Hozzászólás ideje: 2006. Május 2.20 éve Szerző A rots után újra ez a rész lett a favorite!! Látszik, hogy jó környezetbe kerültél.
Hozzászólás ideje: 2006. Május 2.20 éve Lucas azt mondja az audiokommentárban az arénás szerelmi vallomás után, hogy "Döntöttek. És mindketten viselni fogják döntésük következményeit."Betartotta a szavát. Hát be! Alaposan...
Hozzászólás ideje: 2006. Május 2.20 éve Nekem sajnos Hayden és Natalie produkciója nagyon lehúzza ezt a filmet, és ahhoz túlságosan előtérben van ez a vonal, hogy eltekinthessek tőle. Ezért csak 2-es... De jó h újraindult a szavazás, látom "kissé" megondoltad magad:)
Hozzászólás ideje: 2006. Május 2.20 éve Szerző De jó h újraindult a szavazás, látom "kissé" megondoltad magad:) Az új kiadásban még nem szavazott.
Hozzászólás ideje: 2006. Május 2.20 éve Inkább még nem is szavazott Bocs, Ody, nem láttam, hogy már írtál közben Szerkesztve: 2006. Május 2.20 éve - MissKarrde
Hozzászólás ideje: 2006. Május 2.20 éve hmmmm. az előbb mintha 13-on állt volna az ötösmutató... Én voltam.
Hozzászólás ideje: 2006. Május 2.20 éve Én voltam. egész eddig mit csináltál? (jó, tudom, a Jedi Rend koporsóját... szép lett)
Hozzászólás ideje: 2006. Május 2.20 éve Látszik, hogy jó környezetbe kerültél. Igen-igen Ahogy néztem az itteni filmes szavazásokat, kb ilyen sorrend jött ki: 1.:AOTC 2.:ROTS 3.:TESB 4.:ROTJ 5.:ANH 6.:TPM A prequel vezet, jeee Vajon aranycsirkén(khmm..fénykardon) melyik lesz az első?ROTS vagy AOTC...?Kíváncsian várom már a végeredményt.
Hozzászólás ideje: 2006. Május 3.20 éve Szerző Vajon aranycsirkén(khmm..fénykardon) melyik lesz az első?ROTS vagy AOTC...?Kíváncsian várom már a végeredményt. Érdekes végeredmény lesz, az tuti.
Hozzászólás ideje: 2006. Május 3.20 éve Érdekes végeredmény lesz, az tuti. Persze neked ötleted sincs.....
Hozzászólás ideje: 2006. Május 3.20 éve Szerző Persze neked ötleted sincs..... De van. Annyit esetleg elárulhatok a témába vágva, hogy az EPII nem szerepel rosszul...
Hozzászólás ideje: 2006. Május 3.20 éve egész eddig mit csináltál? (jó, tudom, a Jedi Rend koporsóját... szép lett) Az a helyzet, hogy a szavazások valahogy kiesnek nálam a fókuszból. Egyszerűen nem veszem észre őket. :)
Hozzászólás ideje: 2006. Május 12.20 éve Hát most néztem meg, és megint meg kell állapítanom, hogy akárcsak a többi rész: ez is Zseniális! Megunhatatlan!!!! DE hát ezt már minenki tudja.
Hozzászólás ideje: 2006. Május 16.20 éve Tényleg! Ma van négy éve, hogy bemutatták Szerkesztve: 2006. Május 16.20 éve - MissKarrde
Hozzászólás ideje: 2006. Május 16.20 éve Nekem olyan távolniak tűnik az a bemutató... De hát tényleg szülinapot! Megérdemli!!!
Hozzászólás ideje: 2006. Május 16.20 éve Szerző Te jó ég! Már négy éve volt? Zseniális film, egyedülálló! Imádom a mai napig. Ez a film olyan mint a jó bor. Idővel egyre finomabb lesz. Szerkesztve: 2006. Május 16.20 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2006. Május 16.20 éve Úgy van, ahogy Ody mondja! Az Erő éltessen "ifjú" Star wars film Donát.
Hozzászólás ideje: 2006. Május 16.20 éve Ez a film olyan mint a jó bor. Idővel egyre finomabb lesz. Valahogy így gondolom én is. Jobban szeretem most, mint négy éve
Hozzászólás ideje: 2006. Május 16.20 éve De gyorsan megy az idő.Emlékszem azon filóztam, hogy ebben a részben átáll-e vagy nem.Akkor még nem volt netem csak a spoilert láttam.A storyról sem tudtam semmit. Aztán jött a katarzis.200 Jedi egyszerre harcol.A mai napig imádom.
Hozzászólás ideje: 2006. Május 30.20 éve Nekem meg az volt nagy meglepetés hogy a klónok a Jedik oldalán harcolnak.Akkor azthittem hogy a Kereskedelmi szövetségben megszűnt a korrupció, és a Köztársaság oldalán harcol tovább.Azt is elrontották hogy a plakátokon Dooku mögött klónok voltak, és nem droidok, így mégjobban hittem azt hogy Dooku oldalán vannak.
Hozzászólás ideje: 2006. Május 30.20 éve Nekem meg az volt nagy meglepetés hogy a klónok a Jedik oldalán harcolnak.Akkor azthittem hogy a Kereskedelmi szövetségben megszűnt a korrupció, és a Köztársaság oldalán harcol tovább.Azt is elrontották hogy a plakátokon Dooku mögött klónok voltak, és nem droidok, így mégjobban hittem azt hogy Dooku oldalán vannak. Nem "elrontották", direkt így akarták. Anakin kezébe is vörös kard került a teaser poszteren. Nehogy a poszterekből mindent megtudjunk a filmről...
Hozzászólás ideje: 2006. Május 30.20 éve Szerző Azt is elrontották hogy a plakátokon Dooku mögött klónok voltak, és nem droidok, így mégjobban hittem azt hogy Dooku oldalán vannak. Szerintem ez arra utalhat, hogy ő rendelte a klónokat.
Hozzászólás ideje: 2006. Május 30.20 éve Nem is volt az annyira eltévedve a valóságtól, elvégre Darth Tyranus bízta meg Jangot
Hozzászólás ideje: 2006. Május 31.20 éve Valahogy így gondolom én is. Jobban szeretem most, mint négy éve Jobb a 2. rész mint 4 éve .
Hozzászólás ideje: 2006. Július 17.19 éve Szerző csillagos ötös nincs? Majd a kedvedért berakok egy hatost.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.