Ugrás a kommentre

Videjó játékok

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Azzal már inkább kiegyeznék. Azok után amiken keresztülmentek megérdemlik hogy boldogok legyenek.

Hozzászólás ideje:

Rog

Spoileres tartalom megtekintése

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)
  2012. 06. 26. - 17:57, Darth Riddick írta:

A fizikai értelemes dologgal eddig nem voltam tisztában. Amúgy mindig a pusztítósat választottam mert abban az esetben még lehetséges de az se ér nekem sokat ha pár másodpercben letudják és ha a többiek nem tudnak róla. Szerkesztve: - Rog
  2012. 06. 26. - 18:13, Darth Riddick írta:
ezzel a DLC-vel messze túlszárnyalja minden képzeletemet.

Az enyémet nem mert még mindig el tudok nála bejövősebbet képzelni. Azt meg amúgy is tudtam hogy nem azt fogom kapni ami nekem tetszene szóval tisztában voltam azzal hogy a DLC-vel ugyanott leszek mint ahol nélküle voltam. Végül is nem új végről volt szó. Tehát azt kaptam amit vártam csak jóval lehangolóbb lett az eredmény mint arra számítottam.

2012. 06. 26. - 18:16, barnez írta:

Épp az előbb néztem meg azt a videót.

Egy dolog azért vicces.

Szerkesztve: - Rog

No az előbb kijátszottam a Garrusos romácolással és a pusztítós végződéssel a DLC-t. Az előtte megnézett videók miatt túl sok újat nem mutatott de nem bánom mert legalább megtudtam hogy mire számítsak.

Egy videókkal le nem lőtt pozitív új dolgot azért csak találtam. A Garrus románcos végződés elején végre Garrus virít a megmutogatott három szereplő között. Nagyon zavart hogy az eredetiben Liara került oda mikor vele abban a kijátszásban nem is hoztam össze a csajszit.

Hozzászólás ideje:

A Mass Effect 3 immár tökéletes, mint az első két rész (kis rajongói túlzás persze bejátszik :D). Na jó, egy Omega DLC még jöhet, aztán kimeríti a zseniális jelzőt. :rock:

Hozzászólás ideje:
  2012. 06. 27. - 14:20, Rog írta:

No az előbb kijátszottam a Garrusos romácolással és a pusztítós végződéssel a DLC-t. Az előtte megnézett videók miatt túl sok újat nem mutatott de nem bánom mert legalább megtudtam hogy mire számítsak.

Egy videókkal le nem lőtt pozitív új dolgot azért csak találtam. A Garrus románcos végződés elején végre Garrus virít a megmutogatott három szereplő között. Nagyon zavart hogy az eredetiben Liara került oda mikor vele abban a kijátszásban nem is hoztam össze a csajszit.

Am. lesz új DLC.

Am. a refusal ending 'So be it.' mondata annyira emlékeztet engem A jedi visszatérben lévő jelenetre, amikor ezt mondja az Uralkodó is. Nagyszerű utalás. :D

Szerkesztve: - barnez
  2012. 06. 27. - 18:02, Dzséjt írta:

Hozzászólás ideje:

A két span miatt belenéztem egy alacsony EMS-es videóba. A rájuk vonatkozó rész elég kemény lett. Rögtön arra gondoltam hogy nagyon jól tettem az első kijátszás után a jobb végek miatti szerkesztgetést.

2012. 06. 28. - 8:59, Dzséjt írta:

Az előbb végigvittem az Alenkós románcos karrieremet. Nem igazán bírom a gyereket így ezelőtt nem volt kedvem befejezni de gondoltam a DLC-vel most mégis befejezem. Meg úgyse láttam abból a fajtából még videókat. Mivel azt a fajtát paragon Shepivel nyomtam megint a pusztítósat választottam. Közben rájöttem hogy a románcos renegát Shepikhez is illik a másik kettő ezért azok esetében is szóba jöhetnek ezentúl. Elvégre a gonosz Shepiktől simán kitelhet hogy letojják a szerelmüket.

Hozzászólás ideje:

Tegnapelőtt újra végigvittem az első kijátszásomat. Először az alacsony pontszám miatt elég ratyi vége lett szóval rendesen ráfért a gatyába rázás. Gondoltam az irányítós vég jó lesz neki és meg is lett csak épp nem valami simán. CsillagF*sszal való diskurzusom után kábé öt percig gyűjtögettem erőt ahhoz hogy megindítsam Janit az irányítópult felé. Aztán egy kis időre feladtam. Kiléptem a játékból és megszokás céljából újra befejeztem az orgyilkosos románcos karrieremet aminek annak idején szintén az irányítósat választottam. Azzal már gond nélkül sikerült megcsinálni. Utána Janival is megcsináltam és a táblázásig okés is volt. Végignéztem az egész vége cuccot és aztán úgy döntöttem hogy a pusztítóssal mégis tartok egy újrabefejezést. Úgy tűnik hogy aktív románcos karrierhez nekem csak az fekszik igazán. Pedig ettől függetlenül már nem is tartom annyira vészesnek az irányítós véget. Nem kéne sok hozzá hogy azt tartsam a legjobbnak.

Hozzászólás ideje:

Na haladok a játékok a terén, eddig ezeket raktam fel: Medal of Honor 2010, WRC 2, NFS Shift 2, és a 2010-es Hot Pursuit. Eddig mind muzsikál maximum grafikán, majd a Modern Warfare 3-ra leszek kíváncsi, de előbb még a World at War-tól kellene kitolni a MW 3-ig. :D Mass Effect is felkerül majd valamikor, egyelőre a Force Unleashed van töltés alatt :)

Hozzászólás ideje:
  2012. 07. 01. - 18:58, Darth Riddick írta:

Az, hogy nem a Mass Effectel kezdted a sort, bunkó, tirpák dolog! :P:D:P -> (A Vektor című Matrix paródia nyomán.... mellesleg tirpák leszármazott vagyok :P)

És ha azt mondom hogy a Force Unleashed-el kezdtem el? :D (A töltést persze :)) Akkor is tirpák dolog?

No akkor én is jól értelmeztem.

A fordító meg lehet hogy nem bírja ha a parancsnok nőnemű.

2012. 07. 02. - 17:47, Dzséjt írta:

De bírom, amikor nyilvánvalóvá teszik a már nyilvánvalót... :pfff:

Szerintem jól tették hogy megerősítették. A magyarázataid miatt úgysem tudtam igazán eldönteni hogy miért tökörésznek a táblánál. Most viszont már biztosan tudom hogy jól gondoltam.

A magyarázataidból amúgy úgy tűnt nekem hogy te még annyira se voltál biztos eleinte a dologban mint én. Persze attól még tudhattad elvégre nem tudhatom mi jött le neked valójában mikor először megnézted azt a jelenetet.

Hozzászólás ideje:

Épp azért tudtam megmagyarázni, mert biztos voltam benne. ;)

2012. 07. 03. - 10:47, Dzséjt írta:

Hozzászólás ideje:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.