Bence004 Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. jelen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Én is itt vagyok, a terem közepén, mikrofonnal a kezemben, hogy meginterjúvoljak egy-egy zsűri-tagot a döntésről. A kamera készen áll, már csak a konferancé-díjátadó indítására várunk Várjuk a prominenseket. Oldiet gatyában kapd el majd. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. TCW főcím zene indul, a közönség őrjöng! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Mi is itt vagyunk Pannival. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. 20:20 -ig várunk. Utána beindítjuk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Vagyok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Akkor én még teszek egy kört... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Lassan gyülekezik a közönség, szebbnél szebb est(ély)i ruhákban érkeznek a díjátadó terembe, ki egy-egy droid fejjel a hátán, mások köztársasági rangjelzésekkel a kezükben suhannak el a kamera mellett, s reménykednek, hogy a számukra oly szimpatikus jelölt viszi majd a prímet. Érezhetően egyre inkább a kellemes izgatottság, és a csendes várakozás elegye tölti meg a levegőt. És még valami: érdemes megkóstolni a Jawa-Juice-t. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. És még valami: érdemes megkóstolni a Jawa-Juice-t. Itt van előttem egy ibrikkel. Nagyon finom! De hova tűnt gatyás Oldie?? Őt vadászd le. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Ő késni fog, mert a legutóbbi szökés rész óta dialízisen van Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Egy kis ráhangolódás... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. (szerkesztve) Az első kategória, a legjobb űrjárműveké lesz. A jelöltek: BTL-B Y-Szárnyú vadász Delta-7B Aethersprite Jedivadász G9 Rigger /Twilight/ Subjugator típusú nehéz cirkáló /Malevolence/ V-19 Torrent vadász Venator osztályú csillagromboló Szerkesztve: 2009. Április 25. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Még egy kicsi(közeledünk a témához) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. No én is itt vagyok, csak nem tudtam előbb jönni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. No én is itt vagyok, csak nem tudtam előbb jönni Megvártunk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. És már témánál vagyunk! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Hajrá Alkony! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Erre vártam kolmilan. Na akkor jöjjön az első kategória nyertese. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Hajrá Alkony! Így-így! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Legjobb Űrjármű Venator osztályú csillagromboló 171pont Az EPIII -ban ismerhettük meg ezt a korai romboló típust, ám igazán fajsúlyos szerepet csak a Clone Warsban kap. Az évad megannyi fantasztikus jelenete köthető hozzá. Igen szoros verseny alakult ki a Malevolence -el, mert mind a két típus 171 pontot gyűjtött, ám az első helyek száma (14-7) eldöntötte a kérdést. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Alkony? Ne hogy az a tragacs nyerjen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Twilight szeretők ne sírjanak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Sajnálattal látom, hogy nem a Malevolance nyert. Szerintem egyértelműen a legszebb és legizgalmasabb hajó az egész első évadban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Sajnálattal látom, hogy nem a Malevolance nyert. Szerintem egyértelműen a legszebb és legizgalmasabb hajó az egész első évadban. Nem sok hiányzott hozzá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Te biztos a Tvájlájtra szavaztál... Amúgy Venatorból pusztult el a legtöbb az évadban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Nálam a Venatort beelőzte a Deéta-7B. De örülök. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. (szerkesztve) Szép a Venator, gratulálok a győzelméhez! Csak Twilight úgy a szívemhez nőtt, és én inkább olyan járművet szerettem volna győztesnek, ami tipikus TCW-s. Panni a Jedi-vadászt jelölte legjobbnak. Szerkesztve: 2009. Április 25. - Pildi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Nálam a Venatort beelőzte a Deéta-7B. De örülök. Tőlem hatost kapott. Talán a legtöbbet látott hajó az első évadban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Űrhajók, díjátadó, oké, de hol van Dzséjt??? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Űrhajók, díjátadó, oké, de hol van Dzséjt??? Biztos elfelejtette. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.