Hozzászólás ideje: Szeptember 20.Szept. 20. 12 órával ezelőtt, Bence1997 írta:Daisy Olaszországban tartózkodik. Most tett ki pár képet instájára. Ez szuper hír még akkor is ha megmarad véletlennek. Bár azokban nem hiszek.
Hozzászólás ideje: Szeptember 26.Szept. 26. Nem tudom mennyire megalapozott a pletyka, de "tegyük el egy humorosba"John Rocha szerint Amy Adams karaktere a Starfighterben egy Jedi, míg Flynn Gray karaktere (Amy Adams karakterének a fia) Erőérzékeny. Ryan Gosling karaktere viszont NEM Erőérzékeny. Amy Adams karaktere megbízást ad neki, hogy védje meg a fiát a film gonosztevőitől. Szerkesztve: Szeptember 26.Szept. 26. - Yoda József
Hozzászólás ideje: Szeptember 27.Szept. 27. Szóval egy Jedi megkér egy mezei csókát, hogy védje meg a fiát a gonoszoktól. Ok.
Hozzászólás ideje: Szeptember 27.Szept. 27. Hát így leírva tényleg olyan, mintha a felfegyverzett elit katona a pék inasát kérné, meg hogy védje meg a gyermekét. De, ha a Jedi haldoklik vagy ilyesmi, és nincs választása, akkor ez még hihető is lehet. Ráadásul nekem ez így annyira nem is kerek. Amy Addams 51 éves színésznő, szóval, ha a karaktere is e körüli és ember, akkor hogyan lehetne Jedi? Kicsit öreg Rey tanítványának, aki a lánya lehetne, az eredeti Jedi Rendnek meg lassan 60 éve vége. Még ha youngling is volt akkoriban, akkor is kicsit fiatalkának tűnik. Az utolsó emberi túlélőknek, ha még vannak és még abból a korból származó tudással bírnak, a 60-as, 70-es éveiket kéne taposniuk már.Lehet túlgondolom, de szerintem az évekkel az ep9 után játszódó filmben már baromira nem kéne előkerülnie a régi Rendből lassan már olyanoknak sem, akik akkoriban voltak nagyon-nagyon younglingek. Oké, hogy 10 ezer Jediből sok túlélhette, és a legtöbbjük tényleg elrejtőzött, de azért jó sokat elkaptak az inkvizítorok és Vader. Az ep9-cel meg pont az lett a lényeg, hogy Rey már tényleg új Jedi Rendet épít, szóval ne a lassan elfeledett régi tagjait kergessük már. Szerkesztve: Szeptember 27.Szept. 27. - Dzséjt
Hozzászólás ideje: Szeptember 27.Szept. 27. Szerző Én két opciót látok Amy Adams karakteréhez (feltételezve, hogy igaz a pletyka):Amy karaktere Luke akadémiájának túlélője. A Kylo Ren képregény bár bemutatta Luke akadémiájának pusztulását, de nem tudunk sokkal többet, mint amit Charles Soule elmesélt nekünk a képregénnyel. Könnyen lehet, hogy volt 1-2 jedi, aki túlélte az eseményt, bár ezek szerint Amy karaktere 39 éves volt a templom pusztulásakor (vagy ha fiatalítanak rajta, akkor max egy 10-es, de így is idősnek tűnik).Kyle Katarn karakterét hozták fel a neten, aki úgy vált jedivé, hogy nem tartozott Luke akadémiájához, csak évekkel később találkoztak, amikor Kyle Katarn újra visszatért a ringbe (Jedi Outlast). Talán Amy karaktere is autodidakta módon vált jedivé, Luke akadémiáján kívül.
Hozzászólás ideje: Szeptember 27.Szept. 27. Létezik harmadik opció is: akárcsak Ezrát, Sabine-t vagy Luke-ot, őt is a régi Rend egy túlélője tanította ki. Csak mindez már megint felveti azt a jó ismert kérdést, hogy akkor hol voltak eddig?
Hozzászólás ideje: Szeptember 27.Szept. 27. Ez mind borzasztó erőltetett. Éppen az vol a Skywalker kora végének konklúziója, hogy akkor tiszta lap, régi JEdik nélkül. Erre most jönne megint egy ilyen esetleges Baylan-Sin Hati szerű felállás. Ne már... De valószínűleg ez a pletyka nem pontos, vagy elég elnagyolt. De persze a legvalószínűbb, hogy nem igaz.
Hozzászólás ideje: Szeptember 29.Szept. 29. Szerintem, itt a "Jedi" szóban lehet a kutya elásva. Szerintem lehet, hogy csak annyit tesz: Erőérzékeny. És talán tanítatlan, tapasztalatlan, nem harcedzett, és a fiában is megvan, így segítségre szorulhat, ha nem tudja mit kezdjen vele, vagy ha úgy érzi veszélyben van.Kicsit hasonlít a Shmi/Anakin/Qui-Gon felállásra, mármint annyiban, hogy, Anya/Fia/Valaki aki "segít", de remélem nem újabb szeplőtlen fogantatással lesz dolgunk. Szerkesztve: Szeptember 29.Szept. 29. - csoli1138
Hozzászólás ideje: Szeptember 29.Szept. 29. Ez jó ötlet @csoli1138 ! Ezt tovább gondolva a végén elkerülhet a fiú Rey alakuló Jedi rendjéhez.
Hozzászólás ideje: Szeptember 30.Szept. 30. Így legyen ötösöm a lottón. "Rumors surrounding STAR WARS: STARFIGHTER say the movie’s story follows Ryan Gosling’s character as he protects the son of a female Jedi, played by Amy Adams. Flynn Gray is the actor playing her son, who is Force-sensitive. Gosling’s character is said to be non-Force-sensitive but tasked with keeping the boy safe from villains.Additional rumors say the rumor is true and the mission centers on Amy Adams’ character delivering the child to Rey Skywalker."
Hozzászólás ideje: Szeptember 30.Szept. 30. Nekem tetszene, ha lenne kapocs a Rey filmmel! Én nagyon kedvelem Reyt, örülök, ha visszatérünk hozzá!Azt nem bánom, ha Finn kimarad, ha igaz amiket olvastam pár hete, megint akkora boromságokat hordott össze Boyega, hogy én nem bánom, ha a karakterét sem látom többet.
Hozzászólás ideje: Szeptember 30.Szept. 30. 2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:És ez jó nekünk? Hát Rocha megbízhatóbb, mint mondjuk DanielRPK, az tuti
Hozzászólás ideje: Szeptember 30.Szept. 30. 15 perccel korábban, csoli1138 írta:Nekem tetszene, ha lenne kapocs a Rey filmmel! Én nagyon kedvelem Reyt, örülök, ha visszatérünk hozzá!Azt nem bánom, ha Finn kimarad, ha igaz amiket olvastam pár hete, megint akkora boromságokat hordott össze Boyega, hogy én nem bánom, ha a karakterét sem látom többet.Azok akkora baromságok voltak, hogy szerintem nem is mondott olyanokat.
Hozzászólás ideje: Szeptember 30.Szept. 30. Boyega olyan, amilyen, de én Finn karakterét nagyon bírtam. Ha jól belefér a történetbe, nekem az tetszene, ha visszatérne.
Hozzászólás ideje: Szeptember 30.Szept. 30. Ha tényleg azokat mondta amiket, lehet, hogy kikerült a szereplő gárdából. Másra nem tudok gondolni.
Hozzászólás ideje: Szeptember 30.Szept. 30. Az, hogy milyen a színész, az engem sem nagyon érdekel a karaktere szempontjából. Ugyanakkor néha az az érzésem, hogy Boyega nagyon elszállt magától és nem igazán tudja, hol a helye a táplálálékláncban. Azért nem véletlen, hogy a Star Wars óta mindeössze négy mozifilmben szerepelt, két sorozatban (egyben volt állandóbb szereoe) és egyszer a hangját kölcsönözte egy animációs produkcióban. Ezzel szemben Daisy Ridley kilenc filmszerepet kapott, több ízben volt narrátos és a hangját is többször kölcsönözte animációs alkotásokban és videójátékokban. A hölgynek a The Rise of Skywalker óta 17 munkája volt, az úrna 7. És szerintem ebben a sikertelenségben Boyega stílusa ugyanúgy nagy szerepet kapott, mint a tehetsége (nem tartom rossz színésznek, de szerintem az ST triója között ő a leggyengébb láncszem). Mert hát ki akarna olyan emberrel dolgozni, aki a saját és munkatársai munkáját savazza? Azért nem véletlen, hogy azok az emberek, akik ilyet tesznek, általában eltűnnek a süllyesztőben.Ennek ellenére örülnék, ha Finn még feltűnne a jövőben, már csak azért is, mert karaktere túl fontos ahhoz, hogy csak úgy felsízvódjon. Csak előtte még Boyegát meg kéne tanítani a munkájával szembeni alázatra.
Hozzászólás ideje: Szerda 15:565 napja Szerző Suttirat Anne Larlarb a film jelmeztervezője. Dolgozott korábban az Obi-wan Kenobi sorozaton, jelenlegi munkája pedig az Alien: Earth című sorozat.https://www.motionpictures.org/2025/09/costume-designer-suttirat-anne-larlarb-on-dressing-scorching-corporate-controlled-future-in-alien-earth/Speaking from her London studio, Larlarb took a break from working on Shawn Levy’s new Star Wars: Starfighter movie to talk about Thailand heat, Timothy Olyphant’s turtleneck, “Boy Kavalier”‘s narcissistic style and the power of Chandler’s action hero outfits. Szerkesztve: Szerda 15:575 napja - Bence1997
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.