Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 8. (szerkesztve) Én sem veszem meg, de neten megtaláltam. Lehet, hogy leszedem én is, mint Obi1. Nekem az új epVI végi zene jobban bejön Sokkal komolyabb, és illőbb a befejezéshez. Szerkesztve: 2006. Május 8. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 8. Sokklak komolyabb, és illőbb a befejezéshez. Az új nagyon jó!!!Victory Celebration RULEZZZ!!!!Amikor ezt a zenét hallgatom mindig beugornak az elmúlt 6 rész eseményei, nagyon jó.Látom ahogy QuiGon-t égetik, a Jango vs. Obi csatát, vagy Luke a Rancorral való ütközetét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 8. Az új nagyon jó!!!Victory Celebration RULEZZZ!!!!Amikor ezt a zenét hallgatom mindig beugornak az elmúlt 6 rész eseményei, nagyon jó.Látom ahogy QuiGon-t égetik, a Jango vs. Obi csatát, vagy Luke a Rancorral való ütközetét. Igen, épp az benne a jó, hogy sokkal komolyabb. A régi törzsi zene nem illett egy ilyen monumentális filmfolyam lezárásához. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 8. Az ewokokhoz viszont igen, de itt éppen a saga lezárása a lényeg. A Victory celebration egyik kedvenc zeném (lásd Aranyfénykard jelöltjeim ). Én nem a komolyabb szót használnám, mert számomra inkább egy örömódának tűnő zene (győztek a jófiúk, őrjöng a galaxis), a komolyság nem igazán van benne jelen. Most már eléggé offok vagyunk, van erre zenei topik is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 8. A régi törzsi zene nem illett egy ilyen monumentális filmfolyam lezárásához. Viszont sokkal jobban illik egy ünneplő ewok törzshöz, akik épp bircsi katonák sisakjain cimbalmoznak... a komolyság meg úgyis megvolt a Light of the Force-szal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 8. Viszont sokkal jobban illik egy ünneplő ewok törzshöz, akik épp bircsi katonák sisakjain cimbalmoznak... a komolyság meg úgyis megvolt a Light of the Force-szal. Csak már nem arról szól a film vége, hogy az ewokok a bircsi katonák sisakján cimbalmoznak. Képzeld el, ahogy a galaxis népe, arra a "zenére" tombol... Győzött a primitívség, yes! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 8. Csak már nem arról szól a film vége, hogy az ewokok a bircsi katonák sisakján cimbalmoznak. Míg nem voltak előzményfilmek, addig csak arról szólt. Amint tervbe jöttek, meg kellett változtatni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 8. Az "eredeti" befejezésen túlságosan is érződik, hogy nem a végső zárásnak szánták... még ott volt a 'harmadik trilógia' lehetősége, ezért hanyagolták a nagyszabású zárást. Az új változat úgy kellet, mint egy falat kenyér Viszont a régit jó lesz nosztalgiából néha megnézni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 8. Győzött a primitívség, yes! Nem primitívség. Igenis az ewokok gyakták le a Birodalmat:) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 8. Nem primitívség. Igenis az ewokok gyakták le a Birodalmat:) Az Endori űrcsatában egyet se láttam belőlük és mintha az Uralkodót se ők dobták volna le... bár persze ki tudja milyen változtatások várhatóak az Ultimate Edition-ban Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 8. persze ki tudja milyen változtatások várhatóak az Ultimate Edition-ban Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 8. Régen az ewokok diadalát ünnepelték az Ewok Celebrationnal. Most már a Galaxis diadalát ünneplik a Victory Celebrationnal. Szerintem mind a kettő nagyon jó, máig szívesen hallgatom őket. Ám az ep6 végéhez, mikot kamera végigmegy Tatooine-on, Coruscanton, Bespinen, Naboon és az Endorról is sokkal több nagytotálos képet láthatunk, ahol a lázadók jobban jelen vannak, sokkal-sokkal-sokkal jobban illik az új zene. És ez a Saga végének ünneplése is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 8. Az Endori űrcsatában egyet se láttam belőlük és mintha az Uralkodót se ők dobták volna le... bár persze ki tudja milyen változtatások várhatóak az Ultimate Edition-ban Na ja, meg mintha nem is ők robbantották volna fel a generátort. Mondjuk úgy, hogy hozzásegítettek a győzelemhez, de a Lázadók gyakták le a Birodalmat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 8. a Lázadók gyakták le a Birodalmat. Akik sokkal több fajt vonultattak fel a repertoárban mint a Birodalom a Homo sapiensszel.... sokféleség kontra egyféleség, és itt a sokban az ewokok is benne vannak.... így már OK? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 8. Nekem az EPVI-os zenés betét jobban tetszett a régi formájában. A zene miatt...valahogy bejön. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2006. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 9. Az Endori űrcsatában egyet se láttam belőlük és mintha az Uralkodót se ők dobták volna le... bár persze ki tudja milyen változtatások várhatóak az Ultimate Edition-ban ahhh Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 9. Nekem az EPVI-os zenés betét jobban tetszett a régi formájában. A zene miatt...valahogy bejön. Ha Jabba palotájára gondolsz, akkor egyetértek... Nekem az animáció sem tetszik ott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 9. Mindenképpen a mostani Victory Celebrationt tartom tökéletesnek. Miközben hallom, nekem is végigpereg a fejemben a hat rész története. Vader elégetése és az Erő-téma megteremti a megfelelő hangulatot ehhez, és egyfajta nyugodt derűvel lehet ezután hallgatni a Celebrationt. Mindig az jut eszembe róla, hogy végre megnyugszik ez a sokat szenvedett galaxis, és megnyugszik Anakin Skywalker is. Nagyon jó Haydent látni a szellemek között. A kedvenc jeleneteim egyike. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2006. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 9. Mindenképpen a mostani Victory Celebrationt tartom tökéletesnek.Miközben hallom, nekem is végigpereg a fejemben a hat rész története. Vader elégetése és az Erő-téma megteremti a megfelelő hangulatot ehhez, és egyfajta nyugodt derűvel lehet ezután hallgatni a Celebrationt. Mindig az jut eszembe róla, hogy végre megnyugszik ez a sokat szenvedett galaxis, és megnyugszik Anakin Skywalker is. Nagyon jó Haydent látni a szellemek között. A kedvenc jeleneteim egyike. Egyetértek.Szerintem is nagy húzás volt Haydent "beilleszteni".Az ifjú Anakin Skywalker,a kiválasztott,a nagy jedi,a nagyszerű barát,visszatért. Tökéletes lezárása a történetnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 9. Egyetértek.Szerintem is nagy húzás volt Haydent "beilleszteni".Az ifjú Anakin Skywalker,a kiválasztott,a nagy jedi,a nagyszerű barát,visszatért.Tökéletes lezárása a történetnek. (Annyit azért megjegyeznék, hogy eredetileg én egy öregített Haydent szerettem volna ott látni, de mindegy. Így is nagyon jó. ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 9. Ha Jabba palotájára gondolsz, akkor egyetértek... Nekem az animáció sem tetszik ott. Igen, arra gondolok. Csak a zene tetszik jobban, a bábok már nem annyira jönnek be. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 9. Igen, arra gondolok. Csak a zene tetszik jobban, a bábok már nem annyira jönnek be. Hát... nekem Jabba palotája eleve nem jön be. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 9. Igen, arra gondolok. Csak a zene tetszik jobban, a bábok már nem annyira jönnek be. Nekem nagyon kilóg az az animáció a filmből... A prequelekhez menne ez a stílus, de a régi részektől sztem nagyon elüt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 9. Nekem ott egyetlen momentummal van bajom, mikor az a nagyra nőtt szőrös bigyula beleüvölt a kamerába, és tökéletes látképet ad a szája belsejéről. Na, az undorító. Az ep1-es eopi fingással együtt mehetne ki az is a filmből. A zene amúgy itt is mindkét verzióban tetszik, viszont az újban jobbak a háttértáncosok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 9. Nekem nagyon kilóg az az animáció a filmből... A prequelekhez menne ez a stílus, de a régi részektől sztem nagyon elüt. Nekem is kilóg a filmből, de még az előzményfilmekbe sem passzol, gyenge az az animáció. Újra kéne azt csinálni. Az énekes szája az nekem sem jön be, de mondjuk az a mélyhangú szőrgolyó sem sikerült tökéletes, de még mindig jobb, mint a bábja. Van ott még mit helyre tenni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 9. Ha csak nem mi csináljuk, sose lesz olyan amilyet akarunk, ezért szerintem maradjon így. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 9. Ha csak nem mi csináljuk, sose lesz olyan amilyet akarunk, ezért szerintem maradjon így. Ez valóban igaz, de nekem nincsenek nagy igényeim. Az a száj is műanyagszerű, és a szőrgombóc is jócskán elmarad, mondjuk a szörny RT-s szőrgombóchoz képest. Tessék rendesen megcsinálni, ahogy a fénykardokat, stb... Nálam azok 97-ben épphogy határeset voltak animációk, de nem szúrta a szemem, hisz új volt és nem volt jobb, de mamár... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2006. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 9. (Annyit azért megjegyeznék, hogy eredetileg én egy öregített Haydent szerettem volna ott látni, de mindegy. Így is nagyon jó. ) Szerintem meg így jó ahogy van,mert Anakin ilyen idős korában volt "utoljára" jedi.Idősebben már Vader volt.Bár lehet,hogy csak Én bonyolítom túl Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2006. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 9. Szerintem a "jedi Rancorát" is meg kellene változtatni CGI-re.Valahogy darabos nekem az a jelenet,na meg a birodalomban a lépegetők mozgása.Ha egy kicsit simább lenne és nem ilyen "vontatott?"(lehet,hogy itt is a darabos a megfelelő szó) akkor jobb lenne az összkép ami így is nagyon üt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 9. Rancort nem helyeslem, lépegetőket talán. De a meglvő alapanyagot gyúrják meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.