Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

OFF

Értelek, Donát. Én egy kicsit másra gondoltam. Egy példa:

- Hogy tudsz minden kérdésre választ találni?

- Gugli a barátom.

Elárulta a kérdezett a megoldást, a "titkát"? Igen, hisz megmondta, hogy megkeresi a választ az interneten. A válasz ismeretében bárki képes lesz minden kérdésre választ találni? Nem, csak akkor, ha megfelelő gyakorlatra tesz szert a kereső használatában. És itt nincs mit pontosan elmagyarázni, hisz ahány kérdés, annyiféle keresőkulcs szükséges, és még a találatok közül is ki kell tudni választani a legjobbat. Ezt pedig nem lehet elmagyarázni, csak gyakorlással kitapasztalni. :D

Dzséjt válasza is hasonló: a titka, hogy tudja, mit hol keressen. Még a felhasznált oldalakat is felsorolhatná, akkor is megmaradna az előnye, hisz sokkal többet használta ezeket az oldalakat, tehát még mindig gyorsabban rátalál a válaszokra, mint mások. Csak annak ér valamit a válasza, aki hasonló gyakorlattal rendelkezik. Na de ő meg már ismeri a titkot. Tehát elárulta a titkát, mégsem szerez vele igazi előnyt senki, hisz vagy nem tudja kellő hatékonysággal felhasználni jelentős ideig, vagy már eddig is ismerte a titkát, mert maga is rájött, vagy mástól már hallotta. :P

ON

Szerkesztve: - Gyoka Lamaro

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Ok, csak hát a kezdőlapom az új hozzászólások lap oldal, így a híroldalt nem nézem :)

Úgy látszik ez elkerülte a figyelmemet

Szerkesztve: - Darth_Phobos

Hozzászólás ideje:
Sajnos Coce nem tud feljönni egyelőre a fórumra, így engem kért meg, hogy kérdezzem meg tőletek mikor lenne jó megrendezni a keddi kvízt? Nyolc vagy kilenc órakor?

Nekem a 8 óra nagyon korán van, jobb lenne 9-kor, vagy ha az már túl késő, és nem csak egész órában lehet gondolkozni, akkor fél 9-kor.

Hozzászólás ideje:
No akkor megy egy laza kis telefon Veszprém energiaellátójának, hogy időben zárjanak le mindent. :P

Még ne, éppen egy új videót töltök fel, amivel egész délután sz*rakodtam. Ha ez most megszakad, a család Don nélkül marad. Te a saját fejedet találnád meg az ágyadban :)

Majd a vihar elintézi. :)

Itt viharnak jele sincs :P De attól függetlenül megeshet, hogy nem leszek itt :P

Hozzászólás ideje:

Én itt vagyok. :)

Kérdezném, hogy melyik topikban lesz a kvíz - hogy nehogy elmulasszam a kezdést.

Hozzászólás ideje:
Irány át a kvíz!

Az újak kedvéért, ez a Star Wars Kvíz topik, ha jól sejtem. :)

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.