Coce_Plant Posted April 28, 2009 Share Posted April 28, 2009 Jubileumi Kvízforduló Május 19.-én lesz a 10 éves évfordulója a Baljós Árnyak tengerentúli bemutatásának, így eme remek, jeles alkalommal a Saga Fórum, Ody Mandrell kezdeményezésére, egy Jubileumi Kvízfordulóval szeretne megemlékezni. Természetesen a kvíz fegyvertára nem csak az első epizódra fog leszűkülni, sőt nehezedni fog olyan formában, hogy immár túl vagyunk a Clone Wars első évadján, így a sorozatból is akadnak majd bőven kérdések. Ha valaki nem érzi magával még az Erőt, az 19.-ig nézzen meg mindent még párszor, mert a kérdések nem padawanbeavatás erősségűek lesznek! Az Erő legyen a Felkészülésetekkel! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted April 28, 2009 Share Posted April 28, 2009 Végre játéééék! Üdv itthon Coce! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pildi Posted April 28, 2009 Share Posted April 28, 2009 Ez nagyon jó hír! Már nagyon hiányzott egy jó kis versengés. Link to comment Share on other sites More sharing options...
barnez Posted April 28, 2009 Share Posted April 28, 2009 Na, ez jó hír! Már alig várom! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted April 28, 2009 Share Posted April 28, 2009 "Játék-játék-játééééék!!!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jinx Lumos Joke Posted April 29, 2009 Share Posted April 29, 2009 Még nem néztem meg a naptárban, de nem hiszem, hogy rá fogok érni sajna... Vagy ez hogy lesz? Mindenkinek egyszerre kell online lennie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissKarrde Posted April 29, 2009 Share Posted April 29, 2009 Az eddigi kvízek olyanok voltak, hogy online játszottunk Jó, hogy megint lesz kvíz, de szerintem én úgyis elvérzek rajta, tekintve, hogy az SW-s lexikális tudásom sok mindenkié alatt van itt Sebaj, a játék a lényeg Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolmilan Posted April 29, 2009 Share Posted April 29, 2009 Hurrrrá!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gyoka Lamaro Posted April 29, 2009 Share Posted April 29, 2009 Hmm... Ez jó! Végre kipróbálhatom ezt a fajta kvízt is! (Eddig úgyis csak utólag olvashattam el...) Karrde, nem kell parázni, vagyunk itt többen is, akik Dzséjték közelében sem járunk lexikális tudásban. Max majd összefogunk ellenük... :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pildi Posted April 29, 2009 Share Posted April 29, 2009 Azért egy-két kóbor pont leesik mindenkinek, ezt tanusíthatom... És csak biztatni tudok mindenkit, hogy ne riassza el mások (vélt vagy valós ) többlet tudása, mert szerencséje bárkinek lehet, és azt a konkrét kérdést - lexikális tudás ide vagy oda - ő tudja majd leggyorsabban megválaszolni. Nekem anno már az is sikerélmény volt, ha tudtam a helyes választ, mégha nem is én voltam a leggyorsabb, így pontot nem ért. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted April 29, 2009 Share Posted April 29, 2009 Dzséjtet se kell túlmisztifikálni. Számos forduló volt a régi kvízben amiket nem ő nyert. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oldfighter Posted April 29, 2009 Share Posted April 29, 2009 Dzséjtet se kell túlmisztifikálni. Számos forduló volt a régi kvízben amiket nem ő nyert. Jah, amikor a netszolgáltatója nem üzemelt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted April 29, 2009 Share Posted April 29, 2009 Jah, amikor a netszolgáltatója nem üzemelt. Nem csak akkor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oldfighter Posted April 29, 2009 Share Posted April 29, 2009 De azért immár korlátozhatnák egy picikét. De elég lenne a kvíz alatti áramszünet is. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted April 29, 2009 Share Posted April 29, 2009 De azért immár korlátozhatnák egy picikét. De elég lenne a kvíz alatti áramszünet is. Sokszor pedig azért nyert mert egyszerűen gyorsabb volt. Szóval nem a tudása oly' hatalmas, hanem a reakció ideje gyors. Ezért támogatom a javaslatod. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oldfighter Posted April 29, 2009 Share Posted April 29, 2009 Sokszor pedig azért nyert mert egyszerűen gyorsabb volt. Szóval nem a tudása oly' hatalmas, hanem a reakció ideje gyors. Ezért támogatom a javaslatod. Igen, burkoltan pontosan erre céloztam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissKarrde Posted April 29, 2009 Share Posted April 29, 2009 Dzséjtet se kell túlmisztifikálni. Számos forduló volt a régi kvízben amiket nem ő nyert. Ki mondta, hogy csak róla van szó? Egyébként sem gond ez, de jó cukkolni Egyébként és szerintem ő valóban nagy tudású SW terén Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted April 29, 2009 Share Posted April 29, 2009 Nem csak akkor. Persze, néha csak egyszerűen hagytalak benneteket nyerni Azért vannak itt páran, akiket nem szavad lebecsülni (főleg, hogy az utolsó kvízen már a sebesség sem számított). Bár ha Coce megint olyan kérdésekkel jön, amik megválaszolásáért végig kell hallgatni valamelyik DVD audiókommentjét, vagy fel kell túrni a Hyperspace-ről összeszedett forgatási naplókat, akkor azért na... khm... ott már mindenki szívhatja a fogát, hogy Coce mama azért néha levegőt is kaphasson a csuklás közben Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissKarrde Posted April 29, 2009 Share Posted April 29, 2009 Ha ilyen tudástárakhoz kell fordulni, akkor megvárom, míg valaki megtalálja a választ És végül is én sem halok meg hü**én Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coce_Plant Posted April 30, 2009 Author Share Posted April 30, 2009 Persze, néha csak egyszerűen hagytalak benneteket nyerni Azért vannak itt páran, akiket nem szavad lebecsülni (főleg, hogy az utolsó kvízen már a sebesség sem számított). Bár ha Coce megint olyan kérdésekkel jön, amik megválaszolásáért végig kell hallgatni valamelyik DVD audiókommentjét, vagy fel kell túrni a Hyperspace-ről összeszedett forgatási naplókat, akkor azért na... khm... ott már mindenki szívhatja a fogát, hogy Coce mama azért néha levegőt is kaphasson a csuklás közben Nem kell félni, fájni fog... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissKarrde Posted April 30, 2009 Share Posted April 30, 2009 No akkor majd a kvíz előtt bekészítek némi fájdalom és búfelejtő alkoholipari terméket Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted April 30, 2009 Share Posted April 30, 2009 Hm... így nem sok esélyt jósolok magamnak, hogy a CW is benne lesz, de sebaj. Már várom, bár május 20-n nyelvvizsgám van, így erősen kérdéses, hogy tudok-e lenni... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gyoka Lamaro Posted April 30, 2009 Share Posted April 30, 2009 (edited ) Dzséjtet se kell túlmisztifikálni. Számos forduló volt a régi kvízben amiket nem ő nyert. Mármint leszámítva azokat, amelyeken nem tudott részt venni, vagy épp ő tette fel a kérdéseket? Na jó, tudom, hogy ő sem egy élő SW lexikon, de azért el kell ismerni a tudását. (Egyébként is ugyanazokkal a kérdésekkel élőben már nem volt akkora előnye... ) De amikor a talin kvízeztünk az ősszel, örültem, hogy nekem oda vannak írva a válaszok. Egyébként sok kérdésre nem tudtam volna a választ. Donát, én egy picit jobb helyzetben leszek. Nekem 18-án lesz az írásbeli vizsgám gazd. infóból. Edited April 30, 2009 by Gyoka Lamaro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted May 1, 2009 Share Posted May 1, 2009 Na jó, tudom, hogy ő sem egy élő SW lexikon, de azért el kell ismerni a tudását. (Egyébként is ugyanazokkal a kérdésekkel élőben már nem volt akkora előnye... ) Van az életben egy nagy bölcsesség: nem az az okos, aki mindenre tudja a választ, hanem az, aki minden kérdésre tudja, hogy hol kell keresni a választ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissKarrde Posted May 1, 2009 Share Posted May 1, 2009 Igaz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oldfighter Posted May 1, 2009 Share Posted May 1, 2009 Van az életben egy nagy bölcsesség: nem az az okos, aki mindenre tudja a választ, hanem az, aki minden kérdésre tudja, hogy hol kell keresni a választ. Te, te....Te Platonok reinkarnációja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted May 1, 2009 Share Posted May 1, 2009 Az igazán okos viszont az, aki nem árulja el a titkát :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gyoka Lamaro Posted May 1, 2009 Share Posted May 1, 2009 Van az életben egy nagy bölcsesség: nem az az okos, aki mindenre tudja a választ, hanem az, aki minden kérdésre tudja, hogy hol kell keresni a választ. Igen, ezt próbálom én is mindinkább elsajátítani. (Több-kevesebb sikerrel...) Donát, az igazán okos (bölcs) ember elárulja az ilyen praktikáit, mert ezzel szimpátiát kelt maga iránt. Viszont mindezt úgy teszi, hogy a másik ne kapjon elég információt a helyes felhasználásához, így az előnye is megmarad vele szemben. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted May 1, 2009 Share Posted May 1, 2009 Igen, ezt próbálom én is mindinkább elsajátítani. (Több-kevesebb sikerrel...) icon4.gif Donát, az igazán okos (bölcs) ember elárulja az ilyen praktikáit, mert ezzel szimpátiát kelt maga iránt. Viszont mindezt úgy teszi, hogy a másik ne kapjon elég információt a helyes felhasználásához, így az előnye is megmarad vele szemben. :D Innét nézve több a siker, mert érted a dörgést Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted May 1, 2009 Share Posted May 1, 2009 (edited ) OFF Gyoka: A titok alatt nem a szimpátia keltő "nesze semmi - fogd meg jól" marketingelést értem, aminek az átlag lehet hogy bedől, hanem azt, amikor valaki ténylegesen kiszolgáltatja a kulcsot a gondolkodáshoz. Pl, ha én átlag 5 másodpercen belül számolok fejben kétjegyű x kétjegyű szorzatot, akkor egy dolog, hogy megmondom-e, hogy pontosan hogy (titok), az meg egy másik, hogy utalok rá (ezt szorozd ezzel és akkor majd meglátod...). ON Edited May 1, 2009 by Donát Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts