Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Star Wars Saga DVD és Blu-Ray kiadás

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Sokklak komolyabb, és illőbb a befejezéshez.

Az új nagyon jó!!!Victory Celebration RULEZZZ!!!!Amikor ezt a zenét hallgatom mindig beugornak az elmúlt 6 rész eseményei, nagyon jó.Látom ahogy QuiGon-t égetik, a Jango vs. Obi csatát, vagy Luke a Rancorral való ütközetét. ;)

Hozzászólás ideje:
Az új nagyon jó!!!Victory Celebration RULEZZZ!!!!Amikor ezt a zenét hallgatom mindig beugornak az elmúlt 6 rész eseményei, nagyon jó.Látom ahogy QuiGon-t égetik, a Jango vs. Obi csatát, vagy Luke a Rancorral való ütközetét. ;)

Igen, épp az benne a jó, hogy sokkal komolyabb. A régi törzsi zene nem illett egy ilyen monumentális filmfolyam lezárásához.

Hozzászólás ideje:

Az ewokokhoz viszont igen, de itt éppen a saga lezárása a lényeg.

A Victory celebration egyik kedvenc zeném (lásd Aranyfénykard jelöltjeim ;) ).

Én nem a komolyabb szót használnám, mert számomra inkább egy örömódának tűnő zene (győztek a jófiúk, őrjöng a galaxis), a komolyság nem igazán van benne jelen. Most már eléggé offok vagyunk, van erre zenei topik is :)

Hozzászólás ideje:
A régi törzsi zene nem illett egy ilyen monumentális filmfolyam lezárásához.

Viszont sokkal jobban illik egy ünneplő ewok törzshöz, akik épp bircsi katonák sisakjain cimbalmoznak... a komolyság meg úgyis megvolt a Light of the Force-szal.

Hozzászólás ideje:
Viszont sokkal jobban illik egy ünneplő ewok törzshöz, akik épp bircsi katonák sisakjain cimbalmoznak... a komolyság meg úgyis megvolt a Light of the Force-szal.

Csak már nem arról szól a film vége, hogy az ewokok a bircsi katonák sisakján cimbalmoznak. Képzeld el, ahogy a galaxis népe, arra a "zenére" tombol... Győzött a primitívség, yes! ;)

Hozzászólás ideje:
Csak már nem arról szól a film vége, hogy az ewokok a bircsi katonák sisakján cimbalmoznak.

Míg nem voltak előzményfilmek, addig csak arról szólt.

Amint tervbe jöttek, meg kellett változtatni.

Hozzászólás ideje:

Az "eredeti" befejezésen túlságosan is érződik, hogy nem a végső zárásnak szánták... még ott volt a 'harmadik trilógia' lehetősége, ezért hanyagolták a nagyszabású zárást. Az új változat úgy kellet, mint egy falat kenyér ;) Viszont a régit jó lesz nosztalgiából néha megnézni :)

Hozzászólás ideje:
Nem primitívség. Igenis az ewokok gyakták le a Birodalmat:)

Az Endori űrcsatában egyet se láttam belőlük és mintha az Uralkodót se ők dobták volna le... bár persze ki tudja milyen változtatások várhatóak az Ultimate Edition-ban ;)

Hozzászólás ideje:

Régen az ewokok diadalát ünnepelték az Ewok Celebrationnal.

Most már a Galaxis diadalát ünneplik a Victory Celebrationnal.

Szerintem mind a kettő nagyon jó, máig szívesen hallgatom őket. Ám az ep6 végéhez, mikot kamera végigmegy Tatooine-on, Coruscanton, Bespinen, Naboon és az Endorról is sokkal több nagytotálos képet láthatunk, ahol a lázadók jobban jelen vannak, sokkal-sokkal-sokkal jobban illik az új zene. És ez a Saga végének ünneplése is.

Hozzászólás ideje:
Az Endori űrcsatában egyet se láttam belőlük és mintha az Uralkodót se ők dobták volna le... bár persze ki tudja milyen változtatások várhatóak az Ultimate Edition-ban ;)

Na ja, meg mintha nem is ők robbantották volna fel a generátort. Mondjuk úgy, hogy hozzásegítettek a győzelemhez, de a Lázadók gyakták le a Birodalmat.

Hozzászólás ideje:
a Lázadók gyakták le a Birodalmat.

Akik sokkal több fajt vonultattak fel a repertoárban mint a Birodalom a Homo sapiensszel.... sokféleség kontra egyféleség, és itt a sokban az ewokok is benne vannak.... így már OK?

Hozzászólás ideje:
Az Endori űrcsatában egyet se láttam belőlük és mintha az Uralkodót se ők dobták volna le... bár persze ki tudja milyen változtatások várhatóak az Ultimate Edition-ban :)

ahhh ;)

Hozzászólás ideje:
Nekem az EPVI-os zenés betét jobban tetszett a régi formájában. A zene miatt...valahogy bejön. ;)

Ha Jabba palotájára gondolsz, akkor egyetértek... Nekem az animáció sem tetszik ott.

Hozzászólás ideje:

Mindenképpen a mostani Victory Celebrationt tartom tökéletesnek.

Miközben hallom, nekem is végigpereg a fejemben a hat rész története. Vader elégetése és az Erő-téma megteremti a megfelelő hangulatot ehhez, és egyfajta nyugodt derűvel lehet ezután hallgatni a Celebrationt. Mindig az jut eszembe róla, hogy végre megnyugszik ez a sokat szenvedett galaxis, és megnyugszik Anakin Skywalker is. Nagyon jó Haydent látni a szellemek között. A kedvenc jeleneteim egyike.

Hozzászólás ideje:
Mindenképpen a mostani Victory Celebrationt tartom tökéletesnek.

Miközben hallom, nekem is végigpereg a fejemben a hat rész története. Vader elégetése és az Erő-téma megteremti a megfelelő hangulatot ehhez, és egyfajta nyugodt derűvel lehet ezután hallgatni a Celebrationt. Mindig az jut eszembe róla, hogy végre megnyugszik ez a sokat szenvedett galaxis, és megnyugszik Anakin Skywalker is. Nagyon jó Haydent látni a szellemek között. A kedvenc jeleneteim egyike.

Egyetértek.Szerintem is nagy húzás volt Haydent "beilleszteni".Az ifjú Anakin Skywalker,a kiválasztott,a nagy jedi,a nagyszerű barát,visszatért.

Tökéletes lezárása a történetnek. ;):):)

Hozzászólás ideje:
Egyetértek.Szerintem is nagy húzás volt Haydent "beilleszteni".Az ifjú Anakin Skywalker,a kiválasztott,a nagy jedi,a nagyszerű barát,visszatért.

Tökéletes lezárása a történetnek. ;):):)

(Annyit azért megjegyeznék, hogy eredetileg én egy öregített Haydent szerettem volna ott látni, de mindegy. Így is nagyon jó. :D )

Hozzászólás ideje:
Igen, arra gondolok. Csak a zene tetszik jobban, a bábok már nem annyira jönnek be. :)

Nekem nagyon kilóg az az animáció a filmből... A prequelekhez menne ez a stílus, de a régi részektől sztem nagyon elüt.

Hozzászólás ideje:

Nekem ott egyetlen momentummal van bajom, mikor az a nagyra nőtt szőrös bigyula beleüvölt a kamerába, és tökéletes látképet ad a szája belsejéről. Na, az undorító. Az ep1-es eopi fingással együtt mehetne ki az is a filmből.

A zene amúgy itt is mindkét verzióban tetszik, viszont az újban jobbak a háttértáncosok :)

Hozzászólás ideje:
Nekem nagyon kilóg az az animáció a filmből... A prequelekhez menne ez a stílus, de a régi részektől sztem nagyon elüt.

Nekem is kilóg a filmből, de még az előzményfilmekbe sem passzol, gyenge az az animáció. Újra kéne azt csinálni. Az énekes szája az nekem sem jön be, de mondjuk az a mélyhangú szőrgolyó sem sikerült tökéletes, de még mindig jobb, mint a bábja.

Van ott még mit helyre tenni.

Hozzászólás ideje:
Ha csak nem mi csináljuk, sose lesz olyan amilyet akarunk, ezért szerintem maradjon így.

Ez valóban igaz, de nekem nincsenek nagy igényeim. Az a száj is műanyagszerű, és a szőrgombóc is jócskán elmarad, mondjuk a szörny RT-s szőrgombóchoz képest.

Tessék rendesen megcsinálni, ahogy a fénykardokat, stb...

Nálam azok 97-ben épphogy határeset voltak animációk, de nem szúrta a szemem, hisz új volt és nem volt jobb, de mamár... :)

Hozzászólás ideje:
(Annyit azért megjegyeznék, hogy eredetileg én egy öregített Haydent szerettem volna ott látni, de mindegy. Így is nagyon jó. :) )

Szerintem meg így jó ahogy van,mert Anakin ilyen idős korában volt "utoljára" jedi.Idősebben már Vader volt.Bár lehet,hogy csak Én bonyolítom túl :(

Hozzászólás ideje:

Szerintem a "jedi Rancorát" is meg kellene változtatni CGI-re.Valahogy darabos nekem az a jelenet,na meg a birodalomban a lépegetők mozgása.Ha egy kicsit simább lenne és nem ilyen "vontatott?"(lehet,hogy itt is a darabos a megfelelő szó) akkor jobb lenne az összkép ami így is nagyon üt. :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.