Donát Hozzászólás ideje: 2009. Március 23. Hozzászólás ideje: 2009. Március 23. Az epizódban szó sem volt Dookuról, szóval kár ezen spekulálni. Gondolom a második évadban minden helyére kerül, majd akkor lehet jajveszékelni, ha tényleg Sidious volt a dolgok mögött Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Március 23. Hozzászólás ideje: 2009. Március 23. Mozifilm, Malevolence trilógia, Ambush, Hidden Enemy, Cloack of Darkness, Lair of Grievous, és ezek szerint akkor ez a rész is. 8 epizód, plusz a mozifilm. Ez azért kicsit több, mint "pár". De legalább nem az összesben. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Március 23. Az epizódban szó sem volt Dookuról, szóval kár ezen spekulálni. Gondolom a második évadban minden helyére kerül, majd akkor lehet jajveszékelni, ha tényleg Sidious volt a dolgok mögött Én sem veszem készpénznek ezt a Dooku-s dolgot.... Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. Én sem veszem készpénznek ezt a Dooku-s dolgot.... Én sem, sőt, szerintem ez egy másik epizódra utalás inkább (vagyis, egy másik epizód miatti keverc a trailer gyártóitól, akik nem fogták fel a dolgokat ). Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. Egyébként hogyhogy Orn Free Taanak négy lekkuja van? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. Egyébként hogyhogy Orn Free Taanak négy lekkuja van? Néhány twi'lek így született, vagy három lekkuval. Általában ők arisztokrata felmenőkkel büszkélkedhettek. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. Meg az is csak most tűnt fel, hogy Shanan Alamának gépkarja van. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. Az a bizonyos házastársi jelenet is jó volt. Csak Padmé megint Aninak szólította Anakint. Ez már az EP2-ben is zavart. Az Ani becenév kiejtése ugyanolyan, mint az angol Annie női névé. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. Az a bizonyos házastársi jelenet is jó volt. Csak Padmé megint Aninak szólította Anakint. Ez már az EP2-ben is zavart. Az Ani becenév kiejtése ugyanolyan, mint az angol Annie női névé. Magyarban Ánit mondanak, angolul meg Eni, az Annie pedig Enni. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. Az a bizonyos házastársi jelenet is jó volt. Csak Padmé megint Aninak szólította Anakint. Ez már az EP2-ben is zavart. Az Ani becenév kiejtése ugyanolyan, mint az angol Annie női névé. Anakint már az ep1 óta Aninak nevezik. Magyarban is van olyan név, ami becézve női névnek hata, de mivel férfinak mondják, nyílvánvalóan nem női nevet visel. Pl.: Viktor - Viki, Gábor - Gabi. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. Anakint már az ep1 óta Aninak nevezik. Magyarban is van olyan név, ami becézve női névnek hata, de mivel férfinak mondják, nyílvánvalóan nem női nevet visel. Pl.: Viktor - Viki, Gábor - Gabi. Nekem valahogy jobban tetszik az Anakin. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. Hát sajnos a filmeket és a sorozatokat, de még a bennük szereplő neveket sem a te ízlésvilágodhoz alakítják. Ez viszont nem a sorozat/filmek hibája, hanem a te (szőrözős) ízlésficamod Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Március 25. Hozzászólás ideje: 2009. Március 25. A húgomat is lehet Aninak becézni, nekem mindig ő jut eszembe a névről így De hát tényeg ízlések és pofonok Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Március 25. Hozzászólás ideje: 2009. Március 25. Így van. Válasz
Platschu Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Ez a rész nem váltott ki bennem túl mély érzéseket. Jobbat és izgalmasabbat vártam egy évadzárótól. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Ez a rész nem váltott ki bennem túl mély érzéseket. Jobbat és izgalmasabbat vártam egy évadzárótól. Felvezették Bane karakterét, szerintem ez volt itt a lényeg. Egyébként meglátásom szerint az évad egyik legerőszakosabb része volt. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Felvezették Bane karakterét, szerintem ez volt itt a lényeg. Egyébként meglátásom szerint az évad egyik legerőszakosabb része volt. Így igaz. Csak így tovább! Még több ilyen sötét hangulatú epizódot a 2. évadra. Válasz
Platschu Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Az őrök és a szenátor megölése nekem egy picit sok volt... Legalábbis SWben nem megszokott az ilyen kegyetlenség. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Az őrök és a szenátor megölése nekem egy picit sok volt... Legalábbis SWben nem megszokott az ilyen kegyetlenség. Erre céloztam én is. Kicsit túlzásba vitték a vadnyugat feelinget. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Nekem bejött, a lefejezések, klón keresztüllövése, klón marcangolása és egyéb SW-s kivégzési formák mellett simán megfér (hogy Darth Maul kettényisszantását, vagy Vader megpirítását már ne is említsem, bár azok a filmben voltak ). Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Szerintem is belefért ez, ha nem is erről szól az SW, azért láthattunk már durva jeleneteket. Meg aztán a mérgezés sem éppen jócselekedet volt. Meg aztán másképp hogy lehet a "rosszak" rosszaságát hangsúlyozni? Meg a vadnyugat fíling is érdekes volt Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Az őrök és a szenátor megölése nekem egy picit sok volt... Legalábbis SWben nem megszokott az ilyen kegyetlenség. Na és az a jelenet, amikor Anakin elég az EP3-ban? És arra még korhatár nélküli karikát is tettek ki valami nagyon okos emberek. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Na és az a jelenet, amikor Anakin elég az EP3-ban? És arra még korhatár nélküli karikát is tettek ki valami nagyon okos emberek. Jaja, ez azért befogadhatóbb, mint az Ep4 füstölgő hullái vagy a lefagyasztott Han Solo, amiket csak 12-es karikával lehet megnézni Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Április 5. Csak most tűnt fel, hogy az évad lezárása szempontjából is remek jelenet a Padmé & Anakin rész. A narrátor elmondja az elején, hogy a Köztársaságiak kerekedtek felül a peremvidéki harcokban, Anakin pedig egy kis szabit kapott. Tök jó! Ez a rész szinte keretbe foglalja az egész évadot. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Április 8. Hozzászólás ideje: 2009. Április 8. Csak most tűnt fel, hogy az évad lezárása szempontjából is remek jelenet a Padmé & Anakin rész. A narrátor elmondja az elején, hogy a Köztársaságiak kerekedtek felül a peremvidéki harcokban, Anakin pedig egy kis szabit kapott. Tök jó! Ez a rész szinte keretbe foglalja az egész évadot. És természetesen egy remek felvezető a következő évadhoz is. Remélem nem csak Cad Bane-t láthatjuk majd, hanem a csapat többi tagját is... Robonino-t, Shahan Alamát, és Aurra Singet különösképpen. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Április 8. Hozzászólás ideje: 2009. Április 8. És természetesen egy remek felvezető a következő évadhoz is. Remélem nem csak Cad Bane-t láthatjuk majd, hanem a csapat többi tagját is... Robonino-t, Shahan Alamát, és Aurra Singet különösképpen. És talán még kapunk új gonoszokat is. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Április 10. Hozzászólás ideje: 2009. Április 10. És talán még kapunk új gonoszokat is. Jah, de szerintem csak ilyen Lok Durd és Mar Tuuk féle egyszeri szereplésekre... Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Április 10. Hozzászólás ideje: 2009. Április 10. Mar Tuuk féle egyszeri szereplésekre... Mar Tuuk még vissza fog térni. Hiszen ő is megmondta: "Áj bí bek." Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 10. Hozzászólás ideje: 2009. Április 10. Őt én várom is vissza, jó kis negatív karakter Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Április 10. Hozzászólás ideje: 2009. Április 10. Jah, de szerintem csak ilyen Lok Durd és Mar Tuuk féle egyszeri szereplésekre... Nem biztos az. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.