Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 2. A rots után újra ez a rész lett a favorite!! Látszik, hogy jó környezetbe kerültél. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 2. Lucas azt mondja az audiokommentárban az arénás szerelmi vallomás után, hogy "Döntöttek. És mindketten viselni fogják döntésük következményeit."Betartotta a szavát. Hát be! Alaposan... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 2. Nekem sajnos Hayden és Natalie produkciója nagyon lehúzza ezt a filmet, és ahhoz túlságosan előtérben van ez a vonal, hogy eltekinthessek tőle. Ezért csak 2-es... De jó h újraindult a szavazás, látom "kissé" megondoltad magad:) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 2. De jó h újraindult a szavazás, látom "kissé" megondoltad magad:) Az új kiadásban még nem szavazott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 2. (szerkesztve) Inkább még nem is szavazott Bocs, Ody, nem láttam, hogy már írtál közben Szerkesztve: 2006. Május 2. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 2. hmmmm. az előbb mintha 13-on állt volna az ötösmutató... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 2. hmmmm. az előbb mintha 13-on állt volna az ötösmutató... Én voltam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 2. Én voltam. egész eddig mit csináltál? (jó, tudom, a Jedi Rend koporsóját... szép lett) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 2. Látszik, hogy jó környezetbe kerültél. Igen-igen Ahogy néztem az itteni filmes szavazásokat, kb ilyen sorrend jött ki: 1.:AOTC 2.:ROTS 3.:TESB 4.:ROTJ 5.:ANH 6.:TPM A prequel vezet, jeee Vajon aranycsirkén(khmm..fénykardon) melyik lesz az első?ROTS vagy AOTC...?Kíváncsian várom már a végeredményt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 3. Vajon aranycsirkén(khmm..fénykardon) melyik lesz az első?ROTS vagy AOTC...?Kíváncsian várom már a végeredményt. Érdekes végeredmény lesz, az tuti. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 3. Érdekes végeredmény lesz, az tuti. Persze neked ötleted sincs..... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 3. Persze neked ötleted sincs..... De van. Annyit esetleg elárulhatok a témába vágva, hogy az EPII nem szerepel rosszul... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 3. egész eddig mit csináltál? (jó, tudom, a Jedi Rend koporsóját... szép lett) Az a helyzet, hogy a szavazások valahogy kiesnek nálam a fókuszból. Egyszerűen nem veszem észre őket. :) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Hát most néztem meg, és megint meg kell állapítanom, hogy akárcsak a többi rész: ez is Zseniális! Megunhatatlan!!!! DE hát ezt már minenki tudja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Boldog születésnapot AOTC! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. (szerkesztve) Tényleg! Ma van négy éve, hogy bemutatták Szerkesztve: 2006. Május 16. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Nekem olyan távolniak tűnik az a bemutató... De hát tényleg szülinapot! Megérdemli!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Boldog szüllinapot Klónok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. (szerkesztve) Te jó ég! Már négy éve volt? Zseniális film, egyedülálló! Imádom a mai napig. Ez a film olyan mint a jó bor. Idővel egyre finomabb lesz. Szerkesztve: 2006. Május 16. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Úgy van, ahogy Ody mondja! Az Erő éltessen "ifjú" Star wars film Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. További 1000 évet neki! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Ez a film olyan mint a jó bor. Idővel egyre finomabb lesz. Valahogy így gondolom én is. Jobban szeretem most, mint négy éve Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. De gyorsan megy az idő.Emlékszem azon filóztam, hogy ebben a részben átáll-e vagy nem.Akkor még nem volt netem csak a spoilert láttam.A storyról sem tudtam semmit. Aztán jött a katarzis.200 Jedi egyszerre harcol.A mai napig imádom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 30. Nekem meg az volt nagy meglepetés hogy a klónok a Jedik oldalán harcolnak.Akkor azthittem hogy a Kereskedelmi szövetségben megszűnt a korrupció, és a Köztársaság oldalán harcol tovább.Azt is elrontották hogy a plakátokon Dooku mögött klónok voltak, és nem droidok, így mégjobban hittem azt hogy Dooku oldalán vannak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Május 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 30. Nekem meg az volt nagy meglepetés hogy a klónok a Jedik oldalán harcolnak.Akkor azthittem hogy a Kereskedelmi szövetségben megszűnt a korrupció, és a Köztársaság oldalán harcol tovább.Azt is elrontották hogy a plakátokon Dooku mögött klónok voltak, és nem droidok, így mégjobban hittem azt hogy Dooku oldalán vannak. Nem "elrontották", direkt így akarták. Anakin kezébe is vörös kard került a teaser poszteren. Nehogy a poszterekből mindent megtudjunk a filmről... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 30. Azt is elrontották hogy a plakátokon Dooku mögött klónok voltak, és nem droidok, így mégjobban hittem azt hogy Dooku oldalán vannak. Szerintem ez arra utalhat, hogy ő rendelte a klónokat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 30. Nem is volt az annyira eltévedve a valóságtól, elvégre Darth Tyranus bízta meg Jangot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. Május 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 31. Valahogy így gondolom én is. Jobban szeretem most, mint négy éve Jobb a 2. rész mint 4 éve . Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Július 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 17. csillagos ötös nincs? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 17. csillagos ötös nincs? Majd a kedvedért berakok egy hatost. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.