Dzséjt Hozzászólás ideje: Kedd 15:43 Szerző Hozzászólás ideje: Kedd 15:43 Vice City-t jól kipofozták, azt meg kell hagyni. Remélem itt is találhatunk majd visszautalásokat az eredeti Vice City-re. Olyasmire gondolok, mint például, hogy a GTA 5-ben is megtalálható majdnem ugyanolyan formában a Grove Street Los Santosban, mint a GTA: San Andreasban. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: Kedd 16:46 Hozzászólás ideje: Kedd 16:46 Engem valahogy sosem fogott meg ez a GTA-sorozat. Már az első felülnézetes sem tetszett a többi meg pláne. Valamelyiket kipróbáltam vagy 10 percig aztán töröltem. Egyszerűen nem tudok egy bünözővel azonosulni. Nem vagyok az a tipus.v Úgyis szoktam ezeket hívni hogy bűnöző-szimulátorok. Jobban örültem volna ha a Half-Life 3-at jelentik be. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Kedd 17:00 Szerző Hozzászólás ideje: Kedd 17:00 Pedig nincs is annál jobb, mint egy olyan nap után, amikor legszívesebben mindenkit lemészárolnál, a látóteredbe kerül, beugrani a GTA-ban egy kocsiba, és elkezdeni lemészárolni mindenkit, aki a látóteredbe kerül. Elgázolni pár tucat gyalogost, leggéppuskázni az ámokfutásodat ok nélkül megzavaró zsarukat, ellopni egy katonai helikoptert és a város fölött csatázni a téged üldöző FBI-jal és hadsereggel. Vagy csak simán elrabolsz egy busznyi túristát, hogy aztán az autópályán száguldozz szembe a forgalommal, hogy aztán halálsikolyuk szimfóniáját hallgatva ugrass le a mólóról bele az óceánba, de még az utolsó pillanatban kiugorva.* Olyan megnyugtató. *Bár úgy tűnhet, hogy mindez szándékos túlzás, valójában tényleg megcsináltam már a GTA 5-ben mindet. És ez csak a múlt heti ténykedésem... 5 perccel korábban, Frenkie írta: Jobban örültem volna ha a Half-Life 3-at jelentik be. Hát... Annak, hogy a Rockstar bejelenti a Half-Life 3-at nagyobb az esélye, minthogy a Valve valaha is el tud számolni háromig. 2 1 Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: Kedd 17:13 Hozzászólás ideje: Kedd 17:13 1 perccel korábban, Dzséjt írta: Pedig nincs is annál jobb, mint egy olyan nap után, amikor legszívesebben mindenkit lemészárolnál, a látóteredbe kerül, beugrani a GTA-ban egy kocsiba, és elkezdeni lemészárolni mindenkit, aki a látóteredbe kerül. Elgázolni pár tucat gyalogost, leggéppuskázni az ámokfutásodat ok nélkül megzavaró zsarukat, ellopni egy katonai helikoptert és a város fölött csatázni a téged üldöző FBI-jal és hadsereggel. Vagy csak simán elrabolsz egy busznyi túristát, hogy aztán az autópályán száguldozz szembe a forgalommal, hogy aztán halálsikolyuk szimfóniáját hallgatva ugrass le a mólóról bele az óceánba, de még az utolsó pillanatban kiugorva.* Olyan megnyugtató. *Bár úgy tűnhet, hogy mindez szándékos túlzás, valójában tényleg megcsináltam már a GTA 5-ben mindet. És ez csak a múlt heti ténykedésem... Hát... Annak, hogy a Rockstar bejelenti a Half-Life 3-at nagyobb az esélye, minthogy a Valve valaha is el tud számolni háromig. Én erre régebben a COD-ot használtam. Persze csak a single-részét. Egyszerűen én anyira undorodom civilek, ártatlanok lemészárlásától hogy még játékban sem megyek bele. Volt az MW2-be egy rész ahol repülőtéren civileket kellett írtani. Annyira felzaklatott hogy inkább kikapcsoltam azt a részt. Nekem nagyon fontos a karakter hogy miért öl. Szélsősséges arabokkal semmi gondom amcsi vagy angol katonaként(COD-ok) azt a valóságban is helyeslem. Még viccből sem és játékban sem ölnék rendőröket, gázolnék el gyalogosokat. Emiatt soha nem lesz nekem szimpi egy rossz karakter és soha nem is fogom megérteni. Én a virtuál világban(film, videójáték, könyv) is mindig a jókat támogatom. A rosszakat meg bármiért is követte el fejlövés. Illetve azért ha olyan csibészes rosszfiú aki nem ölt embert és nagy kárt nem csinál az még azt mondom ok. Mondjuk azért Joel-en lehetne vitázni Szigorú értelemben gyilkosságokat követ el, erkölcsileg viszont nem. Legalábbis szerintem. Ezért tudok vele azonosulni. Bár tudom hogy te nem vagy olyan és a valóságban nem ölnél civileket, de én nagyon sok vadbarom miatt aki erre amúgy is hajlamos, nem igazán vagyok oda ezekért a játékokért. Hálistennek azért a nagyrésze normális aki ezekkel játszik és csak levezeti a feszkót, de sok barom ezt élőben is megcsinálná. Persze a Valve-re gondoltam. Sosem lesz abból se semmi. Válasz
Odumin Hozzászólás ideje: Kedd 17:44 Hozzászólás ideje: Kedd 17:44 3 órával ezelőtt, Dzséjt írta: Egy gameplay videó valahogy jobban lázbahozna, mint ez a cutscene montázs. Hát ha ez in-engine capture volt, akkor azért így is lef*stam a bokám. Next-nextgen a kidolgozás, bevilágítás, animáció, minden. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Kedd 17:52 Szerző Hozzászólás ideje: Kedd 17:52 33 perccel korábban, Frenkie írta: ár tudom hogy te nem vagy olyan és a valóságban nem ölnél civileket, de én nagyon sok vadbarom miatt aki erre amúgy is hajlamos, nem igazán vagyok oda ezekért a játékokért. Hálistennek azért a nagyrésze normális aki ezekkel játszik és csak levezeti a feszkót, de sok barom ezt élőben is megcsinálná. Azokat a vadbarmokat nem ez a játék vagy másik teszi vadbarommá, már eleve azok, és bármi triggerelheti őket. Amúgy érdekes, hogy ha van választási lehetőségem, mint például a Mass Effetc Trilogy, a Witcher 3 vagy a Cyberpunk 2077, ott mindig az általam erkölcsileg helyesnek vélt opciót választom. Ilyen ámokfutásokat, rosszalkodásokat csak olyan játékokban csinálok, amikben ilyen alakokat is alakítok. A GTA 5 esetében például, ha ámokfutok, azt mindig Trevorral teszem, mert ő az agylövött pszichopata. 6 perccel korábban, Odumin írta: Hát ha ez in-engine capture volt, akkor azért így is lef*stam a bokám. Next-nextgen a kidolgozás, bevilágítás, animáció, minden. Szerintem az. Mondjuk egy Rockstar-játéktól az a minimum, hogy így nézzen ki. Bár a trailer alatt a kommentek közt olvastam olyan elmés hozzászólást, hogy szerinte semmivel sem szebb ez, mint a GTA 5. Többen is szemüveget vagy agyműtétet javasoltak neki. 1 1 Válasz
Odumin Hozzászólás ideje: Kedd 17:58 Hozzászólás ideje: Kedd 17:58 (szerkesztve) ^A Mass Effect azon kevés játékok egyike, amit a "nem annyira jó" oldalon is végigjátszottam. Igazából a renegát vonal többségében teljesen vállalható volt, amolyan "light side" Sith-hez közeli "aki hülye, haljon meg" hozzáállással ment a karakter, és nem feltétlenül gonoszkodásból, pszichopata ámokfutóként gyilkolászott le mindenkit, akit ért. Szerkesztve: Kedd 18:03 - Odumin Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: Kedd 19:15 Hozzászólás ideje: Kedd 19:15 1 órával korábban, Dzséjt írta: Azokat a vadbarmokat nem ez a játék vagy másik teszi vadbarommá, már eleve azok, és bármi triggerelheti őket. Na igen vagy pont azért nem jut el addig a pontig, hogy élőben megtegye, mert virtuálisan "kiélheti" magát. 1 órával korábban, Dzséjt írta: Amúgy érdekes, hogy ha van választási lehetőségem, mint például ... a Witcher 3 ... ott mindig az általam erkölcsileg helyesnek vélt opciót választom. Én is így csinálom, a legtöbb játéknál, legalábbis az 1. végigjátszáskor. W3: az erkölcsileg helyesnek vélt, de végül valaki úgyis megszívja opciót 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Kedd 19:44 Szerző Hozzászólás ideje: Kedd 19:44 1 órával ezelőtt, Odumin írta: amolyan "light side" Sith-hez közeli Ez így totál értelmetlen. A Sith a light side szöges ellentéte, és ha már valamit a Sith-hez hasonlítasz, az gonosz. Ennyi erővel azt is írhatnád, hogy jóságosan nácis. A Mass Effect 3-ban konkrétan el lehet követni két fajirtást zsinorban a nagy büdös semmi okán. Ez nálam baromira messze van a "teljesen vállalható"-tól. 27 perccel korábban, Darth Cupsy írta: W3: az erkölcsileg helyesnek vélt, de végül valaki úgyis megszívja opciót Igen, de ha mázlid van, pont az szívja meg, akit erkölcstelennek vélsz. 1 Válasz
Odumin Hozzászólás ideje: Szerda 07:30 Hozzászólás ideje: Szerda 07:30 11 órával ezelőtt, Dzséjt írta: Ez így totál értelmetlen. A Sith a light side szöges ellentéte, és ha már valamit a Sith-hez hasonlítasz, az gonosz. Ennyi erővel azt is írhatnád, hogy jóságosan nácis. A Mass Effect 3-ban konkrétan el lehet követni két fajirtást zsinorban a nagy büdös semmi okán. Ez nálam baromira messze van a "teljesen vállalható"-tól. Papíron baromság, viszont az Old Republicban volt egy light side Sith Warriorom, ami tökéletesen működött, a legkedvesebb karakterem volt. A light side-nak ott csak annyi jelentősége volt, hogy értelmetlenül nem gyilkolászott. A Mass Effectben a fajirtás speciel nem tartozott a "teljesen vállalható" részbe, ezért is írtam, hogy többségében. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Szerda 16:35 Szerző Hozzászólás ideje: Szerda 16:35 (szerkesztve) 9 órával ezelőtt, Odumin írta: A light side-nak ott csak annyi jelentősége volt, hogy értelmetlenül nem gyilkolászott. Ettől az a Sith legfeljebb kevésbé vérszomjas, de továbbra is baromság a Sith-et és a light side-ot összekapcsolni. Ilyen alapon Darth Sidious is light side Sith. Értelmetlenül ő sem gyilkolászott. 9 órával ezelőtt, Odumin írta: A Mass Effectben a fajirtás speciel nem tartozott a "teljesen vállalható" részbe, ezért is írtam, hogy többségében. Így már okésabb, csak hát a "többségében" szóban nincs benne, hogy pontosan mit fedett le a karaktered. A Renegade oldalt választók általában simán kiirtják a Rachni, a Quariaon/Geth és a Krogan népet. Ettől lesz igazán renegát a karakter, mert ezek adnak combos pontmennyiséget hozzá (és vica-versa, ezek ellentétei osztják a legtöbb Paragorn pontot). A legtöbb karakterem nálam is tartalmaz némi renegátságot, mert a politikusokkal, az alvilági figurákkal, meg a Cerberusszal szemét vagyok. Szerkesztve: Szerda 16:57 - Dzséjt Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.