Bomarr Hozzászólás ideje: 14 órával korábban Hozzászólás ideje: 14 órával korábban Bár a képregényeket nem kezelik annyira fontos kánon-műként, viszont Poe szülei (Kes Dameron és Shara Bey) nem egyetlen füzetben hanem egy rakás képregényben, meg néhány regényben/novellában is előkerültek már. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 14 órával korábban Szerző Hozzászólás ideje: 14 órával korábban Csak nehogy kitalálják, hogy a mostoha szülei voltak. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 11 órával korábban Szerző Hozzászólás ideje: 11 órával korábban 10 órával ezelőtt, csoli1138 írta: Azonnal folytattam a Zsivány egyes első 20 percével, így egyből feltűnt, hogy, K2 - nak nincs jelenete a Kafrene-n, Cassiannak meg a Wobanin, ahol K2-nak van, amikor Jyn-t felszedik. A Kafrene gyűrűje akció után biztos volt időugrás. Miután Cassian megtudta Tiviktől, hogy a fegyver valószínűleg létezik, fel kellett göngyölíteni az Erso család történetét. Jyn-t csak ezután szabadíthatták ki, amire Melshi és csapata ment, míg Cassian a Yavinon maradt. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 11 órával korábban Hozzászólás ideje: 11 órával korábban 4 órával ezelőtt, Dzséjt írta: Sanszos, a múltkor én is összekevertem és Poe születését BBY 2-re tettem, pedig ABY 2-ben született. (Továbbra is de jó lenne, ha kitalálnának valami fix 0. évet, ami nem a yavini csata lenne, mert baromi gáz így számolgatni, a sztori közepétől mi mennyire van.) Palpatine főkancellárrá választása ideális kezdő évszám lehetne. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 10 órával korábban Hozzászólás ideje: 10 órával korábban OFF Én inkább a Sith háború végét jelölném meg, Coruscant felszabadításával, ami után újraformálták a Köztársaságot azzá, ami megismerhettük a HR és a PT érákban és amit az ST érában látott új Köztársaság is folytatott. Palpatine kancellárrá választásával is az lenne a baj, ami a yavini csatával, hogy össze-vissza kéne pozitív és negatív irányba matekozni, csak 32 évvel el kéne csúsztatni az idővonalat. Sith háborúk vége 1000 évre van az ep1-től, igazán sztorik még nem játszódnak ott, szóval sokat nem kéne mínuszba menni, és ha meg majd jönnek történetek, akkor is, elég kicsi az esélye, hogy a közeljövőben az legyen az idővonal hozzávetőleges közepe. Könnyebb lenne: 932 - The Acolyte 1032 - The Phantome Menace 1042 - Attack ot fhe Clones 1045 - Revenge of the Sith 1064 - Andor/Rogue One/A New Hope ... 1068 - Return of the Jedi ... 1099 - The Rise of Skywalker És így tovább. Szépen haladhatnánk előre matekozással, és nem úgy kéne számolni, mint most, szakaszosan, pozitív és negatív irányba. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 8 órával korábban Hozzászólás ideje: 8 órával korábban Nehéz írni a részről. Tényleg litániát lehetne róla írni ami sok mindet megmagyarázna. Aminek örülök hogy nem lett igazam. Keyla életben maradt és kimenekítették a Yavin 4-re. Ugyanakkor megrázó volt mikor kérdezte Andort hogy hova vinnék és mikor a férfi elmondta hova akkor azt válaszolta hogy fogságban lenne. És ez nagyon leíri az egész yavini szövetségből. Kétrejött a Szövetség, de már nincs meg az a szabadság mikor még Luthen-nel elkezdték ennek Szövetségnek az alapjait lerakni. De be kell látni(én is szabadabb ember vagyok és nem szeretem ha parancsolgatnak, ugráltatnak), hogy a Birodalmat csak úgy lehet legyőzni ha a lázadókból egy szervezett és szabályozott haderőt faragnak. Ha mindenki azt csinál amhez kedve van az széthúzást, gyengeséget generál. A menekítésnél érdekes volt látni Andor és K2-SO kapcsolatát. Andor-on tisztán látszik hogy nem akar haverkodni, hanem csak azért hozta el a Ghorman-ról, mert kellett neki egy fegyver. Látta mire képesek és gondolhatta hogy jó lenne neki is egy ilyen. Közömbös neki a droid, de nem annyira utálja a droidokat mint Han. Ez tisztán látszik akkor mikor megmenti őket a droid, de Andor nem köszöni meg. Nem akar érzelmileg közel kerülni hozzá. Heert felügyelőnek kampeca. Nagy volt az ambició, nagy volt a bukta is. Az mérhetetlen szánalmas volt tőle hogy bement Dedrához tanácsot kérni, miközben ő tartóztatta le, sőt szerintem ő nyomhatta fel Partagaznál. Egy csepp sajnálatot sem éreztem iránta. Még megalázóbb volt számára hogy egy egyszerú őrmester is tojt rá. Hiába tartotta pajzsként maga elé a droid az örmester simán lőtt rá, sőt lehet végül ő is ölte meg. Aztán hőseink eljutnak a Yavin 4-re és megint jött az undor. Amiatt az arrogáns, pőffeszkedő, én vagyok a Jani viselkedés miatt ami a néger csajból meg a fehér fazonból áradt. Már az Ashokában is 60 bicska nyilt a zsebemben attól hogy nem hisznek Herának. Itt is csak hüledeztem és egyetlen kérdést tettem fel magamnak amit nekik is feltettem volna ha ott vagyok. Ti tényleg ennyire ostobák vagytok? Van egy fazon aki mindazt létrehozta ahol vagyok. Teljesen elkötelezett a lázadás iránt, voltak megkérdelezhető módszerei, de mindent a Birodalom elleni harcnak rendelt alá. Aztán van a Birodalom ami már minden határt átlépett, a terror már nyilttá vált. Lsd Ghorman. Minden arra utal hogy totális kontroll alá akarják vonni a Galaxist. Naponta történnek meg a dolgok. Felsorolni is nehéz , milyen borzalmakat csinált a Birodalom. Hisz én is azért vagyok a Szövetségnél mert látom ezeket. Namost ez a Luthen azt mondja hogy ez a Birodalom fegyvert épít. És nem hiszem el. Nem azt mondta az az ember aki megalapozta a lázadást hogy egy szeretetotthon épít szuperfegyvert hanem az a Birodalom amitől teljesen logikus lépés egy olyna fegyver létrehozása amivel rémuralmát megszílárdíthatja. Teljesen logikus az egész. Ráadásul Luthen miért hazudna erről? Nyilvánvalóan azonnal mindenféle kétely nélkül ezt ki kell vizsgálni. Nem a két tag nem hiszi el. Hát jól beolvasott nekik Andor. Én még azért beledurrantottam volna a levegőbe is. A kivizsgálása az info-nak nem kerül semmibe, legfeljebb kiderül hogy nincs alapja a dolognak. De azt nem engedheti meg magának a lázadés hogy ne higgye el mert ha igaz akkor vége mindennek. Bail reakcióján nagyon meglepődtem. Ő azért ennél okosabb volt. Hálistennek azért kis idővel belátták hogy ki kéne ezt vizsgálni, persze jött egy kis információ arról hogy a Jedha felett csillagromboló van. Aztán már csak az van hogy Andor elindul végzetes útjára ami egy nagyon szép montázsban jelenik meg. Mi már tudjuk hogy a férfi meghal. Luthen majd Andor is meghal hogy Luke felrobbanthassa a Halálcsillagot. Amikor Bix-et megláttam a kisbabával egyből az EP3 vége ugrott be. Egy új élettel egy új remény is nyílik Az édesapja tettével őneki már nem kell Palpatine békés és biztonságos Birodalmában élnie. Illetve egy mi lett volna ha is a gondolataim közé férkőzött. Bix-ben Padmét is láttam akinek ha sikerült volna elhagynia Anakint, akkor legalább életben marad és felnevelheti Luke-ot és Leiát, míg a férje Sith-et játszhat. De hát nem így történt. Nagyon jó volt az egész évad és gyönyörű lett a lezárás. 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 6 órával korábban Hozzászólás ideje: 6 órával korábban (szerkesztve) Nower Jebel szenátor szerintem a csúcs, kábé Xiono szenátor szintjén áll. Következtetesen idióta: Fun fact: Jebel a háború után sem hagyott fel a politikával. Épp ellenkezőleg, az új Köztársaság pénzügyminisztere lett. Szerkesztve: 6 órával korábban - Dzséjt 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.