Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Azért az érdekes, hogy egy rész elég volt ehhez az elsöprő sikerhez. Ez azt mutatja, hogy jól sikerül a belépője. A második évadban meghatározó szerepe lehet. Hát, vagy a többiek nem voltak elég jók... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Nah már azt hittem lecsusztam az egészről... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Én Numára szavaztam... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Cad Bane finoman felszólította a nézőket, hogy lehetőleg feltűnés nélkül adják át értékeiket, miközben ő beszél. Nem véletlenül nem őt szavaztuk elsőnek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Nah már azt hittem lecsusztam az egészről... Üdv neked! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Következik a Legjobb mellékszereplő kategóriája. Vajon duplázik Bane? Jelöltek: Aayla Secura Cad Bane Cham Syndulla Hondo Ohnaka Mar Tuuk kapitány Riyo Chuchi szenátor Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Nem véletlenül nem őt szavaztuk elsőnek Ezt bosszulja most meg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Szerintem itt is Bane nyer. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Nah már azt hittem lecsusztam az egészről... Nem megy az olyan könnyen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Vajon duplázik Bane? Nem, mert a Rijó Csucsi megelőzi... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Bár a díszvendégek közül szemüveges, fegyver-, SW, és SG mániás barátunk hiányzik, azért közvetíteni tudjuk, mit üzenne most: mindent bele, Aayla! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Vajon duplázik Bane? Remélhetőleg nem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Remélhetőleg nem Szintén? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. mindent bele, Aayla! Ebben teljes a családi összhang Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Ebben teljes a családi összhang Akkor nem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. (szerkesztve) Legjobb mellékszereplő Cad Bane 185pont A legjobb mellékszereplő díját is begyűjtötte Bane, így mindjárt két elismeréssel kezdi pályafutását. A második évadban nehéz dolga lesz annak, aki a trónjára akar kerülni. Annyit még érdemes megemlíteni, hogy ez a verseny szorosabban alakult, mint az előző. Aayla Securát ’csak’ 10 ponttal sikerült legyőznie. Szerkesztve: 2009. Április 25. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Csajok nálam ebben a két kategóriában az utolsó helyeken vannak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Ez nem lehet igaz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. "Bunda, bunda, bunda!" - harsogja a tömeg, de gyorsan elhallgat, amint Bane megvillantja villámgyorsan kezelt sugárvetőjét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Aayla Securát ?csak? 10 ponttal sikerült legyőznie. De mitől ilyen hiper-szuper karakter ő? Nem igazán értem azon kívül, hogy a pasik szemének bejövős Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Tudtam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Ez nem lehet igaz Ugye? Ennek a fickónak elég volt 22 perc, és tarolt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Ebben teljes a családi összhang Csatlakozom! Cad azért ennyire nem jó... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Meglepetés lett volna ha különbözö karakterek kapják ezt a két dijat. Cad Bane egyébként nagyon rendben van, ugyhogy jogos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. (szerkesztve) Hú, eszerint nem maradtam le teljesen. Gratula Gornnak és a lépegetőknek meg általában a nyerteseknek. Grivit nem sajnálom, azu Aranyfénykardot anno megkapta lgjobb animált karakterként, minden nem jöhet össze neki. Szerkesztve: 2009. Április 25. - Darth Krande Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Érdekes egyébként, hogy kétszer is nyert Bane, mert pl. én direkt törekedtem rá, hogy ne ugyanúgy pontozzak, akiknél volt átfedés. Mások viszont épp ellenkezően tették. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. De mitől ilyen hiper-szuper karakter ő? Nem igazán értem azon kívül, hogy a pasik szemének bejövős Nálam megért egy első és egy második helyet. Jó a kérdésed, de egyszerűen annyira karizmatikus, hogy muszáj volt rá szavaznom. Még akkor is, ha csak egy epizódot kapott. A második évad nagy kérdése, hogy meg lehet-e szorítani? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Még a végén Dzséjt is befut a legjobb epizódra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Hú, eszerint nem maradtam le teljesen. Gratula Gornnak és a lépegetőknek Krande, 20:00 és nem 22:00... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Érdekes egyébként, hogy kétszer is nyert Bane, mert pl. én direkt törekedtem rá, hogy ne ugyanúgy pontozzak, akiknél volt átfedés. Mások viszont épp ellenkezően tették. Helyesen, hisz a két kategória teljesen másról szólt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.