Ki-Adi-Mundi Hozzászólás ideje: 2005. November 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 24. Az ifjú hölgy tud magyarul?! Az az anyanyelve... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2005. November 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 24. Az ifjú hölgy tud magyarul?! Az az anyanyelve... Küldtem privát üzenetet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ki-Adi-Mundi Hozzászólás ideje: 2005. November 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 24. 75%... addig még igyekszem megírni az Arisztotelészi vizsgámat. (mi a boldogság? min. 10 oldalt írni... brrrr!) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ki-Adi-Mundi Hozzászólás ideje: 2005. November 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 24. Megnéztem a videót. Először is el kell mondanom, hogy nem csalódtam! Nagyon jól nézett ki az Ani-Obi párbaj összevágva a Vader-Obi párbajjal!! Habár nem érzem felépítettnek egészében a klippet. A zene túl hamar vált a BotH-ra és alatta a képeket sem tudom a zenéhez illeszteni. De a klippnek sikerült bennem éreztetnie, hogy Anakin hős volt... Obi-Wanról ezt nem éreztem, de kellene. Habár tudom, hogy nem egy elkészült videóról van szó, de erről most így vélekedem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2005. November 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 29. Elkészült egy új videó, bő 6 perc tömény lézerkard, 10 különböző zenére összevágva (Yoda és az erő témája, I am the Senate, Duel of the Fates, Forst Battle, Yavini csata, Birodalmi induló, aszteroida mezős üldözős zene stb.) Most mentem, aztán töltöm fel, kb 220 mega lesz... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 29. kb 220 mega lesz... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2005. November 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 29. kb 220 mega lesz... Ha tök kicsire állítanám a képméretet, akkor is min. 100 megára jönne ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ki-Adi-Mundi Hozzászólás ideje: 2005. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 29. Csak megauploadra lehet feltölteni? Ez szemét lassú! Ki kell találni valamit! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2005. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 29. Csak megauploadra lehet feltölteni? Ez szemét lassú!Ki kell találni valamit! Mondjuk FTP totzal commanderes.Oldal Feltöltés. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2005. November 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 29. Csak megauploadra lehet feltölteni? Ez szemét lassú!Ki kell találni valamit! Amit eddig átküldtem belőle, az hgy tetszett? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 29. Kérlek Lenci legközelebb ne megaupload-ra tölsd fel! Hanem arra a másikra, amire régebben szoktunk feltölteni.Nem tom már a címét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2005. November 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 29. Kérlek Lenci legközelebb ne megaupload-ra tölsd fel! Hanem arra a másikra, amire régebben szoktunk feltölteni.Nem tom már a címét. Segítek: YOUSENDIT Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 29. yousendit.com/ Megvan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2005. November 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 29. yousendit.com/ Megvan Már töltöm arra is, de mindkét feltöltésnek még legalább 3 óra kell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 29. Majd talán egy újabb DVD-t be lehetne izzítani valamikor. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2005. November 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 29. Majd talán egy újabb DVD-t be lehetne izzítani valamikor. Ha lesz klubnap és eljössz rá, akkor igen... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 29. Ha lesz klubnap és eljössz rá, akkor igen... Akkor nem lesz DVD-m. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2005. November 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 29. Ha lesz klubnap és eljössz rá, akkor igen... Akkor nem lesz DVD-m. Ja végül is postázhatok is, de ahhoz kellenek még klipek, majd ha 1 nagyobb mennyiség elkészül, összegyűlik, akkor küldök megint... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Vendég Hozzászólás ideje: 2005. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 29. Majd talán egy újabb DVD-t be lehetne izzítani valamikor. Ha lesz klubnap és eljössz rá, akkor igen... Én is beruháznék egyre.Csak ne div-xes legyen mert aszt nem tudom lejátszani! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2005. November 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 29. Majd talán egy újabb DVD-t be lehetne izzítani valamikor. Ha lesz klubnap és eljössz rá, akkor igen... Én is beruháznék egyre.Csak ne div-xes legyen mert aszt nem tudom lejátszani! Nem div-xes... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 29. Lenci. Kiépíthetnél egy iparágat. Árulnád a DVD-ket, aztán ebből élnél. Lucas2. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2005. November 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 29. Lenci. Kiépíthetnél egy iparágat. Árulnád a DVD-ket, aztán ebből élnél. Lucas2. Nem is rossz ötlet. De még csak amatör videokészítő vagyok, eddig minden klippem sok kivánnivalót hagyott maga után, de ez a legújabb lézerkardos, amit még mindig csak töltök felfelé, nekem is tetszik, csak túl hosszú talán (bő 6 perc), viszont a főszereplője egyértelműen a lézerkard... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 29. Csak ha a Lucasfilm tudomást vesz arról, hogy valaki pénzért árulja a szerzői jogvédelem alatt álló filmjeiket, másnap már kopoktatnak az öltönyösök az ajtón Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2005. November 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 29. Csak ha a Lucasfilm tudomást vesz arról, hogy valaki pénzért árulja a szerzői jogvédelem alatt álló filmjeiket, másnap már kopoktatnak az öltönyösök az ajtón Hát saját boltot nyitni nem fogok az tuti, csak kéz alatt.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2005. November 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 29. még midig 3 óra míg feltölti, ergo csak holnap lesz link... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 30. Igen lenci, talán a játékidővel is baj van. Jobb lenne egy zenei témára, rövidebb klippeket csinálni. Amolyan trailer szerűen. Persze ez csak ötlet. Mint az is, hogy megcsinálhatnád a saját EPI-VI trailerjeidet, 2 perc körüli játékidőben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ki-Adi-Mundi Hozzászólás ideje: 2005. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 30. Ez a trailer nagy ötlet! Szívesen megnéznék egyet Lenci módra. ) Ha csak egy mód van rá, mindenképp a jobbik szerverre töltsd fel, mert nem tudom letölteni 2kb/sec-el!! Egyébként meg baromi jó lesz ez a videó! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2005. November 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 30. Itt a link a lézerkardoshoz. http://www.megaupload.com/?d=QDXY78U5 tegnap elkezdtem feltölteni a másikra is, de félbeszakadt a feltöltés, most újból kezdtem a yousendit-re is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 30. Dejó, 3 óra és letöltödik FÉL ÓRA MÚLVA: De jó, 1 óra és letöltődik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 30. Lenci: A videó jeleneteinek összevágása első-osztályú. Föleg a végén tetszett, ahogy Luke eldobja a kardot, majd a következőben, Obi-Wan elkapja a felé repülőt Viszont a hang-effektek egy idő után picit zavaróak voltak, föleg ilyen hosszú távon... vajon milyen lenne, ha csak a zene menne és a fénykard-hangok csak ritkán, a kulcsmomentumoknál hallatszodnának? Illetve a kevesebb itt is több lenne... a 6 perc picit hosszú. De összességében nagyon jó! Egész kedvet kaptam egy kis SW nézéshez Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.