Ki-Adi-Mundi Hozzászólás ideje: 2005. November 24. Hozzászólás ideje: 2005. November 24. Az ifjú hölgy tud magyarul?! Az az anyanyelve... Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2005. November 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. November 24. Az ifjú hölgy tud magyarul?! Az az anyanyelve... Küldtem privát üzenetet Válasz
Ki-Adi-Mundi Hozzászólás ideje: 2005. November 24. Hozzászólás ideje: 2005. November 24. 75%... addig még igyekszem megírni az Arisztotelészi vizsgámat. (mi a boldogság? min. 10 oldalt írni... brrrr!) Válasz
Ki-Adi-Mundi Hozzászólás ideje: 2005. November 24. Hozzászólás ideje: 2005. November 24. Megnéztem a videót. Először is el kell mondanom, hogy nem csalódtam! Nagyon jól nézett ki az Ani-Obi párbaj összevágva a Vader-Obi párbajjal!! Habár nem érzem felépítettnek egészében a klippet. A zene túl hamar vált a BotH-ra és alatta a képeket sem tudom a zenéhez illeszteni. De a klippnek sikerült bennem éreztetnie, hogy Anakin hős volt... Obi-Wanról ezt nem éreztem, de kellene. Habár tudom, hogy nem egy elkészült videóról van szó, de erről most így vélekedem. Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2005. November 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. November 29. Elkészült egy új videó, bő 6 perc tömény lézerkard, 10 különböző zenére összevágva (Yoda és az erő témája, I am the Senate, Duel of the Fates, Forst Battle, Yavini csata, Birodalmi induló, aszteroida mezős üldözős zene stb.) Most mentem, aztán töltöm fel, kb 220 mega lesz... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. November 29. Hozzászólás ideje: 2005. November 29. kb 220 mega lesz... Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2005. November 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. November 29. kb 220 mega lesz... Ha tök kicsire állítanám a képméretet, akkor is min. 100 megára jönne ki. Válasz
Ki-Adi-Mundi Hozzászólás ideje: 2005. November 29. Hozzászólás ideje: 2005. November 29. Csak megauploadra lehet feltölteni? Ez szemét lassú! Ki kell találni valamit! Válasz
Derb Hozzászólás ideje: 2005. November 29. Hozzászólás ideje: 2005. November 29. Csak megauploadra lehet feltölteni? Ez szemét lassú!Ki kell találni valamit! Mondjuk FTP totzal commanderes.Oldal Feltöltés. Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2005. November 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. November 29. Csak megauploadra lehet feltölteni? Ez szemét lassú!Ki kell találni valamit! Amit eddig átküldtem belőle, az hgy tetszett? Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. November 29. Hozzászólás ideje: 2005. November 29. Kérlek Lenci legközelebb ne megaupload-ra tölsd fel! Hanem arra a másikra, amire régebben szoktunk feltölteni.Nem tom már a címét. Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2005. November 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. November 29. Kérlek Lenci legközelebb ne megaupload-ra tölsd fel! Hanem arra a másikra, amire régebben szoktunk feltölteni.Nem tom már a címét. Segítek: YOUSENDIT Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. November 29. Hozzászólás ideje: 2005. November 29. yousendit.com/ Megvan Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2005. November 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. November 29. yousendit.com/ Megvan Már töltöm arra is, de mindkét feltöltésnek még legalább 3 óra kell Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. November 29. Hozzászólás ideje: 2005. November 29. Majd talán egy újabb DVD-t be lehetne izzítani valamikor. Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2005. November 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. November 29. Majd talán egy újabb DVD-t be lehetne izzítani valamikor. Ha lesz klubnap és eljössz rá, akkor igen... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. November 29. Hozzászólás ideje: 2005. November 29. Ha lesz klubnap és eljössz rá, akkor igen... Akkor nem lesz DVD-m. Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2005. November 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. November 29. Ha lesz klubnap és eljössz rá, akkor igen... Akkor nem lesz DVD-m. Ja végül is postázhatok is, de ahhoz kellenek még klipek, majd ha 1 nagyobb mennyiség elkészül, összegyűlik, akkor küldök megint... Válasz
Vendég Hozzászólás ideje: 2005. November 29. Hozzászólás ideje: 2005. November 29. Majd talán egy újabb DVD-t be lehetne izzítani valamikor. Ha lesz klubnap és eljössz rá, akkor igen... Én is beruháznék egyre.Csak ne div-xes legyen mert aszt nem tudom lejátszani! Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2005. November 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. November 29. Majd talán egy újabb DVD-t be lehetne izzítani valamikor. Ha lesz klubnap és eljössz rá, akkor igen... Én is beruháznék egyre.Csak ne div-xes legyen mert aszt nem tudom lejátszani! Nem div-xes... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. November 29. Hozzászólás ideje: 2005. November 29. Lenci. Kiépíthetnél egy iparágat. Árulnád a DVD-ket, aztán ebből élnél. Lucas2. Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2005. November 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. November 29. Lenci. Kiépíthetnél egy iparágat. Árulnád a DVD-ket, aztán ebből élnél. Lucas2. Nem is rossz ötlet. De még csak amatör videokészítő vagyok, eddig minden klippem sok kivánnivalót hagyott maga után, de ez a legújabb lézerkardos, amit még mindig csak töltök felfelé, nekem is tetszik, csak túl hosszú talán (bő 6 perc), viszont a főszereplője egyértelműen a lézerkard... Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. November 29. Hozzászólás ideje: 2005. November 29. Csak ha a Lucasfilm tudomást vesz arról, hogy valaki pénzért árulja a szerzői jogvédelem alatt álló filmjeiket, másnap már kopoktatnak az öltönyösök az ajtón Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2005. November 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. November 29. Csak ha a Lucasfilm tudomást vesz arról, hogy valaki pénzért árulja a szerzői jogvédelem alatt álló filmjeiket, másnap már kopoktatnak az öltönyösök az ajtón Hát saját boltot nyitni nem fogok az tuti, csak kéz alatt.... Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2005. November 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. November 29. még midig 3 óra míg feltölti, ergo csak holnap lesz link... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. November 30. Hozzászólás ideje: 2005. November 30. Igen lenci, talán a játékidővel is baj van. Jobb lenne egy zenei témára, rövidebb klippeket csinálni. Amolyan trailer szerűen. Persze ez csak ötlet. Mint az is, hogy megcsinálhatnád a saját EPI-VI trailerjeidet, 2 perc körüli játékidőben. Válasz
Ki-Adi-Mundi Hozzászólás ideje: 2005. November 30. Hozzászólás ideje: 2005. November 30. Ez a trailer nagy ötlet! Szívesen megnéznék egyet Lenci módra. ) Ha csak egy mód van rá, mindenképp a jobbik szerverre töltsd fel, mert nem tudom letölteni 2kb/sec-el!! Egyébként meg baromi jó lesz ez a videó! Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2005. November 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. November 30. Itt a link a lézerkardoshoz. http://www.megaupload.com/?d=QDXY78U5 tegnap elkezdtem feltölteni a másikra is, de félbeszakadt a feltöltés, most újból kezdtem a yousendit-re is Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. November 30. Hozzászólás ideje: 2005. November 30. Dejó, 3 óra és letöltödik FÉL ÓRA MÚLVA: De jó, 1 óra és letöltődik Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. November 30. Hozzászólás ideje: 2005. November 30. Lenci: A videó jeleneteinek összevágása első-osztályú. Föleg a végén tetszett, ahogy Luke eldobja a kardot, majd a következőben, Obi-Wan elkapja a felé repülőt Viszont a hang-effektek egy idő után picit zavaróak voltak, föleg ilyen hosszú távon... vajon milyen lenne, ha csak a zene menne és a fénykard-hangok csak ritkán, a kulcsmomentumoknál hallatszodnának? Illetve a kevesebb itt is több lenne... a 6 perc picit hosszú. De összességében nagyon jó! Egész kedvet kaptam egy kis SW nézéshez Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.