Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 24. Hozzászólás ideje: 2009. Július 24. Ez eddig kimaradt Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 24. Hozzászólás ideje: 2009. Július 24. Én meg csak az első részt láttam eddig, de ez nagyon jó Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Anno a Robot Chickenhez hasonlóan a Family Guy is csinált SW paródiát, igaz messze nem annyira vicceset. A New Hope paródiája után mindenesetre hamarosan jön a Birodalom visszavág paródia is, amit két DVD változatban is megjelentetnek majd. A képek a sorozatjunkie-ról vannak (tom, hogy ez fél-OFF, de nem hiszem hogy megér egy külön topicot ). Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Egyszer nézős számomra (akkor is elég nagy kínok közepette lehet csak túljutni rajta). Egyébként valamelyik topikban volt szó erről a minap. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Július 13. Hozzászólás ideje: 2010. Július 13. Robot Chicken: Star Wars Episode III december 12-én kerül adásba, új vendéghangok: Zac Afron (mint Anakin), Donald Glover, Mike Henry és Anthony Daniels. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Július 13. Hozzászólás ideje: 2010. Július 13. Hurrá! Az első 2-t nagyon szerettem, várom a 3-at Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Július 13. Hozzászólás ideje: 2010. Július 13. So am I... akarom mondani, én is Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 13. Hozzászólás ideje: 2010. Július 13. Már javítottam is a címet. Válasz
barnez Hozzászólás ideje: 2010. Július 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Július 13. Várjuk, várjuk, de nagyon! Én lenni nagy Robot Chicken fan. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Július 13. Hozzászólás ideje: 2010. Július 13. Úgy látom, tényleg ideje lesz megnéznem. Felirat mindkét részhez van? Úgy rémlik, valamelyik topicban már volt szó a RC feliratáról, de eddig nem találtam... Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Július 13. Hozzászólás ideje: 2010. Július 13. Felirat mindkét részhez van?Igen, sőt a másodikat barnez és kudar készítette Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 13. Hozzászólás ideje: 2010. Július 13. (szerkesztve) valamelyik topicban már volt szó a RC feliratáról, de eddig nem találtam...Itt volt szó. A topik címe mellett van egy kis "gemkapocs". Arra kattints rá és voalá. Töltheted a második rész feliratát. Szerkesztve: 2010. Július 13. - Ody Mandrell Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Július 14. Hozzászólás ideje: 2010. Július 14. Megnéztem az 1. részt... nagyon beteg! (kizárólag pozitív értelemben) Viszont van egy hatalmas hibája: gyorsan vége van. Ütöttek a poénok, remélem a 2. részre sem lesz panasz. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Megnéztem az 1. részt... nagyon beteg! (kizárólag pozitív értelemben) Viszont van egy hatalmas hibája: gyorsan vége van. Ütöttek a poénok, remélem a 2. részre sem lesz panasz. az a két csávó csinálja az új SW sorozatot, akik ezt kreálták. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. az a két csávó csinálja az új SW sorozatot, akik ezt kreálták. a legjobb kezekbe került az új sorozat Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Július 19. Hozzászólás ideje: 2010. Július 19. az a két csávó csinálja az új SW sorozatot, akik ezt kreálták. Remélem nem vesznek vissza a tempóból. Megnéztem a 2. részt is, de végére megfájdultak az arcizmaim. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 1. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 1. Emmy-t nyert a második rész! Gratulálunk Seth Green -éknek. Jó kezekben lesz az az vicces sorozat. Válasz
barnez Hozzászólás ideje: 2010. December 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. December 3. Íme egy (kamerás) trailer a 3. epizódról: Kb. a második perctől kezdődik. És már csak 9 nap december 12.-ig! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 4. Hozzászólás ideje: 2010. December 4. Reméljük jó lesz. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. December 4. Hozzászólás ideje: 2010. December 4. Ha sikerül elérniük az előző kettő színvonalát, akkor biztosan Válasz
barnez Hozzászólás ideje: 2010. December 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. December 4. Én már nagyon várom! Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2010. December 20. Hozzászólás ideje: 2010. December 20. Kijött HDben. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. December 20. Hozzászólás ideje: 2010. December 20. Na ez is megvolt! Volt benne egy pár jó poén és szerintem hozta a második szintjét de nem volt olyan jó mint az első Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2010. December 20. Hozzászólás ideje: 2010. December 20. Nagyon tetszett. Egyedül a hosszú jelenetekkel voltak gondok. Az ilyen rövid poénok viszont odavágtak rendesen! Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. December 20. Hozzászólás ideje: 2010. December 20. Felirat mikorra várható? Válasz
barnez Hozzászólás ideje: 2010. December 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. December 20. (szerkesztve) Hát szerintem holnap kezdek bele. Attól pedig, kb. 1 hét. Ja és szívesen veszek bármilyen nemű segítséget! Szerkesztve: 2010. December 20. - barnez Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2010. December 21. Hozzászólás ideje: 2010. December 21. Hát szerintem holnap kezdek bele. Attól pedig, kb. 1 hét. Ja és szívesen veszek bármilyen nemű segítséget! Miközben néztem gondolkoztam hogy bekéne segítenem, de nem hiszem, hogy lesz rá időm. Válasz
barnez Hozzászólás ideje: 2010. December 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. December 21. Az első 5 perc lefordítva hallás alapján! Most, hogy jött angol felirat, sokkal hamarabb kész lesz. Szerintem holnap este tájban, vagy csütörtökön reggel kész is lesz! Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.