Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 9. És aviban van, a gépem nem fog belekötni! legalábbis ezért nem... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 9. Nincsen meg véletlenül még a EpII dvd trailerje?Már 4 éve nem láttam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 9. sw.hu multimédia-rovatban nincs? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 9. ÁÁÁ kijött a HS-re egy trilógia DVD trailer!!! Fura ez a dvd trailer. Elvileg azért nagy szó, mert most adják ki először a régi, felújítatlan trilógiát. Erre meg az előzetesben majdnem egyetlen mondattal le is tudják a dolgot - ja, rajta lesz bónuszként az is, amit már nagyon várnak a rajongók. De ez még semmi, próbáld inkább ki a Lego SW2 demóját! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 9. majdnem egyetlen mondattal le is tudják a dolgot - ja, rajta lesz bónuszként az is, Ez valóban "aranyos" ebben a trailerben. De azt támasztja alá, hogy Lucasék csak extraként tekintenek rá, mint pl a Lego SW demójára. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
gnagy Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 13. Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy milyen újítások lesznek/voltak kb? Olvastam rége hsz.-eket, hogy az Ep1-es Yoda helyére ep3-as modellt raknak, ez igaz? És olvastam, hogy a 6-os rész végső ünnepét meghosszabították. Mem még az első oldalon 1-2 dolgot találtam, de most nincs túl sok kedvem 29 oldalt elolvasni, ezért valaki elmondja nekem, hogy milyen újításokat csináltak és fognak csinálni? pl. a triológia fénykardjait feelújjítják? Mert azon lenne mit javítani... Illetve a Yoda modellt nem akarjék lecserélni? Mert múltkor megnéztem az ep3 után a 6-ost, és hát... Nagy különbség volt a 2 Yoda között! Köszönöm előre is a választ! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 13. A régi trilógiával foglalkozó topikcsoportok Special Editionok topikjában veszett jó összeállítások vannak az újításokról. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
gnagy Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 13. A régi trilógiával foglalkozó topikcsoportok Special Editionok topikjában veszett jó összeállítások vannak az újításokról. oké, köszi, megnézem! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 13. Olvastam rége hsz.-eket, hogy az Ep1-es Yoda helyére ep3-as modellt raknak, ez igaz? Illetve a Yoda modellt nem akarjék lecserélni? Mert múltkor megnéztem az ep3 után a 6-ost, és hát... Nagy különbség volt a 2 Yoda között! Yodát az ep1-ben bizti lecserélik, mert az ep3 extralemezén valamelyik docfilmben már a CGI Yoda szerepelt az ep1-es szakaszban (a jó ismert "A félelem vezet a Sötét Oldalra" részt szajkózta). Az ep3-as és az ep5-ös Yoda között tényleg nagy a különbség, az ep5-6-os utcahosszal jobb Komolyan, azt öngyilkosság lenne lecserélni. Az ep4-5-6 újításai meg valóban megtalálható a megfelelő topicban, amit írt Rog. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 13. Tényleg öngyilkosság lenne. Az EP1-ben viszont muszáj. Lucas az EP2 előtt azt mondta az animátoroknak, hogy nem egy élőlényt, hanem egy bábut kell animálniuk. A nézőnek a bábu jusson róla az eszébe. Ezután durva lenne az eredeti bábut lecserélni. Meg felesleges is. Úgy jó az a régi részekben, ahogy van. Az EP3 Yodájának animálását úgy gyakorolták be, hogy újra elkészítették az EP1-es Yoda-jeleneteket az új digitális Yodával. Gondolom, ezt fogják felhasználni az EP1 következő felújításánál, 2007-ben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 13. Az ep3-as és az ep5-ös Yoda között tényleg nagy a különbség, az ep5-6-os utcahosszal jobb Komolyan, azt öngyilkosság lenne lecserélni. Nem jobb az, csak jó. Megszoktuk, és ne cseréljék le, mert nem rossz. De hogy jobb lenne egy animált Yodánál azt kétlem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Hohohóó, itt van valami kézzelfogható kémjelentés, hogy 2007 májusában jön a 30. évfordulós extra változat, és Lucas jelentősen bele készül nyúlni a filmekbe, újra! Én megbízom TBone-ban, ő meg megbízik az informátorában. Kell ennél több? http://www.starwarz.com/tbone/index.php?ca...2_articleid=846 Hamarosan kezdenek kiszivárogni a képek/videók (hogy örültünk, amikor először megláttuk az ep5-ös Ian McDiarmidet, el sem akartuk hinni, hogy tényleg igazi a kép...). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. ÉS azt mikor lehet megtudni hogy mit módosít? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Ez különösen érdekes hír! Végre megint jön egy várós időszak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. És most már én is veletek várok az új hírekre Kell ennél több? Igen!!! Néhány remek kis kémjelentés Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Újabb jelentős hozzányúlás? Mintha Lucas apánk azt mondta volna, hogy már nem szándékozik jelentősen belenyúlni. Egye fene, én nem bánom. Módosítsa jelenősen a fénykardokat egységesre (de ne egységes színváltósra), korrekciózza egységesre az effekteket, cserélje le az ep1-ben Yodát CGI-re, aztán jöhet a kiadás. De oj vé, mi vár itten még ránk, mikor megszólalnak a kritkák: "LUCAS MÁR MEGINT MEG AKAR MINKET LOPNI!!!" "ÚJABB BŐR!!!" "PÉNZHAJHÁSZ SÓHER!!!" Alig várom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Kicsit félek ezeketől a nagy változtatásoktól. Nyugtass meg Tibi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Gondolj arra mi lett az SE, majd gondolj arra, mi lett a DVD-n. Ilyen fejlődési tendencia mellett rossz nem sülhet ki (na jó, mégis, de bízok az öreg szakállasban). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. A VI. rész végén a Hayden-es fej elég nagy változtatás volt számomra(bár nagyon tetszett!!!), ilyesmiket már nem nagyon akarok.De olyasmi változtatásokat mint a szemöldök nélküli Vader jó lenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Igen, ezek jók voltak. Továbbiakat nem igazán tudok elképzelni... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Igen, ezek jók voltak. Továbbiakat nem igazán tudok elképzelni... Én mondjuk az SE után sem tudtam elképzelni további változtatásokat. Mégis bejöttek. Azért azt kétlem, hogy további jelenetek kerülnének bele a filmbe. De várjuk a fejleményeket. Én nem zárkózom el semmitől kiváncsi vagyok rá, hogy megveszem vagy sem az máskérdés. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Én nem bánnám azt se ha jelentősen belenyúlna, ha ezzel gazdagítaná a történetet.Pl én el tudnék képzelni egy olyat, hogy a Jedi Visszatér végén, amikor Vader hol a villámozott Luke-ot, hol Palpit nézi, bevágnának részleteket a múltból.Eszébe jutna Padmé(bevágni), a szerelmük, az Obi-Wan-nal való barátsága, Yoda tanításai a sötét oldalról, a végén pedig Windu Palpi által történő villámozását.És ekkor ragadná meg Palpi grabancát, bemutatva képekben azt, hogy most jól döntött. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. hogy megveszem vagy sem az máskérdés. Én biztosan megveszem, hisz egybergyúrva először adják ki. frenkie amit írsz, az nekem nem tetszik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Nekem se. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Így leírva nekem se, de ki tudja, hogy mutatna képen? Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lada Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 18. Ahogy valami kézzelfogható lesz az ügyben, adom is el a hat részt és türelmesen várom a remélhetőleg egységes hangú (a mérce ep1, 2) és kijavított trükkökel rendelkező SAGA-t. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 18. frenkie: asszem valami rajongói remix készült már ebben a témában, még a YouTube lekopasztása előtt... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 18. Én nem bánnám azt se ha jelentősen belenyúlna, ha ezzel gazdagítaná a történetet.Pl én el tudnék képzelni egy olyat, hogy a Jedi Visszatér végén, amikor Vader hol a villámozott Luke-ot, hol Palpit nézi, bevágnának részleteket a múltból.Eszébe jutna Padmé(bevágni), a szerelmük, az Obi-Wan-nal való barátsága, Yoda tanításai a sötét oldalról, a végén pedig Windu Palpi által történő villámozását.És ekkor ragadná meg Palpi grabancát, bemutatva képekben azt, hogy most jól döntött. ............és alatta hatalmas hangerőval szólna az a hero falls zene.Nekem tetszene. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 18. Most olvastam a SW.hu-n egy állítólagos saga remixről.Mondtam Én korábban ,hogy nincs ez a meccs még lefutva.Lesz itt még meglepi.Szerintem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 18. "Én nem bánnám azt se ha jelentősen belenyúlna, ha ezzel gazdagítaná a történetet.Pl én el tudnék képzelni egy olyat, hogy a Jedi Visszatér végén, amikor Vader hol a villámozott Luke-ot, hol Palpit nézi, bevágnának részleteket a múltból.Eszébe jutna Padmé(bevágni), a szerelmük, az Obi-Wan-nal való barátsága, Yoda tanításai a sötét oldalról, a végén pedig Windu Palpi által történő villámozását.És ekkor ragadná meg Palpi grabancát, bemutatva képekben azt, hogy most jól döntött. " A Star Wars nem az a fajta film, ahol belenéz a kamera a karakter fejébe. Arra való a zene, hogy megmutassa, mi zajlik le a figurában (ha már arckifejezései nincsenek, ugyebár... ). Aki látta és megértette az előző öt részt, úgyis tudja, mi játszódhat le Vader fejében. Szerintem nem kéne megmutatni semmi pluszt. A jelenet a jelenlegi formájában pont elég erős, és zeneileg is annyira koherens, hogy egy hangjegyet se kéne rajta változtatni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.