Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2009. Október 14. Hozzászólás ideje: 2009. Október 14. Ezzel az erővel, Sidious, Dooku grófot is megkérhette volna, hogy állítsa össze a holokront, hisz ő is Jedi volt egykor. Mármint ezzel és előző résszel kapcsolatban. De azt nem tudjuk hogy Dooku éppen hol volt/harcolt/tárgyalt Lehet hogy a galaxis másik oldalán és Bane-nek éppen volt kéznél 2-3 jedi akkor minek utazzon feleslegesen(mellesleg Dooku nem biztos hogy tudott eről a kis tervről) Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Október 14. Hozzászólás ideje: 2009. Október 14. Sidius tudta hogy Ropalnál van kristály -> tudhatta hogy késöbb kihez/kikhez került-> a 66-osnál megmondta a klónoknak hogy az XY Jedit kutassák át kristályt keresve-> a Jedi templomból megszerzett holocront Vaderrel összerakatta az XY Jedi kristályával->? az így megszerzett tudással levadászhatta vagy kiképezhette a younglingokat Ebben az elméletben a leggyengébb láncszem, az hogy honnan tudná kinek adták Ropal után a kristályt? Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 14. Hozzászólás ideje: 2009. Október 14. Ebben az elméletben a leggyengébb láncszem, az hogy honnan tudná kinek adták Ropal után a kristályt?Gondolom úgy, ahogy kiderítette, hogy Ropalnal volt eddig a kristály Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Asszem ez a trilógia nem lesz a kedvencem. Akárcsak az elöző részben, úgy ebben is egymást váltogatták a jó és a kevésbé jó elemek. Az elején az akciók kifejezetten jók voltak: Bane szökései látványosra sikeredtek. Ugyanakkor pl. az a jelenet, melyben Sidious néhány robot társaságában gonoszul ecseteli gonosz tervét... jajj... nagyon nem jött be. Sidious ennyire kínos még sose volt. A Mustafar behozatala se lett a legszerencsésebb. Maga a tény, hogy szerepel, az nem gáz, elvégre a filmekben senki nem mondta, hogy most látják először, de ha már behozták akkor több fantáziát vártam volna el. Szóval egyelőre nálam so-so a második évad megitélése. Kiváncsian várom a következő részt. Remélem kellemesen meglep. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Nekem eddig ez a kedvenc hármasom. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Ugyanakkor pl. az a jelenet, melyben Sidious néhány robot társaságában gonoszul ecseteli gonosz tervét... jajj... nagyon nem jött be. Sidious ennyire kínos még sose volt. Kínos, ez az a szó, amit nem találtam akkor, amikor írtam az epizódról. Emiatt nem jött be nekem se. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Sidous mindig kínos volt ha nagyon szigorúan vesszük. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Nem, nem volt az. Itt igen. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Nem, nem volt az. Itt igen.Itt miért kínos? Én nem éreztem annak. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Mert ilyen mesebeli boszorkányokéra hasonlító alakítás tőle kissé szokatlan. Nekem legalábbis ők jutottak róla eszembe Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Ez jó hasonlat Oldie. Sidi kicsit tényleg fura volt ebben az epizódban. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. (szerkesztve) Mert ilyen mesebeli boszorkányokéra hasonlító alakítás tőle kissé szokatlan. Nekem legalábbis ők jutottak róla eszembe Kicsit görnyedt testtartása van, de nekem teljesen rendben volt. Abszolút nem éreztem azt, hogy idegen lenne a karakterétől gyerekeket kínozni. Szerkesztve: 2009. Október 16. - Ody Mandrell Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Kicsit görnyedt testtartása van, de nekem teljesen rendben volt. Abszolút nem éreztem azt, hogy idegen lenne a karakterétől gyerekeket kínozni. Nem a kínzással van a gond, hanem az előadásmóddal. Nem azt a magasztós benyomást kellti a testtartásával amit megszoktunk tőle. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Nem a kínzással van a gond, hanem az előadásmóddal. Nem azt a magasztós benyomást kellti a testtartásával amit megszoktunk tőle.Az EPVI -ban se túl magasztos a görnyedt testtartásával, de nem ragozom. Valakinek bejön, valakinek nem, engem szimplán nem zavar. De legalább tudom most már miért kínos egyesek szerint. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Na jó, de ott már öreg is volt. De ez az áskálódos kéztartás sose volt rá jellemző. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Jó, lehet hogy egy out of character volt ez számára, de nekem tetszett, hogy ennyire lelkes is tud lenni Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Na jó, de ott már öreg is volt. De ez az áskálódos kéztartás sose volt rá jellemző.Amikor Bane hajóján beszélgetnek akkor nagyon jó a kéztartása! Annyira kifejező. Mustafaron pedig a Jedi visszatérben látható kéztartását próbálták utánozni. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 17. Hozzászólás ideje: 2009. Október 17. Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld Kár volt, ha azt akarták egyáltalán. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Október 22. Egyébként ha már Anakin cselekedete felmerült a következő epizód kapcsán, akkor talán itt is megkérdőjelezhető a Jedik elmetrükkje Bane ellen. Ez nem túl erőszakos módszer egy jedinek? Ráadásul úgy, hogy felmerült az esetleges agykárosodás lehetősége is. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 22. Hozzászólás ideje: 2009. Október 22. De az, viszont úgy gondolták, hogy nincs más választásuk a gyerekek miatt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Október 22. De az, viszont úgy gondolták, hogy nincs más választásuk a gyerekek miatt.Ezt tudom én is, inkább a magánvéleményekre lettem volna kíváncsi. Gondolom neked elfogadható a dolog. Valahol nekem is, csak kissé furcsának tűnt ez a fajta agresszivitás részükről. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 22. Hozzászólás ideje: 2009. Október 22. Nem írtam, hogy elfogadható Ezt a Jedik gondolták. Véleményem szerint nem elfogadható egy Jeditől. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Október 22. Hozzászólás ideje: 2009. Október 22. Ez sem határozottan Jedis viselkedés. De nem ítélem el. Háború volt és a gyerekek biztonsága sokkal fontosabb, minthogy belenyúljanak-e egy fejvadász agyába, vagy sem. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 22. Hozzászólás ideje: 2009. Október 22. minthogy belenyúljanak-e egy fejvadász agyába, vagy sem.főleg úgy, hogy 2 társukat és majdnem egy 3.-at is megölt... Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Október 22. Hozzászólás ideje: 2009. Október 22. főleg úgy, hogy 2 társukat és majdnem egy 3.-at is megölt... Hát igen. A gyerekek biztonsága még ennél is fontosabb. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 22. Hozzászólás ideje: 2009. Október 22. Egyébként ha már Anakin cselekedete felmerült a következő epizód kapcsán, akkor talán itt is megkérdőjelezhető a Jedik elmetrükkje Bane ellen. Ez nem túl erőszakos módszer egy jedinek? Ráadásul úgy, hogy felmerült az esetleges agykárosodás lehetősége is. Nem elfogadható, bár itt mások voltak a motivációk, ráadásul nem is szívesen álltak rá, csak mint végső megoldás jutott eszükbe. De tény - azt hiszem, ezt korábban is írtam, vagy csak akartam, vagy csak gondoltam -, hogy ha ezt egy kívülálló látta volna, az nem festett volna túl pozitív képet a Jedikről. Válasz
Platschu Hozzászólás ideje: 2009. November 8. Hozzászólás ideje: 2009. November 8. Ez egész jó és pörgős rész volt. A legjobban talán az tetszett, hogy elmentek a Rodiára és a Naboora, illetve később a Mustafarrá, így szépen hozzákötötték a filmekhez a sorozatot. Bane vallatása is klassz volt, ahogy a három Jedi Mester elkezdte egyszerre fürkészni. Ennyit az Erő Ragyogó oldaláról. A végén pedig a holokromos terem is jól sikerült, mivel számítottam rá, hogy csapdába csalja őket, de hogy ilyen szépen lefoglalja a két Mestert, azt nem vártam volna. Egyedül az elmenekülés nem kellett volna, mert vihettek volna több katonát magukkal, akik lefoglalják Banet. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. November 28. (szerkesztve) Azért van abban valami groteszk amikor Anakin a kis padawan jelölteket menti Mustafaron... Szerkesztve: 2009. November 28. - Ody Mandrell Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Egy kicsit igen. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Sötét párhuzam a jövőbeli tettével. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.