Ugrás a kommentre

Lenci videói

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Most kezdekneki életem legnagyobb videójának, bár lehet, hogy ez már túl hosszú lesz, mert többnek ígérkezik 10 percnél, az ep2 Ending témájára, onnantól, hogy űDooku elrepül a föderáció hajója alatt (mármint a zenében onnan)....

huh...

Hozzászólás ideje:

Na végre volt szerencsém látni... egyelőre csak az Obi-Wanost, de le a kalappal elötted Lenci. Már az első ep.3-asok is jók voltak, de ez most nagyságrendekkel jobb lett annál is.

Csak annyit jegyeznék meg, hogy talán lehetne kevesebb effektezett képváltás... de ettől függtlenül iszonyat jó ez a videó! Gratula!

Hozzászólás ideje:

Az eddigi bíztatásokon és persze az "alkotás örömén" felbuzdúlva csináltam 1 jó nagy klipet. Azt kérném, hogy aki teheti nézze meg, mert valóban érdekelne a véleményetek, hisz ezen a klipen jó néhány napot dolgoztam, persze nem ezt csináltam folyamatosan. Szóval ez 10 perces, és közel 300 mega (azért 300 nincs meg) és inkább lassú a zenéje, olyan jó kis ep2-es, tehát nem az akciók, hanem az "emlékek", párbeszédek, "érzelmek" dominálnak, a főszereplő egyértelműen Vader, de Yodának is van egy "betétje", meg sok mindenkinek. Szóval valahogy összeakartam fogni az egész saga-t, a magam kis egyszerű módján....

Here is a link for your reference:

http://s36.yousendit.com/d.aspx?id=3D18G62...R92W0HIJBMJGR42

Hozzászólás ideje:

No megnéztem ezt a legutóbbit is, király! Simán kiadhatnák mondjuk Hyperspace extraként, vagy valami...

(ha nagyon ráérsz, csinálhatnál egyet a Star Wars nőiről, különös tekintettel a handmaidenekre, és inkább a háttérkarakterekre koncentrálva - Aurra Sing, ep1-es "Pajzsot fel!" pilótanő, Organa királynő, Shaak Ti, Echo Base rádiós, Barriss Offee, stb. De csak ha nagyon sok időd van ám)

Hozzászólás ideje:
Lenci, nagyon kíváncsi vagyok a videódra, de normális az, ha 10kb/s-el jön? Ez nagyon lassú. Másnak is így jön?

Én már láttam. Nagyon super csak nagy a mérete.Eleve 10 perces így megérthető a lassan lévő letöltés. Nekem is így jött le. 8) :csubi: :csubi:

Hozzászólás ideje:

Mostanra letöltötte és meg is néztem. Örülök, mert elmondhatom, megérte letölteni és rászánni ennyi időt. Gratulálok Lenci, remélem még csinálsz sok hasonló videót. Igazán ügyes vagy!

Nagyon tetszettek, hogy a régi részekből az utalásokat meg is jelenítetted képileg, ahogy te látod azt a jelenetet. Nagyon élveztem nézni. De ha annyit megengedsz, azt megjegyezném, hogy amikor Palpi kikiáltja a Galagtikus Birodalmat, ott ki lehetett volna tartani azt a jelenetet tovvább is. Szerintem hamar váltottál el arról a jelenetről. Persze ez saját vélemény.

Különsösen tetszett még az, amikor Vader elgondolkodik a Luke-al való beszélgetés után az Endoron és párhuzamosan jelenítettél meg képeket, hogy mikre gondolhat ott. Egyszóval szuper volt az egész! :roll: :41:

Hozzászólás ideje:

köszi a kedves szavakat, de nyugodtan írjátok le, ha valami szar, mert kíváncsi vagyok a ritikákra is.

Az elmúlt másfél hétben nem volt időm, de tegnap elkezdtem egy rövidebbet, majd kész lesz...

Hozzászólás ideje:

Igazán remek klipp!! Most tényleg ne gondold azt, hogy nem mondanám meg, ha nem tetszene. Azt hiszem gyűjteni fogom a kreálmányaidat! :lol:

Hozzászólás ideje:

Ma volt szerencsém kézhez kapni, egy Lenci videóit tartalmazó DVD-t. Mit is mondjak, nagyon jól sikerült munkák! Minden újabb klipp jobb lett, látszik a fejlődés. A kedvencem az SW supertrailer eleje, ami Anakinnal foglalkozik. Nos, ez szerintem annyira tetszik, hogy még a SW zenei DVD-t egyes számait is lekörözi nálam! Pont olyan, amilyet szerettem volna ott is látni! Össze van vágva Vader vívódása, régi képekkel, mindez remek érzékkel válogatva. A hideg futkosott a hátamon (pedig ebben a melegben ez nagy szó :lol:), annyira tetszett. Gratulálok lenci! :41: Ha adhatok egy tippet, akkor szerintem érdemes lenne probálkoznod, csak egyetlen karakterre épülő klippek készítésével is. Nekem tuti bejönnének. :roll:

Hozzászólás ideje:
Ma volt szerencsém kézhez kapni, egy Lenci videóit tartalmazó DVD-t.

És azt honnan? Itt nem tudok videókat nézni, leginkább a hang a gond, anélkül meg ! Csak dvd-n otthon. Úgy viszont szívesen néznék. Főleg, mivel annyit dícséritek :)

• 2 héttel később...
  • 5 héttel később...

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.