Donát Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Ewan csalódott, de most flörtölésbe kezdett a már említett szinkronszínész hölggyel, amit a felesége már kevésbé néz lelkesen... sebaj, a közönség nagyon hálás, vastaps jár a fiatal Ahsokának... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Remélem pezsgőt még nem bont, fiatal hozzá.... gyerekpezsgőt ide! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Végül is nálam a második lett, mert senki nem tudja letaszítani az első helyről az SW Saga legfőbb szereplőjét Végül is a legjobb nem filmes karakter Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Remek ötlet volt behozni a sorozatba ezt a lányt. Pedig amikor meghallottam, hogy Anakinnak padawanja lesz, szívtam a fogam rendesen. Kár volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Nálam Anakin asszem az utolsó lett Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Igaz. A második évadhoz majd legyen külön a filmben is szereplő és EU karakterek legjobbja, úgy tisztességesebb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Sok minden mar**ságnak tűnt anno, ami most természetes vagy éppen remek ötlet volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Nos, a legjobb űrjármű nyertese megérdemelte a címet... A Venátorok gyönyörű hajók, sokkal szebbek, mint amilyenek a birodalom idején lesznek a csillagrombolók. Az AT-TE is egy jópofa járgány, megérdemelte a győzelmet. A legjobb szörny kategóriában számomra egyáltalán nem volt meglepő Gor győzelme. Akárhogy is szidtuk eleinte, hogy nem néz ki annyira jó, mégis ő ugrott be először, amikor a legjobb szörny kategóriába kellett jelölteket írni... Az űrcsatánál várható volt, hogy a Storm Over Rylothban szereplő fog nyerni, de a legjobb felszíni csatánál viszont erősen meglepődtem. Nekem Lessu város bevétele egyáltalán nem jött be, sőt, az egész Liberty Of Ryloth egyáltalán nem tetszett. Nabat város bevételét sokkal jobbnak találtam. Ashley Eckstein jó szinkronhang, de továbbra is Corey Burtont találom a legjobbnak. A hangok, amiket ad egytől-egyig változatosak (Két hang között nem fedezzük fel azonnal, hogy ugyanaz a személy, mint Dee Bradley Baker esetében), és minőségiek. Gondoljunk csak Dookura, és Cad Banere. Cade Bane győzelme egyértelmű volt. A párbajok között sem lepődtem meg Fisto Vs. Grivous győzelmén. Nagyon nem volt miből válogatni. Azt viszont nem értem, hogy most miért Naboo lett a nyertes. Tele volt változatos, jobbnál jobb bolygókkal a The Clone Wars... De nem is ezen akadtam fenn, hanem azon, hogy a Ryloth mindössze három ponttal maradt le mögötte. De most őszintén, nektek mi tetszett a Rylothban? Oké, a Ryloth-trilógia kétségtelenül jó volt, de attól még a bolygó önmagában nem valami nagy szám. Mindenesetre sehol sem az nyert, akire én szavaztam, kivételt képez a legjobb párbaj, és a legjobb mellékszereplő/idegen karakter (Magam sem tudom már, hogy hol jelöltem elsőként Cad Bane-t ) kategória. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Végül is nálam a második lett, mert senki nem tudja letaszítani az első helyről az SW Saga legfőbb szereplőjét Végül is a legjobb nem filmes karakter Elfogult vagy na! Valld be. Főleg, hogy nincs itt az egy ingbe gatya nélkül rohangáló oldie. Anakin a TCW -ben sokkal 'rendesebb' arcát mutatja mint a filmekben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Remek ötlet volt behozni a sorozatba ezt a lányt. Pedig amikor meghallottam, hogy Anakinnak padawanja lesz, szívtam a fogam rendesen. Kár volt. Sosem szabad bedőlni az előítéleteknek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Nálam Anakin asszem az utolsó lett Azt hiszem nálam is. A sorozatban minden, csak nem jól eltalált. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Nálam Anakin asszem az utolsó lett Nálam sem a TCW-s szereplése miatt az első De összességében nem tudok elé rakni senkit sem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. (szerkesztve) Nálam Anakin asszem az utolsó lett Nálam 3., megelőzi Grivi, utána Obi, Asajj és Rex. Szerkesztve: 2009. Április 25. - kolmilan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Remélem pezsgőt még nem bont, fiatal hozzá.... gyerekpezsgőt ide! Ugyan már! Hol élsz, Krande? A mai fiatalok Wisky-Cola alatt nem adják... És az Ahsoka korabeliek már részegen fetrengenek a disco... melletti árokban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Nálam Ahsoka a 6. lett... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. (szerkesztve) Elfogult vagy na! Valld be. Főleg, hogy nincs itt az egy ingbe gatya nélkül rohangáló oldie. Anakin a TCW -ben sokkal 'rendesebb' arcát mutatja mint a filmekben. Igen, az vagyok és kész Bár nem tudom, hogy jön ehhez egy létező személy, főleg, hogy még kevered a ruháit is, de sebaj, meg van említve És még kiderült, hogy van némi humora is, stb. Szerkesztve: 2009. Április 25. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Nálam Ahsoka a 6. lett... Ahsoka odaszalad a riporterhez ? Luminara: Ahsoka, neeee! ? a nyakának szegezi zöld fénykardját, és azt sziszegi: Hazug! Hazug! Tudom, hogy rám szavaztál! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Hatalmas dobpergés, a nézők tűkön ülve várják az első évad legjobb epizódja büszke cím kihirdetését! Donát riporterünket megkérjük végezzen egy kis közvélemény kutatást a várakozásokról. Persze az orgiába fulladt inges-gatyás ismerősünkre nem számítunk, de annyi baj legyen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. (szerkesztve) Végül is nálam a második lett, mert senki nem tudja letaszítani az első helyről az SW Saga legfőbb szereplőjét Végül is a legjobb nem filmes karakter Ugyanígy vagyok vele én is.Anakin nálam is a főkarakter.Őt kedvelem legjobban a twc-ben is. Szerkesztve: 2009. Április 25. - frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Hú, tényleg! Előzetes közvéleménykoutatást ide! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Igen, az vagyok és kész Bár nem tudom, hogy jön ehhez egy létező személy, főleg, hogy még kevered a ruháit is, de sebaj, meg van említve És még kiderült, hogy van némi humora is, stb. Mit kevertem én? Szerintem semmit. Olvasd el rendesen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Ahsoka odaszalad a riporterhez ? Luminara: Ahsoka, neeee! ? a nyakának szegezi zöld fénykardját, és azt sziszegi: Hazug! Hazug! Tudom, hogy rám szavaztál! Szujó Zoli barátunk egy vakon tett pályabejárás során szerzett rutinjával leszerelte az illető renitens hölgyet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Lair of Grirevous Lair of Grirevous Légyszi Légyszi UI.: tudom hogy nem az lesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. A legjobb epizód jelöltjei: 1x05 Rookies 1x10 Lair of Grievous 1x13 Jedi Crash 1x15 Tresspass 1x19 Storm over Ryloth 1x21 Liberty on Ryloth Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Mit kevertem én? Szerintem semmit. Olvasd el rendesen. Nem gatya nélkül, de ez már nem tartozik ide Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Lair of Grirevous Lair of Grirevous Légyszi Légyszi UI.: tudom hogy nem az lesz Én meg tartok tőle, hogy igen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. A közönség hozzám "közellálló" része a Jedi Crashnek szorít... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Nálam Liberty..., Tresspass, Storm... aztán a többiek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Nem gatya nélkül, de ez már nem tartozik ide A Twilek csajokkal van!!! Már rég nincs rajta gatya. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Giskard Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Lair of Grievousnak örülnék, de szerintem valamelyik Ryloth lesz a nyerő. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.