Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. (szerkesztve) OFF Értelek, Donát. Én egy kicsit másra gondoltam. Egy példa: - Hogy tudsz minden kérdésre választ találni? - Gugli a barátom. Elárulta a kérdezett a megoldást, a "titkát"? Igen, hisz megmondta, hogy megkeresi a választ az interneten. A válasz ismeretében bárki képes lesz minden kérdésre választ találni? Nem, csak akkor, ha megfelelő gyakorlatra tesz szert a kereső használatában. És itt nincs mit pontosan elmagyarázni, hisz ahány kérdés, annyiféle keresőkulcs szükséges, és még a találatok közül is ki kell tudni választani a legjobbat. Ezt pedig nem lehet elmagyarázni, csak gyakorlással kitapasztalni. Dzséjt válasza is hasonló: a titka, hogy tudja, mit hol keressen. Még a felhasznált oldalakat is felsorolhatná, akkor is megmaradna az előnye, hisz sokkal többet használta ezeket az oldalakat, tehát még mindig gyorsabban rátalál a válaszokra, mint mások. Csak annak ér valamit a válasza, aki hasonló gyakorlattal rendelkezik. Na de ő meg már ismeri a titkot. Tehát elárulta a titkát, mégsem szerez vele igazi előnyt senki, hisz vagy nem tudja kellő hatékonysággal felhasználni jelentős ideig, vagy már eddig is ismerte a titkát, mert maga is rájött, vagy mástól már hallotta. ON Szerkesztve: 2009. Május 1. - Gyoka Lamaro A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 16. Sajnos Coce nem tud feljönni egyelőre a fórumra, így engem kért meg, hogy kérdezzem meg tőletek mikor lenne jó megrendezni a keddi kvízt? Nyolc vagy kilenc órakor? A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 16. Nekem a nyolc megfelelő lenne. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 16. 8-kor. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 16. Mi-mi-mi-mi? Erről nem tudtam Kösz Ody, hogy felhoztad a témát... Én azt mondom, hogy 9-kor A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 16. Mi-mi-mi-mi? Erről nem tudtam Kösz Ody, hogy felhoztad a témát...Én azt mondom, hogy 9-kor Jó lenne a híroldaról kezdeni és akkor nem maradnál le semmiről. Elvégre azért van. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 16. (szerkesztve) Ok, csak hát a kezdőlapom az új hozzászólások lap oldal, így a híroldalt nem nézem Úgy látszik ez elkerülte a figyelmemet Szerkesztve: 2009. Május 16. - Darth_Phobos A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 16. Sajnos Coce nem tud feljönni egyelőre a fórumra, így engem kért meg, hogy kérdezzem meg tőletek mikor lenne jó megrendezni a keddi kvízt? Nyolc vagy kilenc órakor? Nekem a 8 óra nagyon korán van, jobb lenne 9-kor, vagy ha az már túl késő, és nem csak egész órában lehet gondolkozni, akkor fél 9-kor. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 17. Ok, csak hát a kezdőlapom az új hozzászólások lap oldal, így a híroldalt nem nézem Úgy látszik ez elkerülte a figyelmemet Új hozzászólásként is megjelent. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 17. Lehet háromnegyed kilencet mondani? Ha nem, akkor nekem jó lesz a 8.45-ös időpont is A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 17. Akkor legyen fél kilenckor. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 17. Fél 9 még nekem is oké. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2009. Május 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 19. Akkor szűk egy órán belül jubileumi kvíz! A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 19. No akkor megy egy laza kis telefon Veszprém energiaellátójának, hogy időben zárjanak le mindent. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 19. No akkor megy egy laza kis telefon Veszprém energiaellátójának, hogy időben zárjanak le mindent. Majd a vihar elintézi. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 19. No akkor megy egy laza kis telefon Veszprém energiaellátójának, hogy időben zárjanak le mindent. Még ne, éppen egy új videót töltök fel, amivel egész délután sz*rakodtam. Ha ez most megszakad, a család Don nélkül marad. Te a saját fejedet találnád meg az ágyadban Majd a vihar elintézi. Itt viharnak jele sincs De attól függetlenül megeshet, hogy nem leszek itt A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 19. Itt viharnak jele sincs De attól függetlenül megeshet, hogy nem leszek itt Miért? Mész inni? A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 19. Miért? Mész inni? Menjen csak :) A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 19. Miért? Mész inni? Nem, most némi egyéb gond ütötte fel a fejét, ami, ha megoldódik, akkor el kell majd kicsit ugranom itthonról. És lehet pont belecsúszik a kvízbe. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 19. Én itt vagyok. Kérdezném, hogy melyik topikban lesz a kvíz - hogy nehogy elmulasszam a kezdést. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
GorkyZero Hozzászólás ideje: 2009. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 19. Fél 9 és még sehol semmi A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2009. Május 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 19. Irány át a kvíz! A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 19. Húzatok bele gyerekek! A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 19. Dzséjt, remélhetőleg azért leszel Nem ugyanaz a hangulat, ha valaki hiányzik Én vagyok A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 19. Még én is vagyok A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 19. Irány át a kvíz! Az újak kedvéért, ez a Star Wars Kvíz topik, ha jól sejtem. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás