság újra előszedtem Xboxra megjelent Forza Motorsportot. A grafikája még szerintem ma is megállja a helyét, a játékélményről nem is beszélve. Kár, hogy a folytatásával, alkalmas gép hiányában nem játszhatok. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Május 12. Hozzászólás ideje: 2009. Május 12. Roncstelepre juttatunk minden fémet. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 13. Hozzászólás ideje: 2009. Május 13. Roncstelepre juttatunk minden fémet. Hű, most morbid leszek meg piszok......de azért ez a háború nem tartott volna ilyen sokáig, ha a Tech Com Mátészalkán toborzott volna. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Május 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Május 13. Tik mán szinefim Válasz
barnez Hozzászólás ideje: 2009. Május 13. Hozzászólás ideje: 2009. Május 13. No, kérem szépen, ez egy komoly játék lesz, már alig várom! Fight Night Round 4 Video Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Május 14. Hozzászólás ideje: 2009. Május 14. A markunkban lesz a Szkájni ha végre hozzájutunk ehhez a játékhoz. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.