Ugrás a kommentre

Star Wars: Mozitól a képernyőig kvíz

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Dzséjt: Mielőtt továbbmennénk, tisztázzuk már a fénykard ügyet, meg a Kagi ügyet. :D

Fénykard öt volt (majd a végén megmutatom mind az öt képét). Kagi meg nem klón (arra, hogy "akár az is lehet" nem építek).

Hozzászólás ideje:
Kolmilannal a pont. ARC-170, Jedi vadászok, X-Wing, B-Wing

Hol volt Padmé a Baljós árnyakban, mikor Anakin Amidalánál kereste, hogy elbúcsúzzon tőle?

Ott volt, csak nem akart találkozni vele.
Hozzászólás ideje:
Fénykard öt volt (majd a végén megmutatom mind az öt képét). Kagi meg nem klón (arra, hogy "akár az is lehet" nem építek).

Az elsőt elfogadom, a másodikat viszont nem tudom elfogadni, ne haragudj. Szerintem osztozzunk a ponton Phobosszal, és akkor mindketten elégedettek leszünk (Kagival bővítettem ki a "nyertes" posztomat, amivel elvinném a pontot akkor, ha Kagi klón a bővítés nélkül meg akkor, ha Kagi nem az).

Hozzászólás ideje:

Ody-nál a pont. Azt hiszem, egyértelmű hol volt :D

A filmekben szereplő klónok közül kik bukkantak már fel a TCW-ben (mozifilmtől a második évadig)?

Hozzászólás ideje:
Az elsőt elfogadom, a másodikat viszont nem tudom elfogadni, ne haragudj. Szerintem osztozzunk a ponton Phobosszal, és akkor mindketten elégedettek leszünk (Kagival bővítettem ki a "nyertes" posztomat, amivel elvinném a pontot akkor, ha Kagi klón a bővítés nélkül meg akkor, ha Kagi nem az).

Felőlem osztozhattok, bár nem értem miért, mert akkor is te voltál az első, ha Kagi klón, és akkor is, ha nem.

Vendég
Ez a téma zárva van.
  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.